Wkino

Slik holder du en bambus hai

Bambus haier er vakre rovdyr som er lette å holde forutsatt at du vet deres krav. Her er hvordan du tar vare på disse haiene.

Trinn

Slik holder du en bambus hai. Sett opp en saltvann tank med minimum størrelse på 160 liter (608 liter).
Slik holder du en bambus hai. Sett opp en saltvann tank med minimum størrelse på 160 liter (608 liter).
 1. 1
  Sett opp en saltvann tank med minimum størrelse på 160 liter (608 liter). Dette er den vanskeligste delen av å ta vare på en bambus hai. Du må syklusen din tank og har god og stabil vannkvalitet før du setter hai i. Bambus haier få til en størrelse på 37 inches (95 cm), og krever en stor tank.
 2. 2
  Plasser steinene nøye! Du ønsker kanskje å bruke et ikke-giftig fisk tank lim til å lime steinene sammen. Bambus haier vil presse steiner igjen, og store steiner kan falle og skade dem. Hvis du skal holde hai med tankmates, være sikker på at de tankmates ikke får spist av hai, og visa versa. Haien vil spise dekorative krepsdyr som renere reker og småfisk, og det kan velte koraller som ikke er festet til rockwork.
 3. 3
  Kjøp din hai. Pass på å kjøpe fra en pålitelig dyrebutikk. Din hai bør se sunn, og bør ikke ha noen sår. Det bør ikke ser ut til å bli "peste", eller være altfor sløv. Sine øyne bør ikke ha noen misfarging eller hvite flekker.
 4. 4
  Akklimatisere din hai ved hjelp av en liten kar / beholder og bruk av drypp linje for ca 1 time. Over denne tiden hvert 15. minutt avhengig av drypp din, fjerne vann fra karet, er målet her å sakte erstatte alle store vann med din egen tank vann. Etter dette er gjort, kan du bruke en liten beholder til å overføre hai til akvariet. Ikke bruk et nett som hai kan lett bli viklet inn og stresset!
 5. 5
  Etter at haien har fått over sin opprinnelige frykt for sine nye omgivelser, kan du prøve å tilby den kjøttfulle matvarer suge som ferske reker, kamskjell eller marin fisk kjøtt spiddet på en fôring pinne. Unge haier bør få finhakket mat. Mate til metning tre ganger i uken. Hvis hai ikke mate for mer enn en uke, må du søke hjelp.

Tips

 • Sørg for at det blir et variert kosthold som det vil bli usunn hvis dårlig matet.
 • Din fôring bør være lang nok til å fylle haien. Dette simulerer deres naturlige "ta det du kan" mate stil.

Advarsler

 • Det er en hai, så vær forsiktig. Det er en mulighet for at det kunne bite. Fôring ut av hånden din er ikke anbefalt.

Ting du trenger

 • Stor tank
 • Fôring stick
 • Shark
 • En leverandør av mat som haien kan spise.
 • Engasjement og massevis av fritiden