Wkino

Hvordan øke verdien av ditt hjem billig

Er du ute etter å øke verdien av ditt hjem mens du bor innenfor budsjettet ditt? Full remodels, selv for ett rom, kan koste mange tusen dollar, og mens kostnadene kan være verdt det hvis du planlegger å bo sagt, de fleste ombygginger øke hjem verdi ved høyst 80 eller 90 cent for hver krone du investere. Hvis du ønsker å selge ditt hjem med en gang, eller hvis du kjøpe og selge en bolig for profitt, vil du holde dine forbedringer enkelt og billig. Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan øke verdien av ditt hjem billig. Gjør en grunnleggende rengjøring.
Hvordan øke verdien av ditt hjem billig. Gjør en grunnleggende rengjøring.

Rengjør og declutter hjem

 1. 1
  Gjør en grunnleggende rengjøring. Ingenting vil gi deg en bedre avkastning på investeringen enn en liten albue fett. En renere huset vil se mer tiltalende til verden når han eller hun hjelper deg å sette en pris, så vel som til takstmann banken sender ut når du har et tilbud. Her er noen ideer:
 2. 2
  Bli kvitt rotet. Gjøre huset ditt ser mer romslig ved å eliminere elendige eller unødvendige elementer. Bli kvitt ramponert møbler, råtnende nips og hauger av papir - eller, hvis du ikke kan stå en del med noe, kaste ting i en lagringsenhet før etter huset selges. Husk at det er bedre å vise en litt øde hus enn en som er fylt til randen med rot.
 3. 3
  Gjør en dyp feilfri. Når du har mer plass til å arbeide, foreta en grundig rengjøring i hjemmet. Ikke bare bør du gjøre vanlige gjøremål som mopping eller støvtørking, men fokus på sjelden-rengjorte områder som gulvlister, fugemasse og oppvarming vents. Damp rense tepper og vaske vegger og vinduer. Tørk av de blinde, og fjern eventuelle ødelagte skjermer. Pressure-vaske alle fasader på utsiden av huset ditt, samt fortau og innkjørsler. Hvis du ikke har tid til å gjennomføre et slikt prosjekt, bør du vurdere å ansette en profesjonell rengjøring. Mange av dem er spesialister i boligeiendommer for utleie eller for salg.
 4. 4
  Eliminere lukt. En vanlig ordtak blant realtors er: "Hvis du kan lukte det, kan du ikke selge den." Noen ganger, folk kan ikke oppdage hvordan huset deres lukter fordi nesen er så vant til det. Hvis du tror din hjemme lukter fantastisk, har en betrodd venn bekrefte eller avkrefte dette så snart de går inn døren. Hvis du holder kjæledyr, grundig sjampo tepper og møbler, og vask alle sengetøy - du ikke selger sengetøy eller møbler, men de er i stand til å lukte opp huset akkurat det samme. Hvis du røyker, gjør alt du ville for kjæledyr i tillegg til vasking (og muligens male over) veggene og taket så godt du kan.
  • Når du vet at verden vil bli vist i huset, prøv å gjøre det lukter godt av bakervarer noe deilig på forhånd (som du kan sette på disken for dine gjester), eller tenne lys. Hvis du ikke har lys eller tid til å bake, hell noen dråper vanilje på en tom cookie ark og sette den i ovnen ved 200-250F. Det vil gjøre huset lukter varm informasjonskapsler.

Enkle gjør-det-selv-prosjekter

 1. 1
  Sprite opp verftet. Bli kvitt søppel og verksted avfall. Holde plenen i god stand og klippe den. Trimme hekker, bli kvitt ugress, og mulch blomsterbed. Hvis du ikke har mye å jobbe med, plante noen blomster eller kjøpe små busker. Noe mer enn det er en sløsing med penger.
 2. 2
  Legg et nytt strøk med interiørmaling. Male veggene kan kjapt lyse opp huset og gjøre det synes godt ivaretatt. Først flikke på noen hull, uansett hvor liten. For å få en silkemyk finish, påføre et lag med primer. Etter at primeren tørker, lett sand den med en finkornet sandpapir (korning 220). Påfør første strøk av latex maling, og deretter lett sand som lag også. Tørk veggene med en fuktig klut etter hver sliping økt. Deretter gjelder det siste laget av latex maling.
  • Favorisere hvite tak og offwhite eller beige vegger med hvite gulvlister. Ikke bare vil disse fargene kaste mer lys rundt i rommet og gjøre det vises større, de er enkle for potensielle kjøpere å forestille seg over.
  • Velg en passende finish. Halvblank maling vil gjøre veggene synes lysere. Hvis veggene har ufullkommenhet, som bulker i gips eller sprekker i gips, bruke eggeskall overflate maling for å skjule de feil. Det er en lav-glans finish som kan lett vaskes.
  • Oppgradere de innvendige veggene til et nivå fem slutt for å gi rom en "luksus" utseende. Bare bruk 60 sandpapir til lett scorer overflaten av veggene. Legg to strøk med felles behandling (USG Total eller All Purpose fungerer bra), den ene etter den andre. På den andre strøk, puss forsiktig med 220 sandpapir. Dette vil gi deg et nivå fem finish over noen strukturert veggen.
 3. 3
  Sett opp ferske gardiner og persienner. Persienner og gardiner er relativt billig. Over tid, solen forsvinner fargene fra dine persienner og gardiner, så vil nye gjøre et bedre inntrykk enn de gamle.
 4. 4
  Installer moderne lysbrytere og stikkontakt deksler. Noen moderne svitsjer kan enkelt installeres ved hjelp av ledninger allerede kjører til de gamle brytere. Bare sørg for å slå av strømmen til rommet eller hele huset før du gjør noe arbeid. Nye uttak dekker se fint ut, og gi inntrykk av at det elektriske anlegget i huset er nyere enn det egentlig er. Dimmer brytere er spesielt ønskelig.
  • Beware: Det kan være ulovlig å erstatte uttak med tre-spiss type, mens ledningene er for to spiss (ikke jordet). Dette kan føre til problemer hvis kjøperens hjem inspektør fanger på.
 5. 5
  Opp effekten. I de viktigste områdene av huset, for eksempel stue eller spisestue, bytte ut lyspærer for de med litt høyere wattstyrke. Bare pass på at du ikke overskrider den maksimale spesifikasjonen for lamper og andre lysene. (Du kan bruke kompakte fluorescerende lyspærer for å gjøre rommet lysere uten å få nye inventar, pluss de spare strøm, noe som betyr at de sparer deg for penger.)
 6. 6
  Sjekk arealet. Noen ganger ditt hjem arealet vil være høyere enn hva ditt fylke assessor har spilt inn. Fordi boliger selger for hundrevis av dollar per kvadratfot, selv en liten økning vil tillate deg å liste hjemme for mer penger. Hvis du har et målebånd og noen millimeterpapir, kan du bekrefte arealet av ditt hjem selv. Mål rundt hele huset, og bemerker noen distanser og med veranda og garasje. Bruk en firkant med millimeterpapir per fot. Deretter deler omkretsen i mindre rektangler og trekanter - for eksempel kan en karnapp ser ut som et rektangel med to akutte trekanter på hver side. Mål området på hver brikke, og legge den opp for å få arealet av huset ditt. Du kan også leie en bolig takstmann til å vurdere arealet - tjenesten kunne betale for seg hvis det ble målt feil før.
 7. 7
  Legg tre trim og gesims for en billig og enkelt gjøre det selv idé som kan legge tonnevis av "wow" faktor til utseendet av ditt hjem. Enkel tak trim og lenestol rekkverk er de enkleste og mest typiske oppgraderinger funnet i nyere boliger. For å gjøre en enda friskere i uttrykket, male veggene en nøytral, flat farge og male trim en hvit høyglans.

Tips

 • Bruk gulv og bord lamper i alle rom og rene gardiner for å gjøre åpent hus mer innbydende. Lys gir et mykere lys, og gardinene la i sollys, noe som gjør rommet mer hjemmekoselig og mindre klinisk. Du kan plukke opp anstendig ting fra garasje salg hvis du ikke har noen.
 • Du ønsker kanskje å rådføre seg med en stat lisensiert appraiser før du gjør noen ombygging. En takstmann kan gi deg verdifull innsikt i hva markedet området kan og ikke kan støtte.
 • Forbedre de tingene folk kan se. Bli kvitt svært synlige eyesores vil legge mest mulig verdi per dollar til ditt hjem.
 • Installer takvifte. Hvis du bor i et område hvor varmt vær er vanlig, vil erstatte bygget i taklamper med takvifte bedre form og funksjon av ditt hjem. Du kan finne takvifter på en "big box" forhandler eller hos din lokale jernvarehandel med belysning for så lite som 25€ en fan
 • Som en siste utvei, bør du vurdere gulv alternativer. Dersom teppet er i veldig dårlig stand, kan du erstatte den, eller du kan gjenopprette den opprinnelige tregulv. Tregulvene er veldig populært akkurat nå, og i mange tilfeller gamle hus har fin parkett under teppet. Rippe opp en bit av teppet i et skap eller et annet iøynefallende sted å sjekke gulvets tilstand, og sammenligne pris på å gjenopprette hard som for å installere nytt teppe.
 • Slå på alle lysene når din eiendomsmegler er viser huset.
 • En annen munnhell blant realtors er at kvinner vil kjøpe et flott kjøkken, mens menn kjøper en imponerende garasje eller hiet. Vær spesielt oppmerksom på disse områdene når du fikser opp huset for visning.
 • Vurdere å spille litt myk klassisk musikk i bakgrunnen når huset blir vist.

Advarsler

 • Vet at verdien av ditt hjem er sterkt begrenset av sammenlignbare salg i nabolaget ditt. Hvis du bor et sted som er blitt hardt rammet av tvangssalg, kan du ikke få mye verdi ut av å prøve å forbedre hjemmet ditt før du selger.
 • Før du gjør noe elektrisk arbeid på huset, slå av strømmen til det rommet fra hovedbryter. Slå av strømmen til hele huset er enda sikrere.
 • Hvis du ikke føler deg komfortabel å gjøre en reparasjon eller forbedring, ringe en profesjonell. Det er bedre å betale for å få arbeidet gjort enn å måtte betale for ekstra skade du gjør.
 • Følg produsentens anbefalinger for rengjøring vegger eller tepper, eller du kan gjøre mer skade enn godt.
 • Full remodels av kjøkken, bad, loft eller kjellere ikke øke verdien av hjemmet nok fordi de fleste huseiere gå over på hvor mye de bruker på disse remodels.
 • Mest lysrør fungerer ikke med dimmer brytere, så vær forsiktig med å sette dem sammen. Med mindre pære emballasje indikerer dimmer kompatibilitet, anta at en dimmer ikke vil fungere.