Wkino

Hvordan å stoppe en hund uønsket atferd

Hvordan stopper du en hund fra å gjøre noe du skulle ønske han eller hun ikke ville gjøre? Det er ikke alltid lett, spesielt når hunden setter sitt sinn til å gjøre det. Her er noen forslag til hvordan du endrer hundens dårlige vaner.

Trinn

Hvordan å stoppe en hund uønsket atferd. Hunder gjør det som virker.
Hvordan å stoppe en hund uønsket atferd. Hunder gjør det som virker.
 1. 1
  Hunder gjør det som virker. Enhver atferd som hunden din gjør, gode eller dårlige, han / hun gjør det fordi det får dem noe de ønsker. Hvis det er dårlig oppførsel - tenke på hva de får ut av det, og deretter ta det bort - dårlig oppførsel vil stoppe eller endre. For eksempel hunder generelt hoppe opp på folk når de kommer hjem fordi de får noen form for oppmerksomhet når de gjør det. Fjern oppmerksomhet, og de vil slutte å hoppe opp og prøve noe annet. Du kan fjerne oppmerksomheten ved å si "oh" med avsky og snu og forlate rommet (lukke en dør fungerer spesielt godt). Vent noen sekunder og prøv å oppgi rommet - gjenta til hunden gir deg en annerledes oppførsel. Forsterk den nye virkemåten ved å skrive inn i rommet og gi hunden den oppmerksomheten han søker.
 2. 2
  Hunder ikke generalisere godt og de ​​er veldig kontekst spesifikke. Det betyr at de ikke kan gjøre sprang for å forstå hvordan mennesker gjør. Vi ser på et papir treet og ser det som et tre. Vi ser på et ekte tre og ser det som et tre. Vi ser et tre på TV og ser det som et tre. Dette er generaliseringer. Dog tror ikke på den måten. Til hunden din er de tre svært forskjellige ting, og de kan ikke alle være trær. En dogie eksempel: du lære hunden din å sitte med en cookie, men du alltid øve på kjøkkenet. Nå vet du at du har lært hunden din sit og du tar hunden utenfor der mannen din er, og prøve å få hunden til å sitte og han ser på deg som du har to hoder! Hundens er svært kontekst spesifikk og de ikke generalisere godt! Hunden din gjenkjenner bare kommandoen sit betyr SIT når han er på kjøkkenet. Du må lære hunden sitte i 3 til 5 eller flere steder før hunden innser at kommandoen "sitt" betyr det samme overalt! Sitte på kjøkkenet er ikke det samme som å sitte i gården som ikke er det samme som sitter på hunden park og så videre, er dette hvordan hunden tenker.
 3. 3
  Finne ut hvorfor hunden din er å gjenta den uønskede atferden. Hva er din hund får for denne oppførselen? Er det din oppmerksomhet, bra eller dårlig? Er det å snu i en morsom lek for hunden din? Igjen fjerne hva hunden får fra dårlig oppførsel og dårlig oppførsel vil endre seg.
 4. 4
  Se på din oppførsel. Sprang du til hundens beck og ringe ved å rope på den eller overtale den til å slutte? Kanskje dette er akkurat hva pooch ønsker fra deg. Selv sint oppmerksomhet er oppmerksomhet - hunden lengter å bli lagt merke til og en del av pakken. Hvis du bare merke eller gi oppmerksomhet når hunden er konstituert opp - du er ansvarlig for "trening" ham til å være dårlig.
 5. 5
  Fjern atferdsmessige stimulant. Når du finner ut hva hunden din får for sin uønsket atferd, kan du fjerne handling eller oppmerksomhet som stimulerer atferd.
 6. 6
  Hvis du har tatt hunden din som en eldre hund med vaner som synes å være satt i stein. Slapp av, er de ikke. Husk hunder er svært sammenheng spesifikke og som arbeider for å vår favør. Hunden har nå en ny pakke og et nytt hjem, og hvis du setter grensene og forventninger umiddelbart når hunden kommer til sitt nye hjem, vil han lære. Noen ganger når du arbeider med en kablet atferd som en border collie som er gjeting nabolaget barna i stedet for sauer, kan du ikke lett teller tog som ut. Det er det mye lettere å håndtere situasjonen, snarere enn å prøve å trene ham ut av det, ved å holde ham borte fra å kjøre barna.
 7. 7
  Fjern fysiske midler. Hvis det er visse gjenstander, leker, planter etc. i huset eller hagen som synes å "sette av" hunden din, bør du vurdere å fjerne dem, i hvert fall inntil hunden mister sin besettelse med objektet. Dette kan ta litt detektivarbeid, eller det kan være utrolig opplagt! Gi dem en leke som de vil, at de vil tilbringe en time å spille med. Få et kuskinn 'bein', en ekte bein eller et trygt tygge-leketøy. Hvis det er noen måte å fylle den med godbiter, vil de tilbringe enda flere timer på å få godbiter ut. Begrepet "å få en plast påske egg, fyll den med godbiter, og deretter sette den i en enda større egg" er en god en, men inntak av selve plast kan medføre fare for hunden. Bruk din kreativitet til å skape en tryggere versjon.
 8. 8
  Belønne god oppførsel. Når hunden gjør en atferd du vil, for eksempel legge ned i stedet for bjeffer, belønne ham eller henne. Han eller hun vil være mye mer sannsynlig å gjenta ønsket atferd og mindre sannsynlighet for å gjenta den "dårlige" oppførsel. Når insentiver for dårlig oppførsel er trukket tilbake og incentiver til god oppførsel er innført konsekvent, vil hunden snart lære den foretrukne respons.
 9. 9
  Tone ned din oppførsel. Prøv å stoppe roping, overtale eller svare på en måte som gir hunden signaler om at du er opphisset, leken, dog-fokusert. Mens du kan føle deg veldig irritert, og med sint, kan hunden feiltolke dette for lekenhet eller "bli med". Motstå fristelsen. Ignorerer og stillhet er bedre enn roping - rydde i rotet opp senere etter at du sender hunden andre steder.
 10. 10
  Hvis hunden din kjører bort fra deg og gjemmer du har mye arbeid å gjøre for å sanere den skadede forhold til hunden din. Din hundene tillit til deg har blitt skadet, og det vil ta mye av konsistens og positiv forsterkning trening på en del å reparere den ødelagte forholdet og gjøre det til noe fantastisk!

Tips

 • Meld deg hunden din i en lydighet klasse å åpne kommunikasjonslinjer. Hunden din vil bli mye bedre opptrådt hvis du lære å kommunisere hva du vil ha, i tillegg til det du ikke vil.
 • Hvis du ønsker å gå lenger enn lydighetstrening, kan du vurdere en "hund lytter" som kan kommunisere med hunden din og prøve å se hva som forårsaker den uønskede atferden.
 • Gjør dem en leke som de kan bruke.
 • Forskning "klikkertrening" eller "positiv forsterkning trening" på internett. Dette er den "metoden" for undervisning som delfin trenere bruker til å lære dem alle de fantastiske atferd.
 • Bruk godbiter for god oppførsel.

Advarsler

 • Straff ikke utrydde ikke en atferd, svekker det bare det midlertidig. Straff teknikker må gjøres med upåklagelig timing - noe over tre sekunder vil ha noen effekt på atferden du ønsker å svekke, som hunden ikke lenger vil assosiere straffen med dårlig oppførsel.
 • Gjør din forskning før du velger en trener!
 • Å straffe hunden fysisk vil skade ditt forhold til hunden din, og muligens gjøre problemet verre. En straff trenger ikke å være fysisk, tar bort oppmerksomheten eller vaske hunder ansiktet med en soaking våt klut i ansiktet kan være straff som en hund forstår. Ikke slått eller skadet hunden din på noen måte. Dette er ulovlig i mange jurisdiksjoner, men enda verre, er et stort tillitsbrudd av felles bånd mellom mennesker og hunder.
 • Hvis du har straffet hunden mer enn tre ganger for samme atferd, er din straff ikke er hensiktsmessig. Husk - definisjonen på galskap er å gjøre det samme om og om igjen og venter forskjellige resultater!
 • Finne ut en måte for hundene miljø for å "straffe" hunden i stedet for deg selv. Liker, rigget en stabel av tomme brusbokser å falle når hunden går i søppelbøtta.
 • Husker en gang hundene dårlig oppførsel er midlertidig svekket med bruk av straff, bruke den tiden til å lære ham hva du heller vil ha ham gjøre i stedet. Da ville være tid til å bruke positiv forsterkning for å lære ham hva du skal gjøre i stedet for hva du ikke bør gjøre.