Wkino

Hvordan å resirkulere gamle strømpebukse

Ladies, har dere alle vært der. Din favoritt par eller strømpebukse nettopp fått en kjøre i dem. Fantastisk. Du ønsker ikke å kaste dem bort, så hva kan du gjøre med dem nå? Absolutt ikke bære dem. Hva med dem? Ikke bare vil du spare penger, men du vil også gi dem et nytt liv. Her er noen gode og nyttige måter å sette de ødelagte parene av strømpebukse til god bruk.

Trinn

Hvordan å resirkulere gamle strømpebukse. Bruk gamle strømpebukse i vaskeriet.
Hvordan å resirkulere gamle strømpebukse. Bruk gamle strømpebukse i vaskeriet.
 1. 1
  Bruk gamle strømpebukse i vaskeriet.
  • I stedet for en mesh bag å vaske ømfintlige artikler, bruk gamle strømpebukse. Skjær den gamle strømpebukse omtrent på låret, eller bare bruke hele lår høye strømper. Plasser delikate washables i strømpe, feste den åpne enden, og vask som vanlig.
  • Henge våte gensere uten disse pesky hengeren merker. Ta et par strømpebukse og sette det ene beinet gjennom hvert erme eller, hvis du bruker lår høye strømper eller en halv par strømpebukse, ta det ene beinet gjennom begge armene på genseren. Deretter knytte de to endene av strømpen til klessnor din og la genseren tørr.
 2. 2
  Bruk gamle strømpebukse på badet.
  • Bruk dem til å skrubbe bad, dusj eller vask. Spritz litt renere på vasken din, eller badekar overflaten. Deretter få en bit av strømpebukse og dempe den med enten vann eller mer rengjøringsmiddel. Deretter skrubbe bort smuss og skitt med strømpebukse cut-off mye som du ville brukt en vanlig vaskeklut. Ønsker å gjøre det enda enklere? Klipp av strømpebukse på kalven og slip stykket over hånden din for en rengjøring mitt som fungerer magi!
  • Bruk dine gamle strømper å lage et bad infusjon pose. Ved hjelp av urter i badekaret er en beroligende opplevelse som fyller luften med vakre dufter, transformere ditt bad fra en rengjøring rutine til en transformerende opplevelse. For å gjøre en av disse bad "teposer", rett og slett kuttet strømpene dine på kalven, fyll den med din favoritt urter, feste den åpne enden, og flyte posen i badevannet ditt.
  • Legg såpe spon til den gamle strømpebukse. Hvis du liker en mer sprudlende bad, vurdere å legge alle dine gamle såpe lunter inn i en strømpe. Klipp av strømpebukse etappe på om kalven, og begynne å samle disse såpe stykker. Når du har en anstendig mengde såpe i strømpe, feste den åpne enden og swish den rundt vannet for å piske opp noen såpeskum. Du kan bruke såpe fylt strømpe som en mild scrubber for huden din.
 3. 3
  Bruk den camping. Legg en hel del av såpe i tåen på strømpebukse feste over såpe. Du har nå en perfekt måte å bære såpe med deg for å campingplassene. Bare knytte strømpebukse nær vasken på campingplassene og det vil tillate folk å vaske hendene uten mulighet for såpen sklir og blir skittent eller tapt.
 4. 4
  Bruk gamle strømpebukse på kjøkkenet.
  • Oppbevar løk og hvitløk. Luftsirkulasjon er en flott måte å holde løk og hvitløk rundt lenger. Ta et par ren strømpebukse og kuttet dem av på låret, eller bare bruke en hel lår høye strømper. Deretter plasserer løk eller hvitløk inn i strømper som en hylse, feste enden, og lagre dem hengende opp i pantry. Blomsterløker kan også lagres på denne måten over vinteren.
  • Plasser gammel strømpebukse over en. Dette vil hindre deigen kleber seg til kjevle.
  • Bruk som en tallerken skrubber. Bare skru opp et stykke eller to av gamle strømpebukse, legg en dråpe oppvaskmiddel og skrubbe bort.
  • Bruk elastisk linning å sikre dine søppelsekker til papirkurven kan for å holde posene sklir ned i kannen. Den strømpebukse kan også brukes til å binde rundt toppen av søppelsekker. Denne metoden er ideell for alle husholdningsavfallet.
 5. 5
  Bruk gamle strømpebukse på soverommet.
  • Bruk dem til å lage poser for å legge potpourri eller sedertre baller til skuffene dine.
  • Knyt buntet tepper sammen ved hjelp av gamle strømpebukse. Mye mildere og enkel å bruke enn store elastikk eller gummi band. De vil vare i mange år også.
  • Sett over en del av klærne som er berørt av klippet på skjørt eller bukse kleshengere. Dette vil stoppe merker fra hengeren klipp innrykk på klær.
 6. 6
  Bruk gamle strømpebukse for hage og utendørs arbeid.
  • Gjør hagen bånd ut av dem! Bena av strømpebukse faktisk gjøre svært gode anlegg bånd, som de er myk og smidig. De kan ikke se stor på forsiden av grensen, men gjemme dem bak og de vil gjøre jobben perfekt! Skjær strømpebukse i mange ringer, for å gjøre mye mindre, diskret bånd for alle typer klatrere, roser, osv.
  • Sil lakken. Ta et gammelt par strømpebukse og skjær dem slik at du har en brukbar stykke av nylon som vil strekke seg over en container. Deretter helle din klumpete maling sakte over mesh overflaten, la rusk-fri maling flyt inn i det nye container.
  • Beskytt voksende meloner i hagen. Bruke setet del av strømpebukse til omslutter dine cantaloupes og vannmeloner for å holde kaniner, hjort og andre dyr fra å ta en matbit mens du venter for dem å modnes helt.
  • Bruke den gamle strømpebukse som pensel dekker. Etter rengjøring pensler, pakk dem i strømpebukse for å holde dem rene og myke.
 7. 7
  Bruk gamle strømpebukse i kunst og håndverk.
  • Hvis du er en crafter, og deretter lagre alle dine gamle strømpebukse og kutt dem i korte lengder. Ting leker eller dyr med strømpebukse, bare kutte opp gamle strømpebukse og bruke som stuffing. I tillegg, bruke dem til å stappe noe håndverket element, fra bamser til puter til små juletrepynt.
  • Hvis du noen gang trenger å sile noe veldig fint, slik som pigmenter, keramiske glasurer, væsker, eller når matlaging, deretter en lengde på strømpebukse er stor. Skjær beinet på langs slik at du har en firkantet stykke stoff, og slips eller tape den over toppen av bollen din. Sil gjennom den.
  • Se Hvordan lage en strømpebukse choker halsbånd for en annen håndverket idé.
 8. 8
  Bruk gamle strømpebukse som en tørketrommel vent lo fellen.
  • Hvis du ønsker å være energieffektive på alle mulige måter, bruker denne metoden. I vinter, fjern tørketrommel vent huset fra utsiden eksos. Stuff eksosrøret med en gammel T-skjorte eller noe for å stoppe den kalde luften fra å komme inn i huset ditt. Ta et par gamle strømpebukse og fest den over tørketrommel vent slange med ductape. Dette vil gi varm luft fra inn ditt hjem og handle som varme (og fuktighet). Og strømpebukse vil felle den ekstra lo som finner veien gjennom eller rundt tørketrommelen skjermen. Det vil også fylle luften med friskhet av stoffet arket.
  • Du må sørge for at du rengjør dette ut regelmessig som det kunne utgjøre fare for brann hvis tørketrommel slange tresko opp.
  • Har tørketrommelen rengjøres og vedlikeholdes regelmessig, selv om du ikke gjør dette.

Tips

 • Sted strømpebukse av munnstykket på støvsugeren når jakt etter en tapt element på gulvet som er for små til å se lett, for eksempel pinner eller kontaktlinser. Vakuumet vil suge den opp mens strømpebukse vil "fange" den for deg.
 • Når du reiser, bruker strømpebukse for å holde klærne pakket i mindre pakker, slik at du får plass til mer i kofferten. Dette vil holde valsede plagg rullet opp lett.
 • Rengjør skoene dine med strømpebukse, bare tørke over dem med strømpebukse og se forskjellen.
 • Håndvask brukt strømpebukse før gjenbruk.
 • Strømpebukse kan brukes for å knytte tilbake hår. Bare vikle rundt et lite stykke og håret vil bo i en hestehale.
 • I en klemme, kan du bruke strømpebukse eller shoestrings å erstatte en viftereim på en bilmotor.

Ting du trenger

 • Gammel strømpebukse
 • Saks