Wkino

Hvordan å finne en lekkasje i en luftmadrass


Luftmadrasser er en praktisk, lett å oppbevare, og fleksibel sak å ha når selskapet viser seg å tilbringe natten. Selv en liten lekkasje vil forlate den sovende flatt på gulvet i morgen, skjønt, og finne lekkasjer kan være som å lete etter en nål i en høystakk.

Trinn

Hvordan å finne en lekkasje i en luftmadrass. Fjern ark og sengetøy fra luftmadrass.
Hvordan å finne en lekkasje i en luftmadrass. Fjern ark og sengetøy fra luftmadrass.
 1. 1
  Fjern ark og sengetøy fra luftmadrass.
 2. 2
  Flytte den til et sted hvor det kan vippes, dreies, og roteres for å søke hele veien rundt det.
 3. 3
  Fyll den så mye du kan med luft, uten å risikere madrassen sprengning. Luftmadrasser er ikke konstruert for høyt trykk, så bruk din pust, eller en pumpe beregnet for luftmadrasser, ikke en kompressor.
 4. 4
  Sjekk visuelt at madrassen. Med madrassen veldig full av luft, kan selv et pinhole blir synlige.
 5. 5
  Tilsett litt flytende oppvaskmiddel til en sprayflaske med varmt vann og begynne systematisk sprøyting madrassen. Lekkasjen vil avsløre seg selv med såpebobler. Såpevann er ofte den enkleste og beste måten å finne en luftlekkasje. En såpevann, våt fille tørkes på madrassen vil fungere også.
 6. 6
  Hvis det er mulig, sette madrassen inn i et basseng med vann (et badekar vil også gjøre jobben) senk deler eller hele madrassen til du ser bobler stiger jevnlig fra madrassen. Dette vil indikere lekkasjer.
 7. 7
  Flytt håndflaten sakte langs overflaten av madrassen. Ofte kan du føle rømmer air "børste" mot huden din.
 8. 8
  Bevege hodet langs overflaten med øret nær madrassen. Du kan høre luft som slipper ut, og øret er spesielt følsom for å føle "utkast" fra lekkasjen.
 9. 9
  Følg nøye med på alle sømmer. Vinyl luftmadrasser vil vanligvis ha sømmer på øvre og nedre kanten, og kjører langs lengden danner daler. Dette er vanlige steder for svake punkter å oppstå som kan utvikle seg til lekkasjer.
 10. 10
  Flytt madrassen til et utendørs bord, hvis du ikke gjorde det for å starte søket etter lekkasjen. Hvis tabellen er tre, dekke den med et teppe og / eller aviser.
 11. 11
  Slå på vann til en vannslange og begynne å "flom" overflaten av madrassen med en liten strøm av vann, konsentrerer seg om å finne bobler hvor vannet går langs madrassen overflate. Bevege seg sakte, kan en liten lekkasje bare gjøre en boble med få sekunders mellomrom.
 12. 12
  Sjekk både filler dyse eller ventil på samme måte, og være sikker på at det er godt sikret.

Alternativ metode

 1. 1
  Hell en kopp vann inn i sengen.
 2. 2
  Blåses opp resten av veien med luft. Full trykk er ikke nødvendig, men blåses det langt nok til å gi den den form.
 3. 3
  Rist seng rundt og snu den et par ganger. De våte flekker vises umiddelbart og vil avdekke lekkasjer.
 4. 4
  Hvis lekkasjen er funnet, drenere vannet helt, og vurdere å legge en liter metyl hydrat, riste rundt, og renne igjen. Dette bør bidra til å forhindre organismer fra vokser inni madrassen

Tips

 • Bruk såpevann gjør mer merkbare bobler når væsken dekker årsaken til lekkasjen.
 • Skyll såpen fra madrassen når du er ferdig, og la den tørke før du fortsetter med noen patchwork.
 • Når du fyller madrassen, lys en røkelse pinne og la røyken til også å fylle inn madrassen. Når luften unnslipper fra det pinhole, vil røken også unnslippe.
 • Ta kontakt med produsenten for informasjon om hvordan du best kan reparere lekkasjen. Noen produsenter sender ut gratis reparasjonssett eller gjøre riktige anbefalinger.
 • Prøv en smarttelefon, med en decibel app for lyd. Slå av all støy i området og løpe telefonen over overflaten av madrassen og se etter en økning i lyd. For å sjekke, flytte dine sensitive lepper over det området for å bekrefte en lekkasje.
 • Du kan være bedre å kjøpe en ny madrass. Vei i den tiden du vil ta å identifisere lekkasjen.

Advarsler

 • Ikke sett madrassen på en spiss gjenstand mens du ser.
 • Vurder nøye om du vil ha vann i en luftmadrass. Det er ingen måte du vil være i stand til å tørke den ut før mugg starter.
 • Ikke overinflate på luftmadrass. Det kan revne.

Ting du trenger

 • Såpevann.
 • Spray flaske.
 • Hageslange med vann.
 • Utendørs bord eller overflate å arbeide på.