Wkino

Hvordan lære hunden grunnleggende kommandoene

Det er fem viktige kommandoer som hver hund bør vite;. "Sitt", "stay", "ned", "komme", og "heel" Når du vet det grunnleggende om trening, er det flere treningsmetoder, hver med proffene og cons. Denne artikkelen vil gi deg klar beskjed for hver kommando ved hjelp av vokal signaler og håndsignaler.

Trinn

Hvordan lære hunden grunnleggende kommandoene. fem viktige kommandoer.
Hvordan lære hunden grunnleggende kommandoene. fem viktige kommandoer.
 1. 1
  Det første valpen må lære er hvordan man skal sitte på kommando. Sittende er hunden form for høflighet. Det er en naturlig handling. Det viser at hun ikke er aggressiv og at hun eller han er villig til å vente. (Ja, selv når baken vibrerer rundt på gulvet) Som du håndheve "sitt"-kommandoen, vil det lære at når den ønsker noe eller du er opptatt, sitter og venter er den riktige tingen å gjøre. Og det vil også lære at når du gir "sitt"-kommandoen, er det på tide å betale oppmerksomhet eller roe ned.
  • Som du sier "Snowy, sitte!" (Bare hvis hunden din heter Snowy, selvfølgelig), plasser en hånd under haken eller nakken og trykk forsiktig opp mens du skyver ned på bakenden. Hvis hunden din er i bånd, kan du trekke opp på bånd, men ikke rykk. (Det ville distrahere ham, gjør ham tror han blir disiplinert som hans mor pleide å ved å ta tak bak i nakken) Praise, bruker uttrykket "Good sit! God sit, Harley!" Han vil koble handlingen setning eller ord med handlingen og ros.
  • Som han lærer verbal kommando, stoppe bistå handling og begynne å bruke en medfølgende hånd signal. En vanlige er å plassere flat hånd over og foran hodet hans og mens du sier "sitte", drar den opp til en løs knyttneve.
 2. 2
  holde kommandoen opphold>. En valp har en instinktiv forståelse av hvordan å bo når du blir truet og moren bruker en veldig distinkt 'opphold' kommando også.
  • Når hunden din er i en "sit 'posisjon, stå slik at hun er på din venstre side i samme retning. (Senere dette vil bli referert til som "sted" posisjon) Holding hennes krage, si "Candy, opphold!" (Forutsatt at hun heter Candy) mens plassere din åpne hånd foran (ikke berøre) ansiktet hennes, tips av fingrene peker nedover, håndflaten vendt hunden din. Vent i ti sekunder. Hvis hun reiser seg, si "Nei, Candy, bo!" og starte på nytt med "sitt" og fortsett igjen for å "holde".
  • Gjør dette helt til hun holder seg i minst ti sekunder og ros henne ved å si (du gjettet det) "God bo, Candy!" "God opphold!" Gjenta denne hele sekvensen flere ganger.
  • Når hunden lærer denne kommandoen godt, begynner du å øke lengden på tiden;. Begynne å bevege seg bort under oppholdet alltid gå av på høyre fot, slik som å ikke forveksle bevegelse med hælen.
  • Gradvis øke avstanden. Hvis hun får opp å gå hele veien tilbake til stedet du startet og gjenta sekvensen, til du kan bevege seg fritt under oppholdet. Ha en viss kommando for å slippe hunden fra oppholdet som "greit!" eller "komme".
 3. 3
  Down muligens redde hundens liv. 'Down' er vanligvis kombinert med 'opphold', og er ment å være en sterkere kommando. 'Down' stopper faktisk uansett handling som foregikk før kommandoen, så er nyttig i å kontrollere atferd.
 4. Begynn på nytt med hunden din i en "sit 'posisjon. Som du sier "trigger, down!" (Trigger?), Hold venstre hånd over hundens hode, håndflaten mot gulvet. Senk hånden mot gulvet mens du trekker ned på kragen hans eller føre forsiktig.
Mange ganger han vil motstå, og du må kanskje heller presse på skulderbladene (ikke nakken eller ryggen) for å få ideen over. (Hvis hunden er svært motstandsdyktig, løfte opp ett foran labben stund, forsiktig, men bestemt, presser på skulderbladene) bøye over ham og bøye seg ned til øyehøyde om nødvendig. Hvis han fortsetter å motstå, si "nei, trigger, down!". Når han er nede og ikke prøver å presse mot hånden din, prise ham ved å si (alle sammen nå) "god ned!" "God ned, trigger!" Gjenta denne sekvensen flere ganger.
4
Den "come"-kommandoen er også kjent som "recall" Teach "komme" ved å forsiktig dra henne mot deg mens du sier "Sally, kommer" komme ">" i en mer oppmuntrende stemme enn du bruker for andre kommandoer. (Du vil at hun skal ønske å komme til deg) Følge kommandoen med en gest for å vise henne hva du vil.
 • Først plasserer et stykke tørr hundemat på føttene og peker på det. Etter en svært kort tid, vil gest for å peke på gulvet foran deg være nok, og senere, bare kommandoen eller bevegelsen vil være nødvendig.
 • Når hun kommer frem til deg, ros henne å bruke uttrykket "Good komme!" Når vi samhandler med kjæledyret ditt, ta mulighetene til å ringe henne fra sofakroken ved å bruke hennes navn (Sally, var det ikke?) Og sier "Kom!" og lovet henne når hun får det. Dette vil gjøre hunden kjent med kommandoen.
5
Hælen er ofte det mest kompliserte man å undervise, men de fleste hunder vil lære raskt, hvis du er konsekvent. undervisning din firbente følgesvenn til hælen vil spare ryggen, skuldrene, hundens nakke og verdighet for dere begge (selv, kan verdighet være lavt på prioriteringslisten for hunden din). Hunden din vil ønske å jogge på en galopp og snuse og dreier seg i mange retninger. Du må vise ham at det er en tid for å utforske og en gang ikke å. Bruke vanlig gange bly, sette hunden i en "sitt" ved siden av venstre ben i samme retning som deg. Dette er kjent som "sted" posisjon. Alltid bruke igjen å unngå å forvirre ham og andre hundeluftere. si "Arthur, heel!" mens stepping fremover med venstre fot. alltid starte på venstrekanten. dette vil bli et signal om at det er på tide å gå videre. Han kan enten motstå eller skynde seg forbi deg. I begge tilfeller gir en mild pull og gjentar kommandoen "heel". hvis han strays for langt ut til siden, klapp beinet og si "holde med meg!" eller "over here!" eller en annen kort setning, men sier alltid det samme uttrykket til å bety en bestemt ting. Hvis han beveger seg ut fremover, sier "nei, arthur, heel" og om nødvendig napp på ledelsen. Når du stopper, stopper alltid på venstre foten og si "Arthur, sitte!", Og hvis hunden beveger seg fremover, trekker eller fysisk plassere ham ved siden av venstre ben med "sitt" kommandoen. hvis ting blir litt til ut av kontroll, stoppe og plassere ham i en sit ved din side, prise ham og starte på nytt. Du bør alltid justere hunden din posisjon, ikke justere posisjonen til hans. (Hvis du justere posisjonen til hans, vil han til slutt ha hans menneskelige godt trent til å adlyde ham) bør du få ham vant til å ikke føle noen spenning på ledningen hvis du gjør en korreksjon, eller han vil komme inn i vanen med å trekke hele tiden. Gjør dine korrigeringer av stemme og bevegelse, og bare bruke ledelsen hvis han ikke lytter. du kan forsiktig ros hunden mens han krenget godt, men holde det tonet ned for ikke å distrahere ham. når han følger de talekommandoer konsekvent, forblir tause og bare bruke talekommandoer for korreksjon. Hvor lang tid til å lære er individuell så ikke være i en hast for å flytte ting sammen.
6
Når du er klar til å stoppe, bør du stoppe på venstre fot og si "Arthur, sit." Etter noen repetisjoner bør du ikke lenger trenger å bruke den sitter kommandoen. Hunden din kommer til å vite at det å stoppe på venstre fot er signalet for ham å stoppe og sitte.
 • Når hunden er konsekvent å adlyde "hælen" kommandoen riktig, starte uventet start av med venstre fot og stopp uten verbale kommandoer eller håndsignaler.
 • Også, når hunden er i "sted" stilling, og til gå av med rett. Hunden din vil ønske å starte med deg, så du bruke "stay" kommando og gå rundt ham tilbake til "sted" posisjon. Alternere stepping off med venstre og bruke hælen kommandoen og deretter stepping off med høyre og bruke oppholdet kommandoen. Etter en stund kan du gå videre til tilfeldig stepping av med begge føtter og forsterke riktig "heel" eller "opphold" oppførsel. Når du og hunden din har lært dette godt, vil du være i stand til å fungere som et lag uansett hvor du er.

Tips

 • Lære hunden din å gå inn i en posisjon ned fra avstand er dekket i avanserte kommandoer. Hvis du skulle være i en situasjon hvor hunden var i gang (enten mot deg eller fra deg) mot en vei eller andre farlige området, kan du stoppe ham umiddelbart med en ned-kommando.
 • Trening er best begynt tidlig valp hette, men eldre hunder kan lære like godt, det kan bare ta litt lenger tid å overvinne dårlige vaner.
 • Hold tidlige treningsøkter innendørs eller utendørs i bånd og på samme sted for å unngå distraksjoner. Etter at du har begge lært kommandoene godt, begynn deretter å ha økter på forskjellige steder slik at hunden skal lære å lytte til tross for distraksjoner.
 • Hunder elsker belønninger. For eksempel, når hunden sitter for første gang på egen hånd, gi ham en godbit, eller gni sin buk. Når hunden kollegaer sitter med godbiter, vil det være mer sannsynlig at han vil gjøre det.

Advarsler

 • Aldri, aldri skjenne eller disiplinere hunden når hun kommer til deg på kommando, uansett hva! Selv om hun var å være ulydige før hun kom, vil det faktum at hun adlød din siste kommando være det eneste hun forbinder med disiplinærtiltak. Snakk om blandede signaler!
 • Ikke vis frustrasjon eller irritasjon under trening, eller du vil forvirre og skremme hunden din gjør treningsøktene en negativ opplevelse for dere begge. Hvis du blir frustrert, flytte på eller tilbake i en kommando som hun er bedre med og avslutte økten på en positiv tone.
 • Aldri la hunden off bly før hun utfører disse øvelsene riktig 100% av tiden. Hun har bare å være ulydig en gang og komme ut av rekkevidde for å forstå at du ikke kan håndheve hva du ikke kan fange. Du må ha din autoritet på plass før du kan begynne å jobbe med hell av bly.