Wkino

Hvordan velge farge på Takshingel

Taket er et viktig element i det helhetlige utseendet av ditt hjem. Å vite hvordan du skal velge farge på Takshingel vil bidra til at du gjør et valg som passer ditt hjem utseende så vel som arbeid i klimaet der du bor. Forhåpentligvis vil taket ditt vare lenge, slik at du ikke ønsker å bli sittende fast med feil farge. Det kan også være avhengig av den arkitektoniske stilen av ditt hjem og på mange andre faktorer som spenner fra energieffektivitet til å holde din nærmeste nabo lykkelig.

Trinn

Hvordan velge farge på Takshingel. Forsøk å koordinere fargen på taket helvetesild med fargene på andre elementer i ditt hjem som murstein, tre ytterkledning, stein eller stukkatur.
Hvordan velge farge på Takshingel. Forsøk å koordinere fargen på taket helvetesild med fargene på andre elementer i ditt hjem som murstein, tre ytterkledning, stein eller stukkatur.
 1. 1
  Tenk på din klima. Fargen på helvetesild vil bidra til å holde strømregningen fra skyrocketing.
  • Din taket farge kan påvirke temperaturen på loftet med 20 til 40 grader og gjøre en reell forskjell i oppvarming eller kjøling hjemme.
  • Hvite eller lys helvetesild reflektere sollys og bidra til å holde temperaturen i hjemmet ditt ned.
  • Mørke helvetesild absorberer varme og vil hjelpe boliger i kaldere klima holde meg varm. De hjelper også smelte snø og is fra taket ditt.
 2. 2
  Forsøk å koordinere fargen på taket helvetesild med fargene på andre elementer i ditt hjem som murstein, tre ytterkledning, stein eller stukkatur.
  • Mørk grå eller svart arbeid godt med en grå eller blå huset.
  • Bruk en brun eller blanding av krem ​​og brune Takshingel hvis du har en brun, krem ​​eller tan farget hus.
  • Bruk mørk grå eller svart på et hvitt hus. Det vil gi huset et tradisjonelt utseende.
  • Grønne, røde eller gule-malt hjemmene gi deg mer fleksibilitet i valg med shingel farge. Du kan bruke brun, grå eller svart.
 3. 3
  Tenk på hva setningen du vil at hjemmet å gjøre. Curb appell legger til verdien av ditt hjem.
  • Nøytrale farger er trygt og vil bo med stil i mange år. De bidrar til en god annenhåndsverdi. Tans, kremer, brun, svart, grått og leire er blant fargene som kan anses nøytral.
  • Hvis du ønsker å være trendy, tenke på å bruke fargekombinasjoner som en gane av ulike toner av brunt eller en blanding av blues, svart og grå. Sørg for å rådføre seg med en taktekking ekspert for å få et profesjonelt utseende taket.
  • Høy kontrast farger fremheve elementer i ditt hjem mens lav kontrast farger har en tendens til å skjule defekter.
 4. 4
  Skape den rette illusjon. Mørke farger har en tendens til å gjøre hjemmene ser mindre mens lysere farger gjør det motsatte.
 5. 5
  Husk dine naboer når du gjør deg klar til å sette på et nytt tak.
  • Sjekk med din lokale forening, hvis du har en, for å sørge for at ditt valg av taktekking farge ikke bryter noen nabolaget regler eller lånebetingelser.
  • Selv om du ikke har sett regler å følge, tenke på hvordan taket ditt vil se ut ved siden av din nestes hus. Prøv ikke å kopiere deres taket med mindre det er normen i nabolaget ditt. På den annen side forsøker ikke å gjøre det kolliderer. Pass på at sluttresultatet er harmonisk.
 6. 6
  Handle med forsiktighet. Ta prøver av alle permanente farger som finnes i ditt hjem eksteriør til taktekker eller til bygningen forsyning butikken hvis du har tenkt å taket ditt hjem selv. Ta deg tid til å snakke med en ekspert om den beste fargen valget for din nye tak.
 7. 7
  Fremheve den arkitektoniske stilen av ditt hjem.
  • En spansk stil hjemme kan se bra ut med rødlig leire-farget taket helvetesild som ville etterligne tradisjonelle leire takstein, for eksempel. En uformell ranch huset kan se bra ut med en kombinasjon av farger, mens en tradisjonell kolonial ville ikke.
  • Kjøre rundt flere nabolag for å få en idé om hvilken farge av taktekking ville se best på ditt hjem. Se etter hus som ligner på ditt i fargevalg og stil.
 8. 8
  Utforsk det brede utvalget av materielle valgene du finner i å velge et nytt tak.
  • Leire fliser er tradisjonelt nyanser av rødt eller brun. I dag fargevalg tilby et bredere spekter å velge mellom. Vær sikker på at fliser har blitt sparket i en ovn slik at fargene er bakt inn og vil ikke falme over tid.
  • Naturlige tynne lag av skifer kan brukes for takbelegg, men denne type materiale er ganske dyrt. Selv om det er forskjellige, blir farger begrenset til de som finnes i naturen.
  • Betongstein kan gjøres for å se ut som tre shakes, skifer eller leire fliser og kan komme i en rekke farger.
  • Metal taktekking kommer vanligvis i ark som gir taket ditt et særegent utseende ved hjelp av lange loddrette linjer. I dag, derimot, kan metall taktekking gjøres for å se ut som tre shakes, kompositt helvetesild eller leire fliser. Metal taktekking er energieffektiv, brann motstandsdyktig og sterk.