Wkino

Hvordan å anslå takmaterialer

Hvis du legger til et ekstra lag til eksisterende, vil du bare trenger å bekymre deg for å estimere størrelsen på og negler. Hvis du bytter ut gamle taktekking eller taktekking en ny struktur, må du anslå taktekking materialer som underlag og drypp kant. Her er hvordan du oversette målinger i bunter av helvetesild for et mer nøyaktig anslag av takbelegg på bestilling.

Trinn

Hvordan å anslå takmaterialer. Finn arealet av taket.
Hvordan å anslå takmaterialer. Finn arealet av taket.

Beregning helvetesild

 1. 1
  Finn arealet av taket. Mål lengden og bredden på hver del av taket, multiplisere lengde med bredde for hvert fly, og deretter legge flyene sammen for det totale arealet.
 2. 2
  Bestemme det totale antall av kvadrater. Dele den totale arealet ved 100 for å bestemme antall "firkanter" i taket.
 3. 3
  Bestem bunter av helvetesild som trengs for å dekke taket. Det tar tre bunter for å dekke et kvadrat hvis du bruker tre-kategorien helvetesild, den vanligste typen.
 4. 4
  Konto for avfall. Legg til 10 prosent til grus estimat på kontoen for avfall.
  • Hvis taket har hofter og daler, gjør det 15 prosent på grunn av avfallet i å kutte helvetesild å passe dalene.

Beregning følte underlag (tjærepapp)

 1. 1
  Finn arealet av taket. Mål lengden og bredden på hver del av taket, multiplisere lengde med bredde for hvert fly, og legge flyene sammen for det totale arealet.
 2. 2
  Finn antallet av kvadrater. Taktekkere måle flater i kvadrater av 100 fot (30,75 kvm). Dele den totale opptakene med 100 for å finne antall ruter i taket.
 3. 3
  Bestem antall ruller av underlaget som trengs. The # 15 typen er mest brukt, og en rull med 15 underlaget dekker fire firkanter.
  • Hvis du bruker 15 underlaget og takvinkelen er større enn 4:12, bruker 1 lag. Hvis hellingen er 03:12 til 04:12, dobbelt så mye og legger ned to lag.

Beregning andre materialer

 1. 1
  Mål for drypp kant. Dette metallbånd, som går under underlaget, beskytter kanten av taket mot råte. Du trenger målinger av raker og takutstikk av taket (sidekantene og nederkant).
 2. 2
  Anslå hvor mange taktekking negler du trenger. På fire spiker pr singel, det er ca 320 spiker pr kvadrat.
  • For høy vind områder bruker seks spiker pr singel, eller 480 spiker pr kvadrat.
  • Spør på Biltema om størrelsen på neglen du trenger og hvor mange pounds du trenger av denne størrelsen, antall spiker pr pund forskjellig. Neglene skal være lang nok til å gå ¾ tommer i taket.
  • Spør på Biltema om mengden av underlaget negler som kreves. Bruk ¾-tommers (1,8 cm) negler hvis taket dekket er ½ tommers (1,2 cm) eller 1-tommers (2,5 cm) negler hvis taket dekk er 5/8 tommer (1,6 cm) eller større. Naglene bør være 12 inches (30 cm) fra hverandre langs kantene og 24 tommer (60 cm) fra hverandre i midten av underlaget stripen.
 3. 3
  Måle mengden av hofte og rygg cap helvetesild. Mens du kan bestille spesielle hofte og rygg cap helvetesild, kan du lage din egen ved å kutte en 3-tab singel i 3 stykker. En bunt av tre-kategorien helvetesild vil dekke 35 Lineal fot (9,2 m).