Wkino

Hvordan forberede seg til å ri en hest

Det tar lang tid å bli klar selv for en ettermiddag tur på låven. Den må være slik at de er klare til å bli. Så, selv når turen er gjort, er du ikke gjort, fordi hesten fortsatt trenger mer omsorg. Her er trinnene du må ta hver gang du rir.

Trinn

Hvordan forberede seg til å ri en hest. Gå over hesten med en gummi (ikke metall - se advarsler) curry kam.
Hvordan forberede seg til å ri en hest. Gå over hesten med en gummi (ikke metall - se advarsler) curry kam.

Før du ri

 1. 1
  Binde hesten opp og.
 • Hvis det er Spring, og hesten er Shedding, først bruke Shedding blad og feie det langs hestens kropp i retning av hestehår. Du blir nødt til å stoppe og rense håret ut av det med noen sekunders mellomrom. Ikke bruk denne børsten på hodet og bena og gå lett over benete områder. Bare bruke denne børsten til våren.
 1. 1
  Gå over hesten med en gummi (ikke metall - se advarsler) curry kam. Flytte den i små sirkler, fjerne eventuelle løse hår og skitt ved siden av huden. Det er også massasje hestens muskler. Presse hardere enn de store musklene som bakdelene. Gå mykere over benete områder som ben og ryggrad. På hestens hode bruke denne børsten veldig lett, og bare bruke den på midten av det panne.
 2. 2
  Bruk stiv børste. Bevege det i retning av håret i lange slag som avsluttes med en flikk av børsten. Dette fjerner støv og hår som de gummirøytebørste brakt til overflaten. Igjen, gå forsiktig på de benete områder. Ikke bruk denne børsten på hodet, som det vil være for harde.
 3. 3
  Bruk myk børste neste. Gå med håret i lange slag. Bruk myk børste over hele hestens kropp og ansikt. Dette griper all smuss og hår som den stiv børste kunne ikke.
 4. 4
  Plukk hestens hover. For å gjøre dette, plukker du opp hoven og plukke skitt, møkk og stein fra sidene av frosk. Ikke gjør dette hvis du er uerfaren på det! Hvis du har erfaring du sannsynligvis vet hva du skal gjøre. Hvis du ikke får hjelp fra en erfaren hest person flere ganger før du vet hva du skal gjøre.
 5. 5
  Bruk en man og hale kam til å forsiktig lirke ut eventuelle floker og BURS i hestens man og hale. Starte på bunnen av håret og langsomt arbeide opp til toppen. Du må kanskje bruke man og hale detangler. Når du gjør hestens hale ikke stå rett bak hesten, så hesten ikke kan se deg. Ta halen og trekke den til siden. Stå på hver side av hestens rumpe mens du arbeider.
 6. 6
  Som du var grooming ville du sannsynligvis har merket noen hevelse eller kutt. Men, bare for å være sikker, stå tilbake og se på hesten fra alle vinkler. Hvis det er noen hevelse i bena eller hvor salen og hodelaget ville bli, ikke ri. Hvis det er et stort kutt på hesten din eller et kutt på hestens bein eller hvor salen og hodelaget ville være, ikke ri heller. Hvis det bare er et mindre kutt eller hevelse et annet sted på hesten, kan du fortsatt ri, og behandle kutt eller hevelse senere.
 7. 7
  Deretter ta en rask titt på hestens tack. Hvis det er slitt eller alvorlig skadet, ikke bruk det og ri etter at hesten har nytt slag.
 8. 8
  Tack opp hesten din.
  • Sett sjabrak på. Kontroller at puten er i riktig retning. Sett det på hestens rygg, som dekker hestens manke helt. Skyv den tilbake slik at fronten av puten er halvparten på manken, halvparten på baksiden. Du gjør dette for å sørge for at håret på hestens rygg er flat så salen og pad ikke subber mot hestens hud, forårsaker en sår.
  • Forsiktig satt salen på hestens rygg. Du da, hvis du bruker en engelsk sal, feste borrelås på puten på vokterne på salen på begge sider. Deretter satte de keepere i hempen på bunnen på begge sider. Hvis du bruker en western sal, bare sette salen på.
  • Sett omkrets på. Du gjør dette ved å feste den til voktere på en side.then du går på den andre siden, ta tak i omkrets og fest den til keepere på den andre siden. Det bør være stram nok slik at du kan passe perfekt to fingre i mellom gjorden og hesten. Så sørg for at salen ikke har forskjøvet seg. Hvis du bruker vestlige tack du kan bare trenger å cinch den opp.
  • Sett på hodelaget. Gjøre dette ved først å sette tømmene over hestens hode, slik at når du tar grimen av, kan hesten ikke kjøre off. Deretter fjerner grimen. Stå på venstre side av hesten. Hold den øverste del av hodelaget i høyre hånd. Legg din høyre hånd, holder bissel mellom hestens ører, slik at hodelaget dingler over hestens ansikt. Deretter med venstre hånd, Sett tommelen inn i hjørnet av hestens munn, slik at hesten åpner munnen på den. Bruk samme hånd til å flytte litt inn i hestens munn, mens du trekker opp med høyre hånd. Deretter satte øverst på hodelaget opp over hestens ører, der den hviler bak hestens ører. Deretter plassere hodelaget slik at det er behagelig for hesten, og spenne opp nesen band og hals latch.The første gangene du gjør dette, vil jeg sterkt anbefale at du ber om hjelp. Avhengig av hvor høy hesten er og hvor kort du er, kan det være lurt å ha en krakk eller montering blokk for dette.
 9. 9
  Ta styringen og legg dem tilbake over hestens hode. Lede hesten rundt i noen menuetter slik at hesten vil slippe luften at det har holdt i, expending det i magen. Stram deretter omkrets, slik at du kan så vidt plass til to fingre mellom gjorden og hesten. Nå montere opp og ri!

Etter du ri

 1. 1
  Hvis hesten er varm og svett, gå den rundt til den er kald og tørr.
 2. 2
  Deretter untack hesten, som begynner med hodelaget. Sett tømmene, over hestens hode. Angre nesen band og hals låsen spenner, løfte toppen av hodelaget opp og ned, så den biten faller ut av munnen på hesten. Hvis hesten ikke slipper bittet, stikke tommelen i hjørnet av munnen på den. Deretter satte grime på, ta tømmene over det hode, og bind den opp igjen. Nå tar du det sal av. Først ta av omkrets og drapere det over ryggen på setet. Deretter angre vokterne av stroppene og løft setet av hestens rygg.
 3. 3
  Curry kam hesten der salen og gjorden var.
 4. 4
  Hvis hesten din har en svette flekken hvor salen var, skyll hesten din med en slange. Gå hesten rundt før det tørker. Bare skyll hesten hvis det er varmt ute. Hvis det er kaldt, ikke trener hesten din så mye den svetter hardt. Når du er ferdig narr av den, ikke gå det så lenge og satte den i sin stall med en kjøligere på det for en time eller to i stedet.
 5. 5
  Hvis hesten jobbet hardt, ikke la det drikker mye. Tilby det en slurk av vannet etter at du er ferdig går det, og en slurk av vannet etter at du untack det. Deretter med holder vann i 15-20 min. avhengig av hvor vanskelig det ble arbeidet.
 6. 6
  Sette hesten tilbake i sin stall eller beite.

Tips

 • Når spyling av hesten bruke en gummi svetteskraper til remover overflødig vann.
 • Sørg for at all din tack er i orden og at din hest / ponni er klar.
 • Du må alltid stelle hesten din før du sykler. Hvis du ikke har tid til, trenger du ikke har tid til en hest.
 • Vær spesielt oppmerksom når du fjerner gjørme fra leggene for å unngå gjørme feber der søle og skitt blokkere porene på leggen.
 • Det er en god idé å rengjøre tack etter hver tur, ved å tørke det ned med en lett fuktet håndkle. Det holder tack i god stand og gjør det vare lenger.
 • Bare utfall hesten din før du sykler om du virkelig trenger det. Longering legger vekt på hestens ledd og bør ikke gjøres ofte.
 • I Storbritannia myk børste kalles kardask og hard børste kalles striglebørste.

Advarsler

 • Ikke gå rett bak en hest, eller det kan bli skremt og sparke deg fordi den ikke kan se deg.
 • Ikke sette en varm og våt hest rett tilbake i en stall med mindre hesten er overtrøtt.
 • Bruk alltid en ridehjelm, er det viktig, kanskje du tror du vet din hest, men en plutselig overraskelse av en kanin kan gjøre hesten sjenert og du kan ende opp muligens på sykehus.
 • Du trenger ikke å eie en hest å gå til Pony Club, hvis du har en virkelig god sjenerøs venn de kunne la deg bruke deres hest for Pony Club, bare spør foreldrene dine!
 • Bruk aldri en Shedding blad på en hest som har kastet sitt vinter pels, da dette kan forårsake skade. Bare bruke det til sitt tiltenkte formål og fjerne vinteren hår.
 • Når hopping, aldri bære en hoppende vest og / eller hansker hvis ikke anbefales.

Ting du trenger

 • Grooming
 • Hest
 • Spade
 • Bin