Wkino

Hvordan å reparere objektivet problemer på digitalkameraet

Har du problemer med ditt digitale kamera linsen? Her er noen fikser å vurdere.

Trinn

Hvordan å reparere objektivet problemer på digitalkameraet. Ringe produsenten og / eller besøke deres hjemmeside.
Hvordan å reparere objektivet problemer på digitalkameraet. Ringe produsenten og / eller besøke deres hjemmeside.
 1. 1
  Ringe produsenten og / eller besøke deres hjemmeside. Hvis du fortsatt er under garanti, ta kontakt med produsenten og se om du kan få en reparasjon eller utskifting. Hvis du skal gjøre dette, ikke prøv å fikse linsen selv i mellomtiden - gjør dette kan oppheve garantien.
  • Hvis produsenten bestemmer at skaden ble forårsaket av misbruk på din side, kan de ikke fikse det for deg - selv om kameraet fortsatt er under garanti.
 2. 2
  Kontakt en profesjonell verksted. Hvis kameraet ditt er ikke lenger under garantien, men du er nervøs om å fikse det selv, ta kontakt med din lokale verksted. Hvis du ikke vet om en, kan du besøke en butikk som selger kameraer eller gjør høykvalitets utskrifter, og spørre hvem de anbefaler.
  • Pass på at verksted du tar det til er akkreditert av kameraet merkevare.

Batterier metode

 1. 1
  Sørg for at kameraet har nye batterier i den.
 2. 2
  Slå på kameraet til opptak / opptaksmodus.
 3. 3
  Fjern batteriene fra kameraet.
 4. 4
  Vent noen minutter, og sette batteriene tilbake i.
 5. 5
  Slå på kameraet. Hvis objektivet fortsatt ikke vil fungere, prøve en annen metode.

Air metode

 1. 1
  Finn en hånddrevet air blaster (også kjent som en hånd kanon). Linsen kanskje ikke rettes opp eller legges på grunn av et sandkorn fast et sted i mekanismen. Du kan bruke en luft blaster (for eksempel) for å prøve å løsne den.
 2. 2
  Hvis du ikke finner en luft blaster, bruker trykkluft. Du kan finne trykkluft (eller trykkluft på boks) på kontoret forsyne butikkene.
 3. 3
  Blås luft inn i objektivet. Prøv å flytte rundt kanten av objektivet.
 4. 4
  Slå på kameraet. Prøv å forlenge eller forkorte linsen. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du lese videre.

Siste grøft innsats

 1. 1
  Bruk disse forslagene bare hvis det er ingen andre alternativ. Hvis du ikke kan ha kameraet erstattet eller profesjonelt reparert, og du har prøvd de to andre metoder, bør bare da du prøve disse trinnene.
 2. 2
  Se etter en skjev linse. Plasser kameraet på ryggen og se på linsen fra sin side. Det kan se litt skjevt. Hvis dette er tilfelle, strøm opp kameraet og press forsiktig til siden av linsen til sentrum det. Det kan deretter forlenge fullt.
 3. 3
  Prøve å tvinge kameralinsen. Slå av kameraet. Plasser den på ryggen med linsen vendt opp og ta en titt på avstanden mellom linsen og linseholderen. Hvis du oppdager at gapet er ikke engang hele veien rundt objektivet, bør problemet være enkelt å fikse. Denne typen problemer oppstår vanligvis hvis kameraet ble droppet mens objektivet ble utvidet. Veldig forsiktig trykke ned linsen på den siden der gapet er størst. Du skal høre et klikk når den spretter tilbake på plass. En annen versjon av denne metoden er: hvis objektivet skjeve til den ene siden, skyver objektivet tilbake til den andre siden, hvis du hører en klikkelyd, så linsen er tilbake til normal posisjon. Hvis linsen sitter fast i en vinkel, sette kanten av objektivet ikke flat foran, på kanten av et bord og trykk på objektivet tilbake mot sentrum. Det vil enten klikke tilbake på plass og arbeid, eller det vil bryte ut en av de tre pinnene som rir i sporene til objektivet. Prøv å slå på kameraet igjen.
 4. 4
  Plassere linsen. Hvis objektivet ikke strekker seg i det hele tatt, eller den strekker seg og deretter trekkes igjen, gjør du følgende. Slå av kameraet. Ta kameraet i den ene hånd og med den andre forsiktig ta en del av linsen og forsiktig bevege det rundt i en sirkulær bevegelse. Gjøre det med begge delene av linsen. Du vil høre et klikk når den spretter tilbake på plass. Strøm på kameraet.
  • En annen versjon av denne feilrettingen ville være å trekke og vri på den største ringen på linsen mens du slår på kameraet. Lytt etter et klikk. Hvis først fokus synes å være, slår kameraet av og på og ta masse bilder, nærbilder og avstand. Fokuset bør sakte begynne å forbedre.
 5. 5
  Ferdige.

Tips

 • Hvis du ender opp med å bryte kameraet, eller objektivet er uopprettelig, prøve å selge kameraet på eBay. Mange fotografer vil kjøpe ødelagte kameraer nettet til kilden deler.
 • Prøver alltid å ha kameraet profesjonelt reparert først. Husk, er kostnaden for reparasjonen trolig mindre enn å kjøpe en helt ny kamera.
 • Dette er kjent som en E18 feil (for det bildet som dukker opp på skjermen) på noen Canon digitale kameraer.

Advarsler

 • Prøv alle de ovennevnte metoder kun hvis kameraet er ute av garantien. Hvis det fortsatt er under garanti, direkte kontakt med produsenten for service.
 • Ikke dra på objektivet mens du slår kameraet på, uansett hva du gjør, vil du ødelegge det for sikkert.
 • Ikke ta kameraet til en butikk for reparasjon - finne et kamera verksted.
 • Vær spesielt forsiktig ved demontering et kamera for å unngå elektrisk støt.