Wkino

Hvordan måle arealet

Å vite hvordan du skal måle arealet kan være svært nyttig for eiendomsmegling utleie og salg formål, og det kan også hjelpe deg med ess neste geometri test. For å måle arealet av en plass, du må bare finne de firkantede footages av alle de forskjellige delene av plass og deretter legge dem alle sammen. Hvis du vil vite hvordan du skal måle arealet, bare følg disse trinnene.

Trinn

Hvordan måle arealet. Bryt ned området i håndterbare deler.
Hvordan måle arealet. Bryt ned området i håndterbare deler.

Finn arealet av en plass

 1. 1
  Bryt ned området i håndterbare deler. Hvis du har problemer med å finne arealet, så er det sannsynligvis fordi du ikke jobber med et ryddig område med bare én lengde og en bredde. Plassen kan ha rutene som stikker ut på forskjellige steder og kan være formet uberegnelig. Alt du trenger å gjøre er å dele opp plassen til enda firkanter eller rektangler. For å finne arealet, eller området, av hele plassen, må du finne arealet av de enkelte områder og deretter legge dem alle sammen.
  • Tegn svake linjene som skiller de ulike delene.
  • Merke dem A, B, og C for enkelhets skyld.
 2. 2
  Måle lengden og bredden av det første rom. Ved hjelp av en linjal eller målebånd, finne lengden og bredden på den første plassen du har opprettet, Space A.
  • Lengden på plass er 12 meter, og bredden er 15 fot.
 3. 3
  Multipliser lengde av det første rom med bredden av det første rom. For å finne arealet - eller området - av plassen, bare multiplisere lengde ganger bredde, akkurat som du ville gjort med hvilken som helst rektangel.
  • Ex: 12 ft x 15 ft = 180 kvadratfot
 4. 4
  Måle lengden og bredden av det annet rom. La oss si at lengden på Space B er 20 meter og bredden på Space B er 10 meter.
 5. 5
  Multiplisere lengden av det annet rom ganger bredden av det annet rom. Dette vil føre deg til å finne arealet av den andre plassen. Her er hvordan du finner arealet av Space B:
  • Ex: 20 ft x 10 ft = 200 kvadratmeter.
 6. 6
  Måle lengden og bredden av det tredje mellomrom. La oss si at lengden på Space C er 20 meter og bredden på Space C er 35 meter.
 7. 7
  Multiplisere lengden av det tredje mellomrommet ganger bredden av det tredje mellomrom. Dette vil føre deg til å finne arealet av den andre plassen. Her er hvordan du finner arealet av Space C:
  • Tidligere: 20 ft x 35 ft = 700 kvadratmeter
 8. 8
  Legg de firkantede footages av de tre mellomrom. Når du finner summen av de firkantede footages av de tre mellomrom, vil du vite arealet av hele plassen. Her er hvordan du gjør det:
  • Arealet av Space A + arealet av Space B + arealet av Space C = arealet av hele plassen
  • 180 + 200 + 700 = 1080 kvadratmeter

Lære noen triks for å finne arealet

 1. 1
  Finn tilnærming av arealet. Hvis du leter etter en tilnærming av arealet, kan du også prøve å måle utsiden av hjemmet ditt, og deretter trekke noen områder som ikke vil være priset inn til arealet, for eksempel veranda trapper eller garasje.
 2. 2
  Finn arealet av en plass som er formet som en halvsirkel. Hvis det er en del av huset som er formet som en halvdel av en sirkel, kan du finne arealet av sirkelen ved å finne arealet av plassen som om det var en full sirkel og deretter dele det med halvparten. For å gjøre dette, bare måle den lange linjen som kutter "sirkel" i to for å få diameter.
  • Deretter dele det med to for å få radius, og deretter kobler det inn i ligningen A = πr ^ 2 der r er radius, og dividere med 2 for å få området, eller arealet, av halvsirkelen.
 3. 3
  Finn arealet av en plass som er nesten regelmessig formet. Hvis du måler et rom som er nesten fullt et kvadrat eller en rektangel, med bare en liten kvadratisk eller rektangulær del mangler, deretter måle arealet av hele plassen som om den manglende delen var fylt i. Deretter finne kvadratet opptakene av den manglende delen og trekke det fra den samlede arealet for å finne arealet av plassen. Dette vil spare deg for tid.

Tips

 • Hvis du har en merkelig formet plass, bryte det ned i mindre vanlige former, måle separat, og legger sammen resultatene.