Wkino

Hvordan brette et papir kran

Den origami crane er perfekt som en gave eller en gave tag som dekorasjon, eller som første skritt for å gjøre en Senbazuru. Kranene er delikat, men overraskende lett (og moro) å kaste seg, så ikke nøl med å gi dette håndverket en prøve.

Trinn

Hvordan brette et papir kran. Start med et firkantet ark.
Hvordan brette et papir kran. Start med et firkantet ark.
 1. 1
  Start med et firkantet ark. Fronten av papir (den siden du ønsker å vise i slutten) tilsvarer den blå siden av arket på bildet. Den skjulte baksiden av papiret er hvitt i bildet.
 2. 2
  Brett papiret i to, til et rektangel. Sørg for å øke dine folder skarpt.
 3. 3
  Utfolde seg, og brett i halvparten den andre veien.
 4. 4
  Brette rektangelet. Snu papiret og brett i to i en trekant. Du bør se baksiden av papiret. Brett ut og gjenta langs den andre diagonalen.
 5. 5
  Brett ut papiret og snu det tilbake over. Du skal se de diagonale bretter skape "daler" og vinkelrett bretter skape "fjell".
 6. 6
  Ta med hjørnene sammen. Tillate dalen bretter å møtes på midten.
 7. 7
  Juster torget. Ved sammenslåing to motstående sider, bør du finne deg selv med en firkant som er åpen på bunnen. Sørg for at plassen er orientert slik at åpningen er på bunnen, som vist på bildet.
 8. 8
  Ta til høyre på toppen klaff til midten press, slik at nedre høyre kant på linje med det press.
 9. 9
  Gjenta denne handlingen til venstre, slik at toppen ser ut som en kite.
 10. 10
  Brett ned den øverste hjørne for å gjøre bretten ligger langs den horisontale linjen opprettet i de to foregående trinn.
 11. 11
  Utfolde seg. Ved å gjøre det, kommer du til å ha et kvadrat med en åpning ned.
 12. 12
  Ta den nederste hjørnet av plassen og begynne å brette den opp langs den horisontale bretten du har gjort i de to foregående trinn.
 13. 13
  oppmerksom på de fire diagonale bretter på innsiden som du har gjort tidligere note> Du må reversere de to bretter på øvre klaff. For å reversere en krøll, brett den i motsatt retning at det naturlig folder.
 14. 14
  Ta ytterkantene til midten og flat, slik at du har en diamant.
 15. 15
  Snu papiret, gjentar>.
 16. 16
  Brett kantene inn mot midten press.
 17. 17
  Gjenta på den andre siden.
 18. 18
  Brett høyre klaff over til venstre (på samme måte som dreie side i en bok). Snu og gjenta på baksiden.
 19. 19
  Ta den nederste enden av den øverste klaff og brette den opp mot krysset. Snu og gjenta på den andre siden.
 20. 20
  Brett høyre klaff over til venstre (på samme måte som dreie side i en bok). Snu og gjenta på baksiden. Nå hode og hale er plassert i mellom hva som vil bli vingene.
 21. 21
  Brett vingene ned slik at de er vinkelrett på legemet, hode og hale.
 22. 22
  Brett tuppen av hodet ned.
 23. 23
  Trekk hode og hale ut slik at de er på linje med de ytre kantene av legemet.
 24. 24
  Lag 3d volum. Hvis du ønsker en tredimensjonal kropp, kan du forstå de motsatte hjørnene på undersiden av kroppen og dra forsiktig for å skape ønsket volum.
 25. 25
  Gi bort, henger, streng, eller bare nyte!
 26. 26
  Ferdige.

Tips

 • Den beste måten å henge en kran, er å plassere en streng gjennom hullet i bunnen og i midten av legemet, hvor alle bretter krysse.
 • Tynnere papir og papir laget spesielt for origami fungerer best. Tissue-tynt papir er vanskelig å jobbe med, men skaper vakre gjennomskinnelige kraner.
 • Hvis du har planer om å ta kran et sted, lagre det siste trinnet før etter turen i sekken, lomme, veske etc. Flat kraner pakke bedre, og du trenger ikke å bekymre deg for dem å bli knust.
 • Dette er en populær origami design. Hvis det er et skritt du har en masse problemer med, prøv å søke etter "origami kran" i en søkemotor. Noen ganger et nytt perspektiv på trinnet er alt du trenger.
 • Eksperimentere med mønstre og teksturer. Den scrapbooking delen av en hobbybutikk er full av papir for enhver anledning. Andre butikker i å finne papir inkluderer aviskiosker, skrivesaker butikker, dollar butikker og lekebutikker.
 • For et godt triks for å imponere dine venner, kaste eller rive en Starburst wrapper til en firkant. Deretter kan du bruke den til å lage en kran.
 • Vurder å bruke resirkulert papir, det er bedre for miljøet.

Ting du trenger

 • En firkantet ark
 • En flat overflate
 • En linjal eller falseben til krøll folder (valgfritt)