Wkino

Hvordan sy en lapp på en ensartet

Enten for militære, offentlig service, en jobb, eller en speidergruppe, mange mennesker bærer uniform med patcher som Insignia. Denne artikkelen beskriver hvordan du syr en lapp på en uniform for hånd med aa nål og tråd.

Trinn

Hvordan sy en lapp på en ensartet. Vask, tørk og jern før du begynner.
Hvordan sy en lapp på en ensartet. Vask, tørk og jern før du begynner.
 1. 1
  Vask, tørk og jern før du begynner. Hvis det er en ny uniform, sørg for å vaske og tørke det minst én gang før du syr på lappen, ellers vil materialet gjeng ujevnt etter første vask og tørr syklus. Det er også en god idé å stryke området der lappen skal plasseres før du begynner å sy.
 2. 2
  Få en sy nål og tråd. Velg tråd som er enten fargen på ensartet eller fargen på kanten av plasteret.
 3. 3
  Plasser lapp der du vil det gå.
 4. 4
  Prøv på uniform med lappen holdt på med en sikkerhetsnål. Dette er for å kontrollere om den er riktig plassert. det kan hjelpe å ha noen andre bekrefte dette med deg.
 5. 5
  Bruk en sikkerhetsnål eller rett pin for å holde plasteret på hvor du vil den skal gå.
 6. 6
  Klipp et stykke tråd. Hvis du ikke er veldig kjent med sying, starter med et stykke tråd ikke lenger enn 18 inches (45cm). Lengre stykker tendens til å vikle seg inn og er vanskeligere å jobbe med enn kortere.
 7. 7
  Tre nålen og knyt en knute i enden av tråden.
 8. 8
  Stikk kanylen gjennom uniform under plasteret for å starte den første masken. Det bør være plassert slik at endene av den tråd som ligger utenfor knuten vil være skjult under plasteret og vil ikke stikke ut.
 9. 9
  Stikke nålen tilbake opp gjennom uniform og ta kanten av plasteret med nålen. Sett nålen tilbake gjennom uniform ca 1/4 "(6 mm) bort Du har gjort ditt første masken;. Det blir lettere herfra!
 10. 10
  Fortsett søm plasteret til ensartet hele veien rundt kanten av plasteret. Fjern pinnene.
 11. 11
  Når du har sydd hele veien rundt kanten av plasteret, knute på tråden og trekk nålen gjennom mellom lappen og uniform. Skjær endene av tråden utenfor knuten til omtrent 1/2 "(1 cm) lang. Kaste dem under plasteret.
 12. 12
  Alle gjort!

Tips

 • Hvis det er vanskelig å trykke nålen gjennom hele tykkelsen av plasteret og uniform, bruke et fingerbøl å beskytte fingrene.
 • Lær barnet å sy sine egne patcher når de er gamle nok. Det er en nyttig ferdighet å vite og lignende til å sy i en knapp. Plus, det gir dem en sjanse til å lære detaljene i sine uniformer og er stolte av de merkene de har tjent.
 • Hvis rette pinner forlate patch for bølgete for enkel søm, kan du stifte det midlertidig på plass og fjerne stiftene etter sying. Fusible webbing kan også brukes til å "tack" lappen på plass midlertidig til du kan sy den inn i maskinen.
 • En strykes og sydd patch ser bra i mange år og etter hundrevis av vask.
 • Det kan være enklere å bruke jern-on fusing tape til å feste lappen stedet for å sy det på (se Hvordan feste en lapp med jern-on fusing tape for detaljer.
 • Hvis lappen plassering området er tilgjengelig med symaskin foten, kan du sy den på med en symaskin. Overtråden bør matche kanten av plasteret der du syr og den nederste tråden bør velges for å matche baksiden av materialet.
 • En hanske eller skinn nål er en utmerket nål til å bruke for å sy på en lapp.

Advarsler

 • Mange organisasjoner er nå produserer patcher som er laget som skal strykes på, så det kan være lurt å sjekke for denne funksjonen før du syr plasteret på for hånd.
 • Hvis du bare stoler på stryking din patch vil det over tid, reise opp og skille fra plagget. Avhengig av hva du gjør mens iført en uniform en patch kan bli fanget på skarpe kanter og grener og sy forsterker sin obligasjon.

Ting du trenger

 • Tråd i farge eller uniform eller kanten av patch
 • Saks
 • Symaskinnålen
 • 1 eller 2 rette pinner eller sikkerhetsnåler
 • Valgfritt: nålitræer og / eller fingerbøl