Wkino

Hvordan lære hesten å stoppe biting


Nipping og bite er dårlige vaner. Unge hester har en tendens til å nappe som de er lekne, og hvis den forblir ubehandlet de kan vokse opp og dette dårlig vane blir et alvorlig problem. Biting ikke bare skje på grunn av en dårlig vane det kan skje på grunn av en knipe omkrets eller en pigg under saddle pad. Du må sjekke alle muligheter for smerte og irritasjon før du disiplin hesten din.

Trinn

Hvordan lære hesten å stoppe biting. Få en hest fra paddock, er det viktig at du sjekker hesten før du begynner å ri.
Hvordan lære hesten å stoppe biting. Få en hest fra paddock, er det viktig at du sjekker hesten før du begynner å ri.
 1. 1
  Få en hest fra paddock, er det viktig at du sjekker hesten før du begynner å ri. Ved hjelp av hånden din, trykker du på hest over, fra leggene og hover opp skuldrene, og deretter opp i nakken. Som du fremgang reise nedover ryggen og under omkrets og deretter nedover ryggen og bakbena. Du har kanskje funnet en kilen sted hvor hesten kan prøve å nappe på deg. Hesten din kan også være litt girthy. Ha dette i bakhodet når oppsaling.
 2. 2
  Gni hesten i en sirkulær bevegelse med karri kam, og dette vil fjerne skitt og støv.
 3. 3
  Bruk dandy børste for å fjerne hardt gjørme eller å gni på eventuelle flekker, vil hesten din også liker det sammen fat hans.
 4. 4
  Børste ham med korte raske vipper i retning av pelsen. Dette bidrar til å bringe oljen til overflaten får den fin glans. Det er også bra for rengjøring hesten din ansikt, som det er mykt og vil ikke skade øynene. Hesten din er nå børstet, og du bør ha fjernet alle spor av skitt og pigger. Du må fullføre grooming med hoven velge å rense ut hovene, skyve det vekk fra hælen.
 5. 5
  Bruk mankam å forsiktig gre ut eventuelle burs og Prickles fra manke. Bruk børsten til halen, bør en hale bare bli børstet på et behov for å basis, så det trekker ut de lange vakre hår som tar måneder å vokse. Ved hjelp av svamp, sug rundt hester øyne og snute, fjerne eventuelle tørket slim og gress. Bruk det andre svamp til å rengjøre rundt rumpeballe, fjerner flekker og herdet husdyrgjødsel. Til slutt bruke den hvite duken for å gni hesten i retning av pelsen sin, vil dette plukke opp noen spor av skitt, og du kan virkelig se hvor god en grooming jobb du har gjort. Hvis hesten nips eller går å bite når som helst under stell, vekke på hesten i en streng og meningsfull tone. Du ønsker å starte med en advarsel, for eksempel en skarp "Ehh!" liker et spill show summer.
 6. 6
  Finn din sadel og salen klut. Du bør ha denne klar før du får din hest fra paddock. Forsiktig plassere salen klut på hesten. Hvis han nips på deg, knurre tilbake, men fortsette å plassere puten på ham. Når puten er i riktig posisjon, får salen og forsiktig plassere den på dine hester tilbake. Igjen, hvis hesten nips eller går å bite, knurre og om nødvendig treffe hesten med hånden på skulderen og nedre nakke. Dette er den andre advarselen etter knurring.
 7. 7
  Omkrets opp hesten din. Mange hester er girthy, så se både sin front (ører og snute) og hans hind (bakbeina og halen) For å kunne gjøre dette effektivt, stå på omkrets hans, og møte ham, å være i den sentrale posisjonen, er du langt nok unna fra å bli sparket, og du er i stand til også å se om han vil prøve å bite deg. Stram omkrets så det er på det andre hullet. og la hesten stå, vil du gå rolig og forsiktig og ikke fort da dette vil klemme omkrets hår. Det er nå du trenger å strekke bena. Du strekke hestens forben for å hindre at håret fra klemming og skade hesten. Ett ben av gangen løfte dem opp som om rense dem ut, men flytte tilbake slik at de blir strukket fremover, vil noen hester har erfaring på dette så vil det være enklere, vil andre ikke så være forsiktig og tillitsfulle, da dette er en øvelse. Du bør være i stand til å se hårene kommer fra under gjorden, viser at hårene er ikke klemming. Du kan nå omkrets hesten opp ett sett med hull på aa tid, hver gang stoppe og belønne hesten med en mild pat. Ikke gjør omkrets opp for stramt, så det vil ikke bare stoppe sirkulasjon, men vil skade hesten din og være ubehagelig. I sin tur kan han bite eller nappe på deg.
 8. 8
  Tøyle hesten din, og pass på at du ikke setter noen skinn i øynene eller sette den litt opp i nesa. Når det er på ham, sørg for at manen og luggen blir ikke bøyd under krone stykket. Før du gjør opp eventuelle stropper sørge for at litt er passende korrekt, da hesten kan bli sint og nappe hvis det klyper ham. Det bør være en rynke eller et "smil" i hvert hjørne av munnen hans. Du kan nå gjøre opp nesen stroppen og halsbåndet. Du er nå i stand til å montere opp.
 9. 9
  Flytt hesten din til en sikker opphenging området. Ved montering, vil noen hester prøver å bite deg, så ved å stå i den sentrale posisjon, kan du holde et øye i begge ender. Hold tøylene i venstre hånd til å montere sikre tøyler nærmest deg er kortere så hvis hesten prøver å nappe han kan ikke nå. Montere opp og sjekke omkrets. Hvis hesten din prøver å bite i det øyeblikk av suspensjon av montering, stå ned igjen og sjekke tøylene slik at de er stramme nok og prøve igjen, hver gang knurre på ham og vente til han har ørene tilbake til lyttemodus eller til han har sluttet å se på deg.
 10. 10
  Ri hesten din som normalt, eller gå rundt og ta av og unsaddle. En sthis er en øvelse, vil du ønsker å gå sakte og sørg for at hesten får det. Belønne ham med en stor klapp og gni ned. Kanskje til og med en behandler. Sørge for at du snakker oppmuntrende til enhver tid å gjøre det til en god opplevelse. Hvis din hest nips eller biter som helst annet enn under hva det er forklart her, bruker advarsel metoden.
  • Growl eller en fast stemme,
  • Knurring og deretter en fast treffer på skulderen eller nakken.
  • en Growl med mer tone, et hardt slag og en annen knurring. Den siste advarsel er for de hestene som er veldig sint og kan trenge kiropraktikk hjelp eller en massasje.
  • Growl, klapse, knurring og stå ham ved siden av deg. Ikke slå ham eller klapse ham mer enn en gang unødvendig, da dette vil gjøre det til en negativ situasjon.
 11. 11
  Fjern eventuelle utstyr slik som du bare har en grime og føre på ham.
 12. 12
  Binde ham for en time eller to (se ham på avstand så han ikke komme i trøbbel.) Dette er ned gangen, og lærer ham tålmodighet.

Tips

 • En hest vil vanligvis bare nappe på deg, dette er en leken notat for en ung hest, og kan gjøre dette under grooming. Hvis de bite deg, er dette dårlig oppførsel, og du trenger for å få hekken og fast. Ikke slå eller skade hesten, traff ham på halsen og knurre på ham.
 • Dette er en metode som brukes ved eventuelle Pony Clubs og rideskoler, til enhver tid må du kanskje søke råd fra en kvalifisert rideinstruktør eller Horse Trainer. Ikke søke råd fra en venn eller en person du kjenner.
 • Når haltering en hest, eller fører ham, hvis han nips, flick hans snute bruke tommelen og langfingeren bla fra håndflaten av det. Hvis han biter, ta hans snute med fingrene og klemme ham i noen sekunder og slipp og gå videre.
 • Noen hester vil reagere svært godt til ord og advarsler. Denne metoden med å bruke advarsler i stedet for å treffe hesten blir brukt av noen veldig gode trenere, og hestene er bare for å bli rammet hvis hesten lykkes på faktisk å få hans / hennes tenner i kontakt med huden.
 • Noen hester oppfører seg bedre når du holder en avling eller en dressurpisk, prøv dette etter at du har prøvd advarslene.

Advarsler

 • Vær forsiktig under grooming tid, hester når de blir preparert som å stelle tilbake som i paddocken og uhell kan stelle deg tilbake.
 • Sikkerheten til alle tider - Hjelm skal være advare, så hvis hesten biter det skader ikke hodet. Bruk beskyttende fottøy og klær, så hvis hesten biter armen han vil få en munnfull av klær i stedet for deg.

Ting du trenger

 • Grooming utstyr
  • Curry Comb (gummi eller metall spiller ingen rolle)
  • Dandy Brush (stiv bust)
  • Body Brush (myk bust)
  • Hoof Pick
  • Mane Comb
  • Tail Brush (Mye som et menneske hår børste)
  • 2 Svamper og en bøtte (Bucket skal ha varmt vann i det)
  • Clean Cloth (White er bedre)