Wkino

Hvordan trene en hest å kjøre

Kjøring med hest er gøy for det meste av familien! Mange hester og ponnier kan brytes å utnytte fra miniatyrer til shires. Mange hester eller barnets ponnier er brutt for å utnytte etter at barna har vokst ut dem, heller enn å bli solgt. Enten du ønsker å trene en gammel ridehest eller en ungdom, bør du starte med en hest med god stabil måte, og som kan føre enkelt fra et hode krage.

Trinn

Hvordan trene en hest å kjøre. La den unge hesten se nye severdigheter, for eksempel biler, flagg, plastposer, vogna du har tenkt å bruke, små barn, hunder og alt annet som kan en dag krysser hans vei.
Hvordan trene en hest å kjøre. La den unge hesten se nye severdigheter, for eksempel biler, flagg, plastposer, vogna du har tenkt å bruke, små barn, hunder og alt annet som kan en dag krysser hans vei.
 1. 1
  La den unge hesten se nye severdigheter, for eksempel biler, flagg, plastposer, vogna du har tenkt å bruke, små barn, hunder og alt annet som kan en dag krysser hans vei. Å være "trafikk-messig" er enda mer viktig for en drivende hest, som steder å kjøre off-road er sjeldne.
 2. 2
  "Dress opp" ung hest i myke tepper eller deler av selen, slik at han blir vant til å ha noe plassert på ryggen. Pass på å la stropper forsiktig røre bena og få ham vant til å ha halen håndteres. Godbiter kan være en god belønning.
 3. 3
  Bit en hest som når du bryte for salen, men bruke en drivende litt. Selv om hesten er blakk å ri du bør innføre det hodelaget forsiktig så han ikke vil bli brukt til skylapper (solide biter av skinn på en sele bissel som holder hesten fra å se vognen bak ham). De fleste starter med enten en trinsebitt eller et solid gummi bit. Du må kanskje bruke litt tid før hesten blir komfortabel med litt og skylapper.
 4. 4
  Gå ham rundt i selen for en stund å bli vant til det. Hvis du har gjort leksene dine godt, bør hesten akseptere sele med lite problemer.
 5. 5
  Loose-school og utfall hesten i selen og praksis gir ham talekommandoer til å "gå", "trav", eller "Jøss." Han burde forstå disse kommandoene.
 6. 6
  Fest lange tøyler eller linjer til hestens litt og begynne å "bakken drive" ham. Under bakken kjører, går du bak hesten og lære ham å svare på dine (mild) slepebåter på tømmene og talekommandoer. For å gjøre dette, gå ham har mot et gjerde, som han forbereder seg til å stoppe, trekker på begge tømmene og fortelle ham "Jøss", eller dra forsiktig på den ene tøyler til å oppmuntre ham til å snu. De fleste hester får meldingen ganske raskt.
 7. 7
  Jorde kjøre hesten til du er sikker på at han forstår hva du vil han skal gjøre. Han skal være spesielt godt trent til å stoppe på "Jøss", og å stå helt stille på "stand".
 8. 8
  Bruk litt tid på å la hesten bli vant til vogna for ekstra sikkerhet. Trekk den rundt ham slik at han kan høre støy gjør det. La ham lukte på det og bli helt fortrolig med det. Sett hesten mellom akslene (men ikke stikk) og lede hesten mens noen går vogna for å holde den opp med hesten. Du kan selv la ham se på en annen hest trekke en vogn.
 9. 9
  Med hjelp av en venn eller to, en dag stille stikk hesten i handlekurven. En person må holde hesten og trøste ham mens du gjør selve arbeidet. Faktisk ikke gå inn i vognen før du er sikker på at hesten er rolig og at-lette med dette nye oppsettet.
 10. 10
  Når du har gjentatt den forrige leksjon så mange ganger som nødvendig, kan du gå inn i vognen mens hesten trekker det. Pass på at du har på deg en hjelm, og har alltid en venn i nærheten i tilfelle er behov for assistanse.
 11. 11
  Gjenta til både deg og hesten din er trygg med denne ordningen. Nå kan du gå opp til glede stasjoner på sideveier. Et trygt sted uten mye trafikk er alt du trenger.
 12. 12
  Alltid holde disse leksjonene kort og interessant. 15-20 minutter med solid kjøring er omtrent alt en begynnelse ung hest kan håndtere per leksjon. Pass på å belønne overdådig, og selvfølgelig ha det gøy!

Tips

 • Vær tålmodig med hesten din. Noen ekstra uker slik at han kunne lære hva du ønsker kan lønne seg i det lange løp.
 • Treningen din egen hest er gøy og givende, og bygger et dypt bånd mellom hest og eier. Profesjonelle trenere er selvfølgelig alltid et alternativ og kan produsere en høyt utdannet kjøring hest for show og parader.

Advarsler

 • Husk at en hest eller ponni kan være uforutsigbare, selv de beste oppførte seg.
 • Mindre ponnier og miniatyr hester blir ofte behandlet som en bortskjemt kjæledyr. Dette er urettferdig på hesten, og kan vise seg å være farlig senere. Ikke la ham til å bite, sparke eller utvikle dårlige vaner som en baby, selv om du tror de er morsomme eller søte. Disse triksene vil ikke være så hyggelig når han er voksen.
 • Alltid huske at en hest kan skade deg. Vær forsiktig når du går bak en hest. De kan sparke uten forvarsel.
 • Selv om barn kan lære å kjøre en godt trent hest, er trening best overlatt til eldre ungdom (under tilsyn) og voksne.
 • Husk at en hest første reaksjon når skremt er å flykte. Prøver alltid å forutse eventuelle "hest-spising monstre" langs din vei, spesielt i begynnelsen. Det er vanskelig å forutsi hva en hest vil skygge på.

Ting du trenger

 • En hest
 • En vogn. Den enkle-entry typen er hva folk flest å begynne med, men det finnes flere varianter.
 • En sele. Seler kommer i mange typer og prisklasser. Inspisere brukt sele i sterkt dagslys. Hvis du ikke vet mye om selen, gjør din forskning først.
 • En venn eller venner til å hjelpe deg.
 • Plass til å arbeide. En arena eller runde p er å foretrekke, men ikke nødvendig.
 • For når du er mer erfaren: en drivende pisk