Wkino

Hvordan lage en paracord kamp armbånd

Innen noen militære enheter, er det en tradisjon for å gjøre det som er kjent som en "kamp armbånd" ved hjelp av paracord fra en soldats bukse bånd og en knapp fra sin uniform. Hver soldat gjør en for neste slik at hver og en har et armbånd laget av noen andre. Disse blir deretter slitt på oppdraget ved hver soldat og bare tatt av Når hele enheten avkastning. I denne opplæringen vil du lære å lage disse bekjempe armbånd.

Trinn

Hvordan lage en paracord kamp armbånd. Skaff ca 3m (10 fot) av paracord.
Hvordan lage en paracord kamp armbånd. Skaff ca 3m (10 fot) av paracord.
 1. 1
  Skaff ca 3m (10 fot) av paracord. Dette kan tilnærmelsesvis måles ved hjelp av to armene strukket ut bredt (avstanden mellom hendene er nå ca 1,5 m, så du trenger for å passere den mellom hendene to ganger). Du kan også bruke et målebånd eller noe annet for å få det til ca 3m.
 2. 2
  Finn midten av paracord og brett den i to.
 3. 3
  Pakk den bøyde enden rundt håndleddet for å få omkretsen av håndleddet ditt.
 4. 4
  Tie av den lange enden med litt hyssing eller noe, spiller det egentlig ingen rolle hva, fordi det vil bli fjernet senere.
 5. Hvis ledningen eller strengen vil passe rundt en knapp eller et annet element som du vil bruke som en lås, kan du legge den til ledningen direkte nå. Plasser den på toppen slutten, der uavgjort er.
5
Du har nå en løkke med to lengre lengder kommer av. Disse to lange lengder er hva vi skal bruke til å veve armbåndet. De er nummerert fra 1 og 2, og farget rødt og blått.
6
Begynne. Passere en under loop, deretter over to.
7
Pass 2 over sløyfen, og deretter mellom 1 og løkken. Dette etterlater to på siden en var, og vise versa. Husk dette.
8
Stram ved å trekke i trådene.
9
Gjenta dette trinnet går rett til venstre går>. Dette gjør armbåndet rett og jevn.
10
Gjenta den andre delen av knuten to ganger fra den andre siden, også. Gå over den opprinnelige løkke og gjennom den motsatte tråden.
11
Hold ved anvendelse av 1, passerer det under løkken deretter over 2, og deretter 2 mellom 1 og sløyfe inntil ca 3 cm fra enden av sløyfen, deretter skjære av overskytende 1 & 2 ledningen. Det er der den lettere kommer til nytte, må du smelte kuttet endene av 1 og 2 så det smelter sammen med veve og stopper alt som kommer ugjort. Du kan nå også angre streng eller tråd du brukte til å knytte sløyfe i første omgang.
12
Dette bør gi deg en slange-lignende stykke vevd paracord med et lite øye i den ene enden (hodet). I motsatt ende, (halen) du trenger for å sy på knappen din. Plasser knappen i henhold til hvor tett du vil ha armbåndet.
 • Sett det kort avstand fra halen hvis armbåndet er for løs.
 • Bruk en større knapp enn den som vises her for ledningen denne størrelsen.
13
Fjern den midlertidige slips som du har lagt i trinn 4. Du kan klippe den hvis du må.
14
Bære armbåndet ved å sette på knappen om loop.

Tips

 • Prøv veving i dog tags, perler, eller sjarm.
 • Hvis du har byttet 1 og 2 rundt under veven (eller ekvivalent, startet en av knutene fra samme side som den foregående) armbåndet blir vridd. Hvis det ser vridd, angre veve tilbake til det punktet og begynne på nytt. Det vil bidra til å holde et øye med det som du går, slik at du ikke går for langt forbi en feil. Du bør være i stand til å fortelle innen ett eller to knop forbi problem hvis noe er galt.
 • Armbånd og andre elementer (for eksempel belter) laget av paracord på denne måten er ofte brukt av folk som tror de kan trenge en hyssing eller sterk snor i en nødssituasjon.
 • Lengden på strengen som trengs vil variere etter diameteren på ledningen eller tau som brukes, en 44in belte vil ta ca 55ft av £ 300 tau
 • Hvis du ikke har Paracord, eller du vil ha noe litt mindre, bare om noen form for tau eller hyssing vil gjøre. Dette er bomull hekle tråden, størrelse 10, og en liten knapp. Hvis du bruker noe annet enn paracord, kan du kalle det noe annet enn en kamp armbånd.
 • Det vil bidra til å feste den ene eller begge ender. Du kan bruke karabinkroker, tape, sikkerhetsnåler, eller noe annet du har på hånden.
 • Sørg for ikke å rote opp, er det svært vanskelig å løse.

Advarsler

 • Paracord kan være en kvelningsfare.
 • Hvis du smelte endene av paracord, vær forsiktig, det kan brenne deg.

Ting du trenger

 • 3m eller så av £ 550 Paracord
 • Saks eller skarp kniv
 • Stearinlys, fyrstikker eller lighter
 • Button (ganske stor, i henhold til tykkelsen på ledningen)
 • Streng eller tråd til å binde toppen loop.