Wkino

Hvordan trene en hest til å lede

Walking hesten din, eller fører, er en daglig aktivitet som ingen hest eieren kan komme seg rundt. En hest må ha grunnleggende ledende kompetanse før du kan forvente at det skal bli opplært til å ri, kjøre, eller annen aktivitet.

Trinn

Hvordan trene en hest til å lede. Hvis du ikke allerede har gjort, starter ledende hoppa inn og ut av låven eller felt, slik at føllet følge.
Hvordan trene en hest til å lede. Hvis du ikke allerede har gjort, starter ledende hoppa inn og ut av låven eller felt, slik at føllet følge.
 1. 1
  Halter trene hest. Hvis du underviser en ung hest eller føll å lede for første gang, må du først lære det å bruke en grime. Du kan kjøpe disse på en hest forsyning eller tack butikken, eller du kan alltid finne en på nettet.
  • Kontroller at du kjøper en myk grime, vil hardt dårlig kvalitet nylon gni og forårsake sår på din føllet sensitiv hud. Husk at tynne hardt tau være mer alvorlig enn tykt mykt tau.
  • Du bør få føll vant til folk så snart som mulig. Gjør dette gradvis. Begynner å gni rundt ansiktet og hodet for å få det vant til å bli rørt og håndteres der grimen går.
  • Når føllet er lykkelig akseptere deg spille med hodet, begynner å gni grimen over sine ansikt og kropp, og la den snuse den slik at den blir komfortabel med det nye objektet.
  • Tidlig på morgenen eller nær kvelden, mens føllet er legging ned, kom opp bak den. Har noen gå med deg og sette grime på bakken ved siden av deg.
  • Stroke føllet ansikt og hviske til det, la det drive ut tilbake i søvn.
  • Slip grime på føllet hode, å være treg og beregnet med dine bevegelser. På dette punktet, vil føllet mest sannsynlig nå være våken og våken, sammen med å stå opp.
  • La føllet kaste hodet og gni mot et gjerde eller hennes mor. Dette er naturlig. Dette forteller føllet at grimen ikke kommer av.
 2. 2
  Hvis du ikke allerede har gjort, starter ledende hoppa inn og ut av låven eller felt, slik at føllet følge.
 3. 3
  Nå finner en hjelper til å lede mare. Sette grime på, så klipp en lang myk leietauet til grimen. Ha hjelperen lede mare, og følg med føllet. På dette punktet, prøver hardt å ikke trekke på grime hvis mulig, bare få barnet vant til deg å gå ved siden av og holder leietauet.
 4. 4
  Sakte har hoppa gå lenger foran, ved hjelp av et lett trykk for å holde føllet ved siden av deg. Alltid lette på trykket hvis føllet reagerer og venter på deg, eller hvis barnet får panikk og begynner å dra deg, men aldri gi slipp på ledelsen. Du må lære din hest respekt for mennesker. Sette sikkerheten først. Hvis barnet er dette skremte, gå tilbake og bruke mer tid på de andre trinnene.
 5. 5
  Prøv å gå føllet ut i front. Hvis føllet bukseseler mot en lys fremover trekke, bør du OAX den frem med myke ord og milde uttrykk. Det er en naturlig reaksjon for føllet å motstå og spenne mot trykk, så dette trinnet kan ta lang tid.
 6. 6
  Nå bare prøve å flytte babyen rundt. Gå den har i front, stoppe, gå bakfra, etc. Få det brukes til den menneskelige forteller det hvor du skal gå i forhold til hoppa.
 7. 7
  Sakte jobbe lenger og lenger bort fra hoppen. Hvis du kan gå en mare rundt låven ute av syne for et minutt eller to, vet du det fungerer. Blir bare barnet vant til å jobbe med seg sakte, så når du gjør avvenne det vil fortsatt ta hensyn til deg, behandleren.
 8. 8
  Når føllet er avvent, fortsette å jobbe føllet å bedre manerer og ta deg god tid, noen føll lærer raskere enn andre. Alle hester kan vanligvis bruke bedre bakken oppførsel og ledende ferdigheter, så hvis du gjør det til en hyggelig opplevelse når hesten er ung det vil gå langt for sin oppførsel senere.

Tips

 • Aldri gi slipp på ledelsen med mindre du er i iminent fare. Lære føllet som er sjefen og lære respekt for hesten din.
 • Ikke spenne grimen raskt fordi du kan skremme it.Instead gjøre det veldig sakte, kan det ta litt tid, men du må være veldig tålmodig, eller du vil angre føll tillit.
 • Pass på at du har hansker og støvler arbeid hendig når treningen din føll.

Advarsler

 • Stå aldri på en hissige føllets hindquaters eller du kan få vondt!