Wkino

Hvordan å kaste en buss notat

Sommerleiren er avsluttet, og du ønsker å gi noen spesiell et notat for å lese på bussen som han eller hun forlater. Men hvis du bare kaste noten i to, vet du at mottakeren kommer til å lese notatet før du får på bussen, og du kommer til å bli skuffet. For å løse dette problemet, må du lære å kaste en buss notat. Når du kaster det riktig, kan det bare bli åpnet en gang, og noen spesielle vil være mindre tilbøyelige til å gi etter for fristelsen og lese notatet før bussen trekker bort.

Trinn

Hvordan å kaste en buss notat. Start ut med et rektangulært stykke papir.
Hvordan å kaste en buss notat. Start ut med et rektangulært stykke papir.
 1. 1
  Start ut med et rektangulært stykke papir. Et A4-ark er kanskje den mest foretrekke. A4-papir er et vanlig papirformat som ofte brukes i skrivere, finnes i de fleste skrivesaker lager butikker. Denne størrelsen på papiret måler 8,27 x 11,69 inches eller 21,0 × 29,7 cm.
 2. 2
  Skriv din kommentar på papiret. Du kan skrive noe omfattende eller holde det kort og konsis.
 3. 3
  Brett alle fire hjørnene på papiret ned og. Denne fold ligner på den typen fold ville du gjøre hvis du var brette et papirfly.
 4. 4
  Ta tak i venstre side av papiret ved midtpunktet. Brett den siden av papiret innover slik at de indre hjørnene berører midtpunktet av trekantene som du nettopp opprettet. Gjør det samme på høyre side.
 5. 5
  Ta toppen spisse enden av papiret og brett det nedover. Deretter fold nederst pekte slutten oppover. Papiret bør nå være i form av et rektangel.
 6. 6
  Fold den nedre 1/3 av papiret etter resten av papiret.
 7. 7
  Vend papiret. Til slutt at du bare brettet bak resten av papiret skal nå være mot deg.
 8. 8
  Brett den øverste 1/3 av papiret nedover. Brette venstre hjørne av papiret som du bare kastet nedover i venstre panel av den delen som vender mot deg.
 9. 9
  Brette høyre hjørne av brettet ned siden inn i høyre side panel på den nedre seksjonen.
 10. 10
  Snu papiret 180 grader. For den siste finishen, skrive "Pull" på toppen av trekanten som stikker ut av hjørnene. Når det er trukket, vil papiret kommer fra hverandre, avslører din skjult budskap.
 11. 11
  Ferdige. Din venn vil være redd for å åpne notatet tidlig fordi det vil være umulig å sette sammen igjen.

Tips

 • Du trenger ikke bare å bruke denne teknikken til å kaste buss notater. Det er også en fin måte å brette notater som du ønsker å skrive til dine venner på skolen.
 • Føl deg fri til å gjøre mer enn å bare skrive "Pull" på utsiden av bussen notatet. Gå videre og dekorere det så mye du vil.
 • Kjøp noen virkelig unike papir for å skrive buss notater slik at de ikke ser ut som alle andres.

Ting du trenger

 • Stykke papir (enten kvadratiske eller rektangulære)
 • Pen for meldingen