Wkino

Hvordan kjøpe en madrass

De fleste av oss sover på madrasser. Så vi har alle behov for å kjøpe en madrass, ikke sant? Folk som bare beveger seg ut på egenhånd ofte behov for å lære hvordan du vurderer og kjøpe sin egen madrass.

Trinn

Hvordan kjøpe en madrass. Undersøke din nåværende madrass.
Hvordan kjøpe en madrass. Undersøke din nåværende madrass.
 1. 1
  Undersøke din nåværende madrass. Liker du tekstur og størrelse? Velg en god størrelse, fasthet og tekstur. Oftere enn ikke, kan ryggproblemer, urolig søvn og andre symptomer kan lindres ved å kjøpe en madrass med en riktig struktur og hardhet. Hvis du ikke sover alene på denne madrassen, må du ta kontakt med din partner for å finne en passende balanse som kan være mest avslappende for dere begge. Enda bedre, har en madrass hver. 2 singler zip sammen for å lage en Super King Size, og du kan da ha forskjellig fasthet og teksturer.
 2. 2
  Gjøre noen undersøkelser. Som med alle dyre produkter eller ting kjøpt til hjemmet ditt, gjøre noen rudimentær forskning, herunder vitenskapelige rapporter om livssyklusen, nødvendig rengjøring (hvis noen) og andre meninger fra forbrukere som har kjøpt de samme eller lignende modeller. Pass på å se utenfor omfanget av dine egne begrensninger og forskning andre alternativer. Se etter en madrass som har høye seertall i komfort, omsorg og tilfredsstillelse av andre forbrukere.
 3. 3
  Velg en størrelse. I rekkefølge fra minste til største, pjokk, singel, prins, doble, dronning, konge, superking.
 4. 4
  Velg en type. Skum, Latex, Spring. Våren med skum topper. Skum varer lenger enn våren. Pocketfjærer er bedre enn vanlige fjærer. Fjærmadrass: Vanligvis mer fast enn en skum madrass. Minne skum er varmere.
 5. 5
  Plukk en kvalitet. Jo høyere kvalitet, jo dyrere, men mer langvarig. Jo høyere densitet skum, jo ​​høyere kvalitet. Jo flere kilder, jo høyere kvalitet.
 6. 6
  Omfang ut en butikk. Finn en forhandler nær din posisjon som har et utvalg av madrasser som passer din beskrivelse og dine forventninger. En veldig vanlig taktikk for salg på disse butikkene inkluderer "feiende" deg bort fra en bestemt modell og peke deg mot en dyrere modell som kan eller ikke kan være det du leter etter. Ikke fall for denne taktikken: mange ganger hvis du forteller selgeren du bare surfer, vil de la deg alene.
 7. 7
  Ta note av butikkens tjenester. Betyr denne butikken tilbyr levering eller gratis henting og fjerning av den gamle madrassen? Hvis du har en mindre bil, som oftest du ønsker madrassen levert stedet for å bringe den hjem selv. Vurdere disse alternativene i prisen når du kjøper.
 8. 8
  Kjøp din madrass på plasseringen av ditt valg, og be for alle de tjenester som inngår som du ønsker. Ofte i kassa, vil du bli bedt om å bruke en tilpasset in-store kredittkort, eller andre lignende tilbud som vil forsinke betalingene. I gjennomsnitt vil disse trenering øke prisen på madrassen over tid, potensielt doble kostnader for deg. Nekte noen av disse tjenestene. Påmelding for dem nesten alltid innebærer en kredittsjekk, noe som kan redusere det samlede kreditt score.
 9. 9
  Forberede ankomst. Hvis forhandleren har bedt om noen konkrete oppgaver som skal fullføres på forhånd, være sikker på at deres forespørsel er oppfylt. Vanlige forespørsler kan inkludere rydde en sti til rommet der den nye madrassen skal plasseres, låse opp husdyr, og fjerne den gamle madrassen fra sengen rammen.
 10. 10
  Nyt!

Tips

 • Spør rundt for en god forhandler eller merke. Jungeltelegrafen er ofte den mest pålitelige verktøyet du har når du undersøker en ny merkevare eller modell.
 • Noen butikker vil tillate deg å ta en madrass hjem for en prøvetur. Noen ganger vil det være en liten avgift for dette, eller enda en kredittsjekk.

Advarsler

 • Ikke la selgerne 'banen for å endre ditt valg. Du har investert en god del på egen hånd, og selgeren vil mest sannsynlig ikke være kjent med noen merker eller modeller utenfor sin egen butikk og lager.
 • Pass på at madrassen er behagelig i butikken før du kjøper. Føl deg fri til å legge på det hvis skjermen tillater.