Wkino

Hvordan å lekke teste svømmebassenget skimmer

Hvis du har en lekkasje i svømmebassenget filter, kan du miste vannet i svømmebassenget forårsake ytterligere skade til bassenget og din eiendom. For å finne ut om dine skimmer lekkasjer, må du utføre en enkel diagnostisk test.

Trinn

Hvordan å lekke teste svømmebassenget skimmer. Hvis vannivået lekker ut av bassenget under skimmer munnen hvor som helst ned til 18 "under bunnen av skimmeren munnen og deretter stopper, kan du fortsatt ha en lekkasje i skimmer din.
Hvordan å lekke teste svømmebassenget skimmer. Hvis vannivået lekker ut av bassenget under skimmer munnen hvor som helst ned til 18 "under bunnen av skimmeren munnen og deretter stopper, kan du fortsatt ha en lekkasje i skimmer din.
 1. 1
  Hvis vannivået lekker ut av bassenget under skimmer munnen hvor som helst ned til 18 "under bunnen av skimmeren munnen og deretter stopper, kan du fortsatt ha en lekkasje i skimmer din. Ganske ofte vil du ha en equalizer linje i skimmer din enten uavhengig i veggen, eller underground koblet til de viktigste avløp. Da kan du skimmer for å få tilgang til vann under munningen av skimmer, en forebyggende metode for å stoppe pumpen fra å miste prime må vannivået faller for lavt. For å finne hvor din skimmer lekker du trenger å isolere de ulike delene som kan være lekker.
 2. 2
  En sprekk i skimmeren seg ​​selv, eller i røret er koblet til bunnen av det ville føre til at vann-nivået faller til dette nivå, og deretter stoppe. Skimmere er spesielt utsatt for å migrere grunnforhold, fryse og tine betingelser og inneholder underjordisk rør som ofte kan være eldre enn resten av ditt basseng VVS. En utligning fra bunnen av skimmeren til hoved avløp sannsynlig ville bli oversett under en renovering slik at det kan være en felles kilde lekkasje. For å teste equalizer linjen du vil trenge for å få tilgang til de viktigste renne som den kobles til. Siden dette ikke er et alternativ den eneste måten å teste equalizer linjen er ved prosessen med eliminering.
 3. 3
  Plugg inngangene i bunnen av skimmeren (med pumpen) og fyll skimmer med vann. Marker vannstanden med en blyant og la stå i 24 timer. Dersom skummeren holder på vannet du sannsynligvis ikke har en sprekk i legemet av skimmeren selv.
 4. 4
  Gjennomføre et fargestoff test og kontroll av portene ved bunnen av skimmeren og se etter fargestoff å bli trukket ut gjennom lekkasjen.
 5. 5
  Inspisere pumper drift. Overdreven luft i pumpen kurv kan være en indikasjon på en lekkasje i skimmer sugerøret. Hvis du mistenker at lekkasjen er i VVS linje av bassenget deretter planlegge en trykktest av rørsystemet
 6. 6
  Hvis bassenget er en vinyl liner deretter inspisere pakning, frontplaten og skruer for generelle tilstand. Tegn til rust indikere en lekkasje og skruene må alle være tett for en vannlås. En løs eller vil lekke vann
 7. 7
  Hvis du har et konkret bassenget kan du oppleve lekkasjer i skimmer der skimmer munnen møter betong. Når en lekkasje eksisterer i denne plasseringen bunnen av skimmeren munnen høres hult hvis du trykker på den som vannet er langsomt vaske bort betongen. Et fargestoff test kan også bestemme lekkasjer i denne plasseringen.

Advarsler

 • Vær alltid forsiktig i eller rundt svømmebassenger