Wkino

Hvordan trav

Denne siden er for alle dere som alltid har ønsket å trave en hest eller for folk som har ønsket å trave bedre her er din plass. Så hvis du bare lese dette siden den neste tingen du vet er at du vil være der oppe traver en hest for første gang, eller du vil bli traver bedre.

Trinn

Hvordan trav. Klem begge bena på hesten din, med litt hardere press på innsiden av beinet (om du klemmer på utsiden beinet hardere, er dette hjelpemiddel for galopp).
Hvordan trav. Klem begge bena på hesten din, med litt hardere press på innsiden av beinet (om du klemmer på utsiden beinet hardere, er dette hjelpemiddel for galopp).
 1. 1
  Starter på en tur.
 2. 2
  Sitte rett. Du må ha ryggen opp og rett opp hælene ned og hendene opp og tett sammen, men ikke rørende.
 3. 3
  Klem begge bena på hesten din, med litt hardere press på innsiden av beinet (om du klemmer på utsiden beinet hardere, er dette hjelpemiddel for galopp). Hvis den ikke reagerer, forsiktig sparke hestens flanke med ett av beina. Bare sparke som en siste utvei. Dette kommer til å gjøre din hest gretten, og følsomme hester kan ende opp med å reagere og sårer deg.
 4. 4
  Komme på rett diagonal å poste. Diagonal er når du går opp hestens skulder nærmest veggen bør gå frem så når du går ned hestens skulder bør gå tilbake. Selv om dette er de ekstreme grunnleggende om å legge ut, kan det være lurt å vite hvorfor du gjør det. Ikke bare er du heve deg opp når utenfor skulder-blad kommer frem, men du løfter deg ut av ryggen når innsiden bakbein kommer frem. Derav 'diagonal. Dette gjør produktene innsiden av beinet for å forlenge lenger og hesten kan bruke seg selv mer effektivt. Mange mennesker blindt legge inn og aner ikke hvorfor de gjør det.
 5. 5
  Hvis hesten begynner å bremse ned ryggen vil starte vondt så du må holde hesten fort (men ikke for fort - noe som gjør ham fremskynde kan føre ham til å gå inn i en annen gangart, eller stikke av med deg, og dermed miste kontrollen). Hesten din bør alltid være i bevegelse fremover, men samles i hendene. Hans energi bør få strøm fra bena og fanget i hendene. Ikke ved krampetrekninger på munnen eller sparker, mind you. Vær så snill, hvis du ønsker å ri, det er så verdt å investere i noen leksjoner.

Tips

 • Du bør aldri trenger å dra eller ta hesten i munnen med tømmene. Du bør ha en følelse av munnen hele tiden og la armene bevege seg med bevegelse av hodet, rygg og fjerde i en tempo. Du må forstå samling, og forlengelse / forkortelse fremskritt før du selv forsøke å trave, eller post.
 • Hvis hesten begynner å gå for fort, kan det være lurt å gi hesten litt nub med tømmene. Fordi noen ganger hester snuble etter å ha gått så fort.
 • En annen ting er at du alltid vil sitte tilbake i stedet for å lene deg fremover fordi du vil miste balansen.
 • Hvis hesten begynner å avta, klem litt med hælene og lavere kalver mens du er på vei ned fra stillingen for å holde dem på en konsistent trav.
 • Hvis hesten begynner å ønske å gå, presse med leggene og hæler. Hvis hesten begynner å ønske å galopp, sitte opp rettere og gi dem en nub med tømmene (ikke trekk skjønt). Hold hendene lav til sin hals og tøylene løs til enhver tid.

Advarsler

 • Aldri gjør dette uten en annen person rundt, av sikkerhetsmessige grunner. Selv erfarne ryttere alltid rir med andre i nærheten, i nødstilfeller.
 • Mest av alt, aldri panikk, og aldri kjefte eller heve stemmen på hesten din. Holde god kontakt på utsiden tøyler, og bruke rikelig med innsiden av beinet, ser frem til alle tider, og holde skuldre og hofter kvadrat over hest er best, sikker måte å holde hesten der du ønsker det.
 • Nå vil du alltid ønsker å pass på at hesten kan bli skremt og de kan snu fort, og kan kaste deg av. Eller kanskje bare slå kraftig.
 • "Aldri" trav uten "evnen til å gå."
 • "Aldri" trav mot en åpen gate uten stramme tøyler. Hesten din kan bryte seg inn i en galopp og være vanskelig å kontrollere.
 • "Aldri" hoppe i en galopp til å være i stand til å hoppe trav i en to-punkts posisjon.