Wkino

Hvordan gjøre stonemasonry

Hvordan være en steinhugger. Dette er en guide som vil lede deg gjennom prosessen med å bli en av de beste steinhoggere, og omfatter strålende triks av handlene.

Trinn

Hvordan gjøre stonemasonry. Vite forskjellen mellom en steinhugger og andre relaterte bransjer.
Hvordan gjøre stonemasonry. Vite forskjellen mellom en steinhugger og andre relaterte bransjer.
 1. 1
  Vite forskjellen mellom en steinhugger og andre relaterte bransjer. En stonemason er helt forskjellig fra en murstein lag, blokk lag, flis setter, og en "phonystonemason"; "phonystone" er akkurat det navnet tilsier at det skal være - en falsk eller en forfalskning. Phony murverk vil for det meste bestå av betong og en falsk tynn film som er helt verdiløs og vil flasse i løpet av 15 år eller litt lengre. Steinhoggere faktisk arbeider med ekte stein.
 2. 2
  Lær hvordan du gjør wallrock. Wallrock er den type arbeid steinhoggere gjøre mest. Skille de to ordene "veggen" og "rock", som betyr du legger stein sammen med "mørtel" for å lage en vegg.
 3. 3
  Konstruer en sagingen. Vanligvis er dette gjort med to stillasene og en X-brace og ca tre planker. To skal være på om hip nivå og en på toppen av stillaset, slik at du kan sette en bøtte full av vann opp toppen. Dette er slik at du kan lage en hevert for wetsaw din, bør du trenger det. Det er vanligvis trygt å anta at du trenger det hver dag.
 4. 4
  Få verktøy og plugge dem inn og plassere dem der du trenger dem. Noen ganger vil du ikke vil trenge alle dine verktøy, men ta ut de som du trenger til den bestemte jobben. Hvis du ikke vet hvilke verktøy du trenger, ta dem alle.
 5. 5
  Tenk hvor sement kommer til å komme fra. Hvis det ikke er smart for deg å ha en trillebår full av sement, få en mud bord. En MUD STYRET kan vanligvis finnes på hver jobb nettstedet. Det er bare noen flat bord som du våt ned og plassere sement på.
 6. 6
  Få en god mengde stein og pryder alt rundt sagingen. Du vil ha et godt utvalg å jobbe med, men ikke ta alle de gode steinene hvis du har andre steinhoggere på jobben som kunne bruke noen. Bare bruk de virkelig gode du måtte trenge, og la det bli med det.
 7. 7
  Før du blande sement, se på veggen og tenke over hva du trenger. Hvis det er en søyle eller noe som har et hjørne, så du er nødt til å henge en linje eller en rekke linjer. Dette betyr at du trenger en tett stressede streng som er tredd ovenfra hvor du jobber og hele veien ned til bunnen på et bestemt mål. Så antar du innpakning stein rundt en søyle og avstanden er to og en halv inches bort fra veggen, kuttet en 2x4 på om en seks tommers lengde. Deretter får noen sponplater og skjær den i en lang stripe. Bor de seks centimeter lange 2x4 til sponplater med to skruer slik at spenningen i linjen ikke fører til at 2x4 til pivot. Bor sponplater til veggen. Mål fra de to murene to og en halv inches og gjøre disse måling merkene på 2x4. Utvide disse merkene med en firkantet til det punktet hvor de målte merkene krysser. Bore en skrue inn i det skjæringspunktet, men ikke bore den 100% inn i treverket. La noen av skruen ut en liten måter. Nå, knytte en stiv og holdbar strengen til at skruen du nettopp boret. Sørge for at strengen når helt til bunnen med litt ekstra igjen.
 8. 8
  Grave helt ned til fundamentet eller fotfeste i strukturen du skal jobbe på. Hvis det ikke er nok av et fotfeste, så du må grave om en fot dyp og hoper i noen stive sement inn i det hullet for å lage din egen fotfeste.
 9. 9
  Legg din første steinen på hjørnet. Sørg for at det er på to og en halv inches ut på begge ender av begge veggene. Du kan gjøre dette med en firkant og et målebånd for å være sikker på kanten av steinen din er på riktig måling. Når du arbeider med hjørner, vil du vanligvis trenger en naturlig kant eller en meislet kanten. Pass på å ikke forlate en sag kutte kanten på klippen, med mindre du får beskjed om å gjøre det av din arbeidsgiver... men du er ikke sannsynlig noen gang å møte den situasjonen.
 10. 10
  Få en skrue og knytte den til bunnen slutten av strengen din. Sørg for at den er stram nok slik at når du brette den under den første hjørnesteinen du vil ha spenning på linjen, men det vil ikke løfte steinen opp av bakken fordi sementen er fortsatt vått. Hvis dette er første gang du gjør dette, vil du bli frustrert med denne prosessen. Du vil lære hvordan du gjør det riktig i tid.
 11. 11
  Prøv å sørge for at linjen ikke er slått av. Mål, mål, mål, re-mål, og måle igjen. Når du arbeider med hjørner, er dette den mest vitale ting. Hvis den er av, så du kan ha til å rive ut to til tre dager med arbeid - om ikke mer - som åpenbart suger hvis du er betalt av arealet og suger enda mer når du blir betalt timen fordi da 're i fare for å miste jobben for lønn som ikke ble levert til arbeidsgiveren din. Så sørg for at du måler så mye av alt som virker viktig og selv noen av de tingene du vanligvis ikke vurdere. Bare måle, måle og måle litt mer. Det er vanskelig å komme til det punktet hvor du måler for mye.
 12. 12
  Holde leddene så stramt som mulig. Noen ganger betyr dette at du trenger å undergrave noen av stein og ikke bare kuttet rett ned på stein din. Ikke underslag på altfor dramatisk vinkel, men akkurat nok til å passe dine steiner fine og tett sammen uten å ha en overlapper den andre. Sørg for at hver stein er i flukt - med mindre din arbeidsgiver ønsker et rustikt utseende. (Måten å fortelle hvis du er en god steinhugger er å se om du er organisert og at arbeidet oppfyller kundenes forventninger.)
 13. 13
  Vær oppmerksom på at det kommer til å være punkter i tid når du arbeider med heller stramme rykk og vanskelige kutt. For eksempel, vil du være å plukke opp denne store tunge stein og flytte det rundt og gjøre merker på stein og klippe det litt, deretter gjenta denne prosessen for å endelig legge stein. Jo mer du spiller med en stein, jo mer sannsynlig er det kommer til å bryte. Så du kan enten jobbe med masse små stein, eller du kan bruke en mal. Dette er et triks av handelen!
  • Kjøpe noen ledning som er knytte ikke wire. (Tie wiren er for stiv, trenger du noen ledning som du kan flytte og forme lett;. Vanligvis dette betyr å ha en tynnere kaliber av tråd Men hvis det er for tynn og vil ikke holde sin form og det vil synke og kaste bort tid.) Finn en merkevare av wire som du er komfortabel med.
  • Få en god lengde på wire, klippe det, deretter vikle de to endene sammen. Du bør ha en sirkulær utseende type wire. Sett det på vanskelig å kutte steder og forme det til formen de ytre delene av skinte bør være. Forme den slik at den ikke berører noen av de allerede lagt steiner. Bruke et ekstra minutt eller to bare for å sørge for at det er riktig. Jobber litt lenger på en lys del av ledningen er mye raskere og enklere enn å måtte plukke opp en tung stein, merker det litt, klippe, deretter markere igjen, og kutt, og gjenta denne prosessen imidlertid mange ganger er nødvendig for å få det riktig. Forhåpentligvis har formet ledningen ordentlig.
  • Plasser den på toppen av steinen din. Hvis du har en blyant eller tusj markør, plasser ledningen til stein og merke det fra innsiden av wire. (Pass på at du ikke snu malen, ellers steinen vil være verdiløst Noen ganger kan berge det ved å vippe steinen, men hvis du undergrave det sannsynligvis ikke vil være;. Så det er negative til underkutting, men det gjør mer bra enn dårlig). Når du har merket en stein, legg stein til at form og det bør passe perfekt på plass.
 14. 14
  Mens du gjør stonemasonry, sørg for at leddene er t-er eller jeg er. Prøv aldri å lage en X joint. La meg forklare. Du har sett hvordan murstein er stablet, ikke sant? Hvert lag er forskjøvet. Antar at de ikke ble forskjøvet. Du vil ende opp med en bunt av X leddene. Hvis de var et kart de ville være fireveis stopper heller enn T kryss. Dette er ille. De ser stygge og vanligvis føre en løpende felles. En kjører felles er et ledd som strekker seg mer enn tre meter. De er dårlige. Hvorfor? Fordi som de stonemasonry aldre sprekker noen ganger skjema. Den første stedene sprekker formen er i X leddene og i de løpende leddene.
 15. 15
  Husk at det er mer til denne jobben. Det er alltid en sær liten ting som du må jobbe rundt. Forhåpentligvis kan du omgå problemene som presenteres til deg med refleksjon og utholdenhet.
 16. 16
  Fortsett å mestre flat arbeid. Flatwork betyr å arbeide på gulv. Dette er raskere, noe som betyr at mer blir gjort på en dag, og du får betalt mer for det, men du sjelden gjør det, så tilber arbeidsgiver som får det.
 17. 17
  Sett opp din sagingen. Jeg antar at du kan bruke stillas, men det er vanligvis smartere å bare bruke en trillebår. Med det trillebår, få en sponplate som strekker seg lengden av den tynnere område av trillebåren, og legge det ned. Få en jeksel eller wetsaw ut og plassere den der. Det er ditt arbeidsområde.
 18. 18
  Finn ut hva mønsteret du gjør. Begynne å legge brikkene dine. Tydeligvis det kommer til å være noen kompliserte kutt involvert.
  • Få litt plast gjennomsiktig presenning som er billig. Noen ganger er det ting som vanligvis brukes til maskering eller ting som du vil bare finne rundt, eller du kan kjøpe. Kjøp noen Sharpie markører, også. Plasser presenning rundt stedet at du kommer til å kutte. Pass på å strekke den ut. Marker formen på steinen du skal kutte. Skriv TOP i midten av plast mal slik at du ikke snu steinen. Finne passende stein som er riktig størrelse for malen. Ha litt vann på stein og plasser plast mal på det våte underlag slik at den ikke blåser bort eller flytte. Skjær steinen til den formen du trenger det.

Tips

 • Du lurer kanskje på hvilke kvalifikasjoner du trenger for å bli en steinhugger. Vel, som regel må du være en steinhugger er hod anbud for en utvidet og svært lang tidsperiode. Du trenger ikke noen form for utdanning, men å være en hod anbud lærer deg konkrete ting som overs deg ekstra problemer i omstillingsprosessen i å bli en steinhugger. Hvis du velger denne linjen arbeid å være din profesjon, regner med å være en hod anbud for omtrent et år, eller muligens to eller tre.
 • Mens du er en hod anbud, kjøpe den konvensjonelle stonemason verktøy. Ikke bare kjøpe dem alle, det er bare bortkastet, kjøpe dem gradvis, slik at du ikke utarme dine økonomiske behov.

Advarsler

 • Vokt dere for X leddene. Det er best å holde leddene ca 4 inches bort fra hverandre. Også, pass deg for å kjøre leddene.

Ting du trenger

 • Hammer: Hammeren bør være en £ 8 slegge, ikke noen Dinky snekker hammer. Vekten bidrar til å øke mengden kraft thrust på meisel, som skaper rene og kontrollerte pauser i stein.
 • Meisler: Det finnes to typer meisler. Selvfølgelig, det er mange forskjellige former for ulike formål for ulike brudd i steinen, men jeg snakker om graderinger av meisler. Det er meisler du kan kjøpe på omtrent alle tenkelige Home Depot eller Lowes som er helt laget av stål. Disse er "bra". De får jobben gjort. De er vanligvis brukt mest fordi de er unnværes, men det er negative til å bruke disse. Du må hele tiden sjekke for å se om de er skarpe. Hvis de ikke er skarpe så du vil bryte steinen feil, som noen ganger kan sette deg tilbake om en time eller to, og de fleste steinhoggere betales av kvadratmeter, i stedet for på timebasis. Nå, den andre typen meisel er de såkalte Carbon Bøyde Meisler. Disse har åpenbart en spesiell spiss som aldri dulls. Ulempen er at de er dyre, og fordi de er så dyr, vil du bare ønsker å bruke dem når du gjør noe komplisert med en stein, men du må fortsatt være godt nok kjent med dem som du vil kjenner de riktige teknikker for å ikke skru opp.
 • Sparkel: En Marshaltown eller en Rose er anbefalt. Begge disse er av høy kvalitet. Bare få en konvensjonell murerens størrelse sparkel. Skjær en noe førtifem graders vinkel av sparkel omtrent fire inches ned fra spissen - det er slik at du kan flytte gjørme rundt mer effektivt, scoop mer sement ut av bøtta på en gang, skrap ut av bunnen med letthet.
 • Grinder: dette er viktig. Den beste merkevare kan kun kjøpes på The Home Depot. Det er en Ridgid jeksel. I utgangspunktet, de er så bra fordi når de låses opp, de reagerer på en slik måte at de ikke brenner opp motoren, de bare vare lenger og de er en stor ting. Hvis du vil ha detaljer om det så gå til Ridgid.com og les deg opp på dem selv. Alle RIDGID verktøy er ganske bra. De er litt dyr, men de vil vare lenge nok til å gjøre pengene vel brukt. Uansett, kverner er nyttig. Det er best å bruke dem utenfor fordi de sparke opp ganske mye støv og du ikke ønsker å puste at innendørs. Ulempen er at du sannsynligvis ikke bør kutte stein noe dypere enn en halv tomme, ellers vil overopphete diamant blad og chip det, føre til at vinkelsliperen å binde opp og overarbeid sin motor. Den eneste gangen kutte dypere med en jeksel er ok er når du squirting en konstant strøm av vann på bladet som du kutte steinen, men vanligvis er det andre verktøy for dypere kutt. Vanligvis en dyp scoring av steinen er alt som virkelig trengs. Noen ganger må du kutte dypere, eller til og med hele veien gjennom steinen, og du vet når du må gjøre det. Men vanligvis en dyp score vil føre til en svakhet punkt i stein til et punkt der hvis du treffer stein med hammer og meisel på scoren, vil det vanligvis bryte sammen som scoring. Bare være smart om hvor hardt du treffer og hvor du treffer. Det er ikke rocket science, men det er ikke lett hele tiden.
 • Wet så: De fleste steinhoggere lage sine egne. De kjøper en vanlig gammel sag og kjøpe en hevert kit og skreddersy den til å fungere. Bakgrunnen for en våt så er slik at du kan skjære hele veien gjennom steiner som så å ikke sparke opp støv overalt, men de er våte så de er litt rotete. De er flotte for å arbeide innendørs, men du vil vanligvis må dekke opp området slik at det ikke blir skitne. Disse er også stor når du trenger virkelig dype kutt i virkelig tykke stein.
 • Blades: Så hva er en jeksel og en våt så verdt hvis du ikke har en diamant blad? Kjøpe Cherokee kniver. De vare lenge. De er som regel litt kostbar, men de er vanligvis en høy nok kvalitet til å gjøre pengene vel brukt. De er vanligvis pålitelig.
 • Hammer øvelser: Dette er hendig. De sparer tid og de er effektive. Det er en teknikk i å bruke dem, og det er å holde den i bevegelse.
 • Drill: En hammer drill og drill er helt annerledes. Hammer øvelser sette serieopptak med FORCE på og av på under bruk, og de er som regel kraftig. Du vil rett og slett trenger en vanlig drill - en trådløs er best som flere tråder, som du har all over the place, jo lengre tid tar det å få dagen startet og avsluttet, ledninger føre til mer arbeid fordi du må betale mer oppmerksomhet til unngå dem og som vil irritere deg fordi ledningene er det siste du ønsker å bekymre deg når du jobber sammen. Disse vil bli mest brukt i å sette i veggen bånd.