Wkino

Hvordan å plante cannabis frø innendørs

På grunn av den underjordiske natur dyrking av cannabis det er så mange metoder som det er gartnere. Her er hva som fungerer usvikelig for meg.

Trinn

Hvordan å plante cannabis frø innendørs. Tilbyr containere og drenering.
Hvordan å plante cannabis frø innendørs. Tilbyr containere og drenering.
 1. 1
  Forbered en hylle. Bygge en hylle på en behagelig arbeidshøyde. Hyllene bør gi drenering. Gjør din hyller fire meter lang for å imøtekomme vanlige lysrør armaturer. Alternativer for skrinlegge bredde er 12 inches og 24 inches. Avstanden mellom hyllene skal redegjøre for høyden på belysning og leiligheter. 18 inches er foreslått for avstanden mellom hyllene.
 2. 2
  Gi lys. Dette vil være standard 4 fot fluorescerende inventar tilgjengelig hvor som helst. Hvis du henger dem med en kjetting og kroker, vil de være mer justerbar. Plassere lamper på et sted hvor de ikke vil bli lagt merke til av den uformelle tilskuer. kule hvite pærer er egnet.
 3. 3
  Tilbyr containere og drenering. Standard barnehage leiligheter passer perfekt og er allment tilgjengelig. De som gir drenering benyttes. Er ikke anbefalt at du bruker leiligheter som ikke renne. Bruk noe for å holde de flate vidt over shelve således å tilveiebringe drenering og under sirkulasjon. Et forslag er korrugert vinyl taktekking materiale. Varmematter beregnet for formålet noen ganger omfatte en wire støtte som fungerer godt.
 4. 4
  Holde vannet fra gulvet. Jeg foreslår at du skrå du skrinlegge aldri så litt slik at vannet renne mot en bøtte eller balje. Karene som brukes til å blande betong er perfekt.
 5. 5
  Fyll mindre beholdere for å bli satt i leilighetene. Bruk mindre beholdere som passer med standard leiligheter. Mange konfigurasjoner er tilgjengelig, eller bruk det du har. Bruk butikken kjøpte standard potting jord, ikke skitt.
 6. 6
  Vanne jorda inntil ganske vått til å begynne med.
 7. 7
  Spire frøene. Suge dem i vann over natten i et mørkt skap, ikke kjøleskap, ikke lenger. Deretter plasserer et papirhåndkle i et grunt plate, plasserer såkornet i håndkle, deretter kaste inn håndkleet over. Kontroller at platen er fylt med vann og deretter tappe av overflødig, forlater papir dyppet og frøene inni. Satt i skapet. Sjekk minst hver åttende time. Ikke la papiret tørke ut noensinne. Du vil lett kunne visuelt se frøet når eller hvis de spire. Tiden kan variere. Min frø spirer på en dag.
 8. 8
  Når du har visuell bekreftelse, plante frøene i hjemmet du tidligere har forberedt for dem. Plant dem grunt, slik at de så vidt dekkes. Bruk en blyant eller fingeren til å gjøre et grunt hull for frøet og deretter dekke. Hver frøplante bør være individuelt merket hvis belastningen blir sjeldne eller verdifulle.
 9. 9
  For små frøplanter hvor forsiktig og oppmerksom vanning bør herske sørg for å la dem tørke ut noen, men ikke for mye, OK? Bruk vanlig vann først, aldri gjødsle nye planter. vann forsiktig, bruk en mister på den mest skånsomme tåke til vann nye frøplanter
 10. 10
  Etter spiring, ikke overvann. Dette er den vanligste nybegynner feil. De ønsker å være fuktig, men godt drenert og alt vil bli bra.

Tips

  • Prøv oppvarming omvendt osmose vann med et akvarium varmeapparat for super rent vanning vann.
 • prøve å bruke varmematte under din leiligheter for undervarme
 • prøve å bygge spesielle skråstilte hyller som gir mulighet for ideelle drenering og ventilasjon.
 • Vennligst vurdere å forsøke å klone frøplante hvis de er sjeldne eller verdifulle, en annen artikkel?

Advarsler

 • Dyrking av cannabis anses ulovlig i mange jurisdiksjoner og denne informasjonen er for pedagogiske formål.