Wkino

Hvordan øke smarte barn

Et barns hjerne vekst kommer fra erfaring og trening hjernen mottar. Syn, lyd, berøring, smak og lukt stimulerer hjernens celle tilkoblinger (kalles synapser) og lage billioner mer. Jo mer komplekse disse sammenhengene, vil smartere barnet ditt være. Når du gir barnet tidlig stimulering og et bredt spekter av opplevelser, kan du akselerere sin utvikling av hjernen.

Trinn

Hvordan øke smarte barn. Samhandle med barnet ditt.
Hvordan øke smarte barn. Samhandle med barnet ditt.
 1. 1
  Samhandle med barnet ditt. Forskere har observert at babyer som ikke var cuddled, spilt med og elsket har hemmet vekst av hjernen. De har også observert at babyer som ikke ble holdt og fikk ikke oppmerksomhet unnlatt å vokse, ble deprimert, og til slutt døde. På den annen side har mange studier vist at klemming, samspill og leke med barnet ditt har en sterk effekt på å utvikle sin intelligens. Den kjærlige forbindelsen dannet mellom deg og barnet ditt og din one-on-one interaksjon med ham gir grunnlaget for hans høyere tenkning ferdigheter.
 2. 2
  Snakk med barnet ditt. Også, lytte til når barnet snakker. snakker. Dette forsterker sin innsats for å kommunisere og for språk. Du kan også lese bøker til barnet ditt. Begynn å lese til selv om barnet ikke forstår ordene. Dette gir dem et forsprang i utviklingen av språkkompetanse. Barn som blir lest for når unge er mer sannsynlig å utvikle en livslang interesse for lesing, gjøre det bra på skolen, og lykkes i voksenlivet. Lese bøker er en av de viktigste aktivitetene som gjør barn smarte.
 3. 3
  Eksponere barnet til ting som utvikler begge sider av hjernen sin - venstre side funksjoner for resonnement, logikk og språk, mens høyre side har kreativitet og kunst.
 4. 4
  La barnet leke - Når barnet leker, de skaper grunnlaget for deres intellektuelle, sosiale, fysiske og emosjonelle ferdigheter. Når barnet leker med andre barn, de lærer å kombinere ideer, inntrykk og følelser med andre.
 5. 5
  Oppmuntre barnet til å trene - Fysisk trening er ikke bare gjøre barnet sterkt, men det gjør også barnet smart! Trening øker blodstrømmen til hjernen og bygger nye hjerneceller. Trening er bra for voksnes mental skarphet, men det har en mer langvarig effekt på barnets utvikling av hjernen.
 6. 6
  Lage musikk en del av ditt barns liv - Studier har vist at å lytte til musikk kan øke hukommelse, oppmerksomhet, motivasjon og læring. Det kan også redusere stress som er ødeleggende for barnets hjerne. Lære å spille et instrument har en effekt på hjernens proporsjonal tenkning og romlig temporal resonnement som legger grunnlaget for abstrakt matematikk. Hvis mulig, begynn med piano. Etter å ha lært å lese noter og spille opp til 10 toner på en gang, vil det være mye lettere for dem å lære noen av de andre instrumentene. Men starter dem med musikk ung - uansett hva instrumentet - er det viktigste.
 7. 7
  La barnet være vitne til det du gjør smarte ting - Barn lærer ved å modellere voksnes atferd. Hvis de ser deg engasjert i å lese bøker, skrive, lage musikk, eller gjøre kreative ting, de vil imitere deg, og i den prosessen bli smartere.
 8. 8
  La barnet leke smart dataspill - De beste dataspill lære barnet om bokstaver, matematikk, musikk, fonetikk og mange andre. Det utvikler også sin hånd-øye-koordinasjon og forbereder dem for morgendagens teknologi. Enda viktigere, barnet lærer disse mens de spiller. Lære og ha det moro på samme tid er den beste måten for barnet å lære.
 9. 9
  Mate barnet riktig - Å gi riktig mat er viktig for å heve et smart barn. En proteinrik diett (egg, fisk, kjøtt, bønner, peanøtter, etc.) forbedrer deres oppmerksomhet, årvåkenhet, og tenkning. Karbohydrater gir hjernen hans drivstoffet som brukes i tenkning. De beste er de som kommer fra hele korn og frukt. Bearbeidede karbohydrater og sukker har dårlige effekter på oppmerksomhet span, som fokuserer evne, og aktivitetsnivå. Vitaminer og mineraler er også viktig.
 10. 10
  Ta dem på utflukter. Noen gode alternativer er museet og turistattraksjoner. Når de er gamle nok til å ta dem på pedagogiske likevel svært spennende / spennende steder som The London Dungeons. Ta dem på rimelige turer i utlandet er et godt alternativ også.

Tips

 • Sørg for at han eller hun har et balansert og sunt kosthold.
 • Plasser et kart i barnets rom for god global kunnskap.
 • Gjør barnet lese non-fiction bøker.

Advarsler

 • Hvis barnet bare ikke forstår noe, ikke gjør ham / henne føle seg dum. Prøver alltid å motivere barnet til å lære, fordi som han / hun kommer inn i høyere karakterer, bare å være "smart" er ikke så nyttig.