Wkino

Hvordan lære en hest å kysse

Lære hesten å "" deg, ved å vrikke hans / hennes nese mot kinnet ditt vise deg hvor mye han / hun elsker deg! De skal lære triks i løpet av et par økter.

Trinn

Hvordan lære en hest å kysse. Er hesten din trygt å trene for å kysse?
Hvordan lære en hest å kysse. Er hesten din trygt å trene for å kysse?
 1. 1
  Er hesten din trygt å trene for å kysse? Noen hester vil ikke svarer godt til å lære dette. De kan bite og dette trikset kan bli en vane når hesten din er ulykkelig. Avgjør om hesten din har hatt dårlig oppførsel og om dette er en trygg triks for å lære ham / henne.
 2. 2
  Få massevis av små yummy behandler, kanskje 20 per økt. Epler, gulrøtter og vannmelon skåret i små biter er noen konkrete eksempler.
 3. 3
  Varm hesten opp med en gratis godbit, slik at de vet hva de jobber for.
 4. 4
  Sett to eller tre godbiter i hånden, og skjule resten i lommen. Sørg for at hesten vet om de i hånden.
 5. 5
  Plasser deg selv foran hesten din, men vender til siden, så uten å snu ansiktet ditt, er ditt kinn mot ham.
 6. 6
  Helle å plassere kinnet ved siden av hestens nese.
 7. 7
  Med hånden holder godbiter, kile hestens nese med pekefingeren. En lett kile fungerer som regel best. Kombinasjonen av kiling hans nese, og han ønsker å jobbe en godbit ut av hånden din vil forhåpentligvis gjøre ham vrikke snuten frem og tilbake. Prøv å ha kinnet mot det når han gjør!
 8. 8
  I det øyeblikket han Wiggles selv en liten bit på kinnet ditt, belønne ham med en godbit, så fort du kan, slik at han vet hva han gjorde rett!
 9. 9
  Gjenta prosedyren, sier "" mens du er oppmuntrende farten, før han begynner å gå lei (eller du går tom for godbiter), ikke mer enn 10 eller 12 ganger.
 10. 10
  Gjenta samme prosedyre en gang om dagen til han finner ut av det. Når du tror han får det, stopp kiling hans nese, men holde hånden der. Snart kan du ta hånden bort, men husk å holde en godbit klar!
 11. 11
  Når han virkelig fikk det, bør du være i stand til å lene seg inn og be om et kyss, og bli belønnet med en stor smooch!

Tips

 • Lag en massiv oppstyr når hesten gjør det riktig! Si godt utført og god gutt eller jente rett etter å gi hesten en godbit. Deretter hest vil automatisk knytte kyssing med kjærlighet
 • Mindre er mer når man underviser et nytt triks. Ikke gjør det så mange ganger at det blir et ork for hesten - det er ment å være morsomt og givende for dere begge!
 • Du kan klippe opp vanlig størrelse hest godbiter, gulrøtter eller epler å bruke aa belønning.
 • Som du trener hesten din, sakte redusere mengden av godbiter, noe som gir klapper eller annen belønning i stedet.

Advarsler

 • Ikke noen gang straffe hesten, eller hyle. Han lære et nytt triks her og han bare gjør det fordi du vil at han skal!
 • Husker han vil ikke gjøre det hvis han ikke stoler på deg, så bygge en obligasjon med ham før du prøver dette (se relaterte artikler).
 • Sørg for at du bruker forsiktighet for å ikke bli bitt! Dette trikset kan ikke være hensiktsmessig for hester som kan piske ut når frustrert.
 • Ikke mate sukkerbiter-det er dårlig for hestens tenner og mage. Det kan føre til for mye magesyre som kan gjøre hesten veldig syk.
 • Forsiktig. Mulig risiko for mega-slurpy overraskelse.
 • Aldri, aldri be om et kyss på kli mos kveld. Yeuch!
 • IKKE mate hesten peanøtter for en godbit

Ting du trenger

 • En hest du har erfaring med
 • Små godbiter som baby gulrøtter, tørt brød stykker, eple stykker, eller Polos (vanligvis sukker gratis). Sørg for at de behandler er ikke rund eller firkantet, eller hesten din kan kvele dem. Det ville også være bra å sørge for at de ikke er for dyrt, fordi du skal bruke mye av dem.
 • En klar for et kyss kinnet:)