Wkino

Hvordan lage et trygt miljø for ditt kjæledyr fugl

Hvis du har en fugl, vet du at du vil beholde ham / henne trygt fra skade, ikke sant? Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan holde din fjærlett lille venn flyr trygt.

Trinn

Hvordan lage et trygt miljø for ditt kjæledyr fugl. Dekk til og reflekterende flater som og T.
Hvordan lage et trygt miljø for ditt kjæledyr fugl. Dekk til og reflekterende flater som og T.
 1. 1
  Dekk til og reflekterende flater som og T V. skjermer når du la deg fuglen ut for exercise.or holde dem litt skitten. Birds over tid vil lære å ikke fly inn i disse objektene, men alltid være der for å veilede - ikke la en fugl som er ute av buret i et rom uten tilsyn. Sikkerhet først!
 2. 2
  Hold ekte planter i et eget rom. Mange husholdning planter og er giftige. Birds ofte bite bladene, så det er bedre å ha kunstige planter i rommet ditt fuglen er i. Som en svært generell guide, planter fra pærer er giftig, men ta en titt på nettet for en uttømmende liste.
 3. 3
  Prøv å holde fugl i et sted der temperaturen er stabil. Fugler får kalde lett, så hvis rommet er for kaldt for deg, er det for kaldt til å holde fugl der.
  aldri sette fugler bur i et bad temp. endringer hele tiden.
 4. 4
  Ikke holde fugler i direkte sollys. De kan bli overopphetet. De trenger UV-lys for å holde dem friske. Bruk en Full Spectrum lys for å hjelpe varme fuglen og gi den nødvendige UV.
 5. 5
  Hold katter og bort fra fugler. En katt instinkt er å jakte, og de ​​kan ikke unngå å bli tiltrukket av vimsete småting. Selv 'vennlig' interaksjon med en katt kan være dødelig for fuglen din! I spyttet og under klørne på alle katter eksisterer Pasteurisert bakterier. Det er helt ufarlig for katter og er en del av sin naturlige flora. Men det er dødelig for alle fugler. Selv spytt fra en katt overført til en fugl (via slikking, eller en fugl "finpussing" en katts pels) kan føre dem til å bli syk og dø. Hvis katten og fuglen har hatt interaksjon, bør du oppsøke veterinær omsorg umiddelbart. Hunder kattens>, selv føyelig seg, kan bli skremt og uhell angrep eller "leke" med en fugl og fuglen vil bli skadet. Ikke risikere det! Katt og hund spytt er dødelig fordi den har mye bakterier i det at fuglene ikke er immune mot. Hvis du tror at din katt eller hund har hatt fugl i munnen, ta kontakt med en Avian veterinær umiddelbart.
 6. 6
  Endre fuglens vann minst hver dag, så bakteriene raskt formere seg. Aldri sette vitaminer i vannet som dette kan øke bakterier raskt. Store frø og pellets i lufttette beholdere. Tilby din fugl en blandet diett. Fugler bør ha friske grønnsaker, korn, belgfrukter og protein daglig. Prøv eggerøre og legge til noen grønnsaker i den. Klipp grønnsaker til buret i nærheten av en favoritt abbor. Det kan ta en stund, men de vil spise den.. prøve å spise grønnsaker, etc. (eller opptre som du er) foran dem. De er flokk dyr, og hvis de ser du spiser det de vil være mer sannsynlig å prøve nye matvarer. Kosthold er svært viktig. An all frø diett vil føre til leverproblemer og forkorte deres liv.
 7. 7
  Dekk fisken tank mens fuglen er ute. Fugler kan drukne hvis de lande i det og få fjærene våt. Ikke la din fugl drink fra tekopper eller vinglass - vannet er trygt og det er det de ønsker.
 8. 8
  Hold buret dekket som bærer på, og redusere støynivået. Fugler trenger mer enn mennesker, minst 10 timer per natt.
 9. 9
  Plasser skjermen ut av linjen av syne for fuglene. flimre på en måte som fugler finner ubehagelig. Også, ikke har noen skinner rett på fugler (tenke på plassering av hengslet taklamper, osv.).
 10. 10
  Sjekk din buret for eventuelle punkter der en fugl foten kan settes fast, jeg. E. Mellom døren og sidene. Se etter tegn til rust. Også, ikke gi din fugl noen leker som det kan bli viklet inn i eller kunne bryte forlate skarpe kanter. Sjekk leker ofte for slitasje. Erstatt slitte abbor, leker, tau, etc.
 11. 11
  Gi dine fugler leker og endre dem rundt ukentlig. Det er bedre å endre leker nå og da i stedet for å sette alle lekene på en gang. Nyheten av skiftende leker vil holde fugl fra å bli lei. Noen fugler er redde for nye leker, så henge leketøy utsiden av buret for en uke eller to, slik at fuglen kan bli vant til det før bringe den inn i buret.
 12. 12
  Snakke og synge til dine fugler og leke med dem. Ikke ert eller snakke strengt. Hvis de ikke liker å bli håndtert være tålmodig og tilbyr små bestikkelser hvis du vil ha dem til å bli hånd-tam, aldri bare ta dem. Det er mange gode nettsteder som vil være nyttig for deg å lære å utlevere temme din fugl.
 13. 13
  Hold og stenge når fuglene er av buret sitt. Hvis det verste skjer og de slipper unna du kan være i stand til å få dem tilbake hvis du plasserer buret et sted de kan se. Forlate buret døren åpen med mat og vann inne. De vil bli mer lett fanget når det begynner å bli mørkt, så hvis du kan spore dem de kan begynne å hønsehus og deretter kan du prøve å ringe dem ned.
 14. 14
  Holde sine bur, mat og vann kopper og leker ren. Det er mye lettere å unngå sykdom enn å behandle den. Bruk eddik og vann-ingen sterke kjemikalier til å rengjøre buret. Pass på at kopper og leker tørke godt etter vask. Bruke ikke-skinnende avisen å stille buret bunner. Sand og andre underlag kan avle bakterier. Bytt papir daglig.
 15. 15
  Bli kvitt alle non-stick panner. Røyk fra disse innsjøene har vært kjent for å drepe fugler. Teflon belagt, hår curling strykejern, potter, brødristere bør ikke brukes med mindre fuglen rommet døren er stengt. Etter bruk må området som skal luftes ut. Ikke holde fugler på kjøkkenet. Det er kokende potter av vann, røyk,,, osv.
 16. 16
  Skjul elektriske ledninger og wire. Fugler vil tygge på disse hvis gitt muligheten.
 17. 17
  Røykeforbud i huset. Fugler har en mye lavere toleranse for giftstoffer i røyk og kan dø av å bli utsatt for det.

Tips

 • Hvis du har en fugl og ønsker å få en kompis for det, ikke bare holde den andre fuglen i med det første. Du må ha to bur og holde dem atskilt inntil de synes å ønske å være sammen. Den første fuglen kunne angripe og drepe en ny fugl som det kan synes denne fremmede invaderer territoriet sitt. Det er alltid lurt å ha en liten, andre (reise) bur i tilfelle en fugl blir syk og du må isolere den eller ta den med til veterinæren.
 • Fugler må være i stand til å bade - bruke varmt vann, men ikke varme eller kalde. Noen fugler som en tåke av vannsprut fra over hodet, eller liker å bade i vått persille. Andre liker et grunt fat med vann som de kan bade i.
 • Karantene eventuelle nye fugler fra eksisterende fugler før du er sikker på at de bærer ingen sykdommer eller parasitter. (En måned)

Advarsler

 • Aldri utsette fuglene til spraybokser som air-freshener, hårspray, deodorant, parfyme og en felles fare som ofte blir oversett er plug-in luftrensere. Alle disse tingene kan være dødelig for fugler. Ikke bruk potpourri, lys, teppe rengjøringsmidler eller fresheners eller sterke vaskemidler og rengjøringsmidler.
 • Nye maling røyk og nye tepper kan drepe en fugl. Sørge for at rommet er godt luftes ut før bringe fuglen tilbake i rommet. Røyk reise, så hvis ny maling eller tepper legges hvor som helst i huset, holde fuglen i et rom vekk fra røyken, lukk døren og luft ut av huset.
 • Aldri utsette fuglene å matos. Hvis du har røyk / damper i huset sted buret på gulvet eller fjerne buret fra huset (godt dekket). Den beste forebygging er å fjerne all non-stick kokekar fra huset ditt. Hold fuglene borte fra kjøkkenet og holde dører lukket mens matlaging. Ikke la folk å røyke i nærheten av din fugler av samme grunn.
 • Ikke mate fuglen din venstre overs som du kan ha bakteriene i spyttet ditt som vil gjøre det syke. Aldri gi din fuglen løk, avokado, rabarbra blader, sopp, alkohol, sjokolade, melkeprodukter eller koffein. Kun tilbyr ren frukt / veg og skyll godt før du gir det til dem. Fjern hvis maten begynner å se ut som det blir bortskjemt eller visnet (tommelfingerregel: fjerne ferske matvarer etter 2 timer uavhengig av det som er igjen). Tilby frukt som en godbit, og i stedet tilby grønnsaker og korn, belgfrukter og myk mat som havregryn eller eggerøre.
 • Oppsøk lege hvis fuglen mister et beløp av blod, men en fugl kan miste 1% av sin kroppsvekt (blir blodtap) før det blir fatalt.
 • Har fuglene utviklet seg til å skjule tegn på sykdom (for å hindre predasjon), ofte før de er veldig syk. Hvis fuglen viser noen tegn til sykdom, ikke forsinkelse-ta det for en veterinær besøk straks! For mange eiere har den triste historien om å vente en dag eller to for lenge. Noen tegn til å se etter er: noen endring i atferd, løs, rennende, blodig, eller endring i hyppigheten av avføring, fungerende sløv (sover mye, bor 'oppblåst' hele dagen), sitter eller sover på bunnen av buret, manglende evne til å abbor riktig, enhver endring av utseende i nebbet, striper eller misfarging av nye fjær, plukker av fjær (ikke skifte ham, men faktisk trekke fjær ut), pesende uten noen åpenbar grunn, manglende interesse for mat, oppkast, eller noen annen drastisk endring av utseende eller atferd.