Wkino

Hvordan å utjevne et eksisterende hus


Foundations bosette seg over tid. Selv splitter nye hus oppleve noen bevegelse av stiftelsen. Spørsmålet er, hvordan du nivå et gulv som synker mot midten av et hjem? Og hvor mye av dette kan huseiere gjøre? Her er hvordan å nærme seg dette monumentale oppgaven.

Trinn

Hvordan å utjevne et eksisterende hus. Konsultere en kvalifisert bygningsingeniør først.
Hvordan å utjevne et eksisterende hus. Konsultere en kvalifisert bygningsingeniør først.
 1. 1
  Konsultere en kvalifisert bygningsingeniør først. Strukturen er kanskje ikke slik du forventer, og du kan føre til mer problemer enn du løse.
 2. 2
  Å bestemme hvor langt midten av huset trenger å bli løftet. Med en stram streng, vann eller laser-nivå, blir en rett linje fra den ene side av fundamentet til den andre. Du kan finne denne oppgaven lettere hvis du holder strengen off sagging gulvbjelkene ved å feste blokker av samme tykkelse på motsatte sider av kjelleren. Spikre dem til undersiden av bjelkene som nær foundation som du kan. Mål avstanden fra den linjen til bunnen av gulvbjelkene. Gjenta denne prosessen på flere steder under huset.
 3. 3
  Når du vet hvor den laveste delen av sentrum ligger, en markering.
 4. 4
  Bygg en midlertidig stilling ved hjelp av betongblokker eller store blokker av tre. Sørg for at innlegget ligger på fast, jevnt underlag under huset. Veksle plassering av hvert lag av blokker ved 90 grader for å bedre stabiliteten.
 5. 5
  Kjøpe eller leie en hydraulisk jekk. Når rommet over midlertidig stilling er tilstrekkelig til å plassere jekken og nå strukturelle medlem ovenfor, starter jekke opp huset. Ettersom huset beveger seg, tilsettes mindre blokker for å støtte midten av strukturen ved den nye høyde.
 6. 6
  Når det laveste punkt er hevet til høyden på det nest laveste punkter, fjerner jekken nøye, slik at huset for å hvile på den midlertidig stilling.
 7. 7
  Kontroller for problemer som kan ha blitt skapt av bevegelse i huset. (Se advarsler nedenfor.)
 8. 8
  Bygg en annen midlertidig stilling og gjenta prosessen.
 9. 9
  Når gulvet er plant og stabilt på midlertidige stillinger, er det på tide å forberede seg permanente støtter. Eksisterende støtter kan brukes med mindre modifikasjoner. Sjekk bunnen av støtte for råte eller andre tegn på problemer. Ved bunnen av innleggene er ikke lenger synker, kan de forbli på plass. Ved å kutte sentrum støtter kortere, kan en ny bjelke plasseres på toppen av de forkortede innlegg å støtte midten av huset.

Tips

 • Bor hull i stålplater slik at du kan skru dem inn i bjelker, for å unngå å ha 10-20 lbs av stål fall på hodet ditt når du slipper kontakten etter at faste stillinger er på plass.
 • Gi huset tide å "bosette" etter en rekke små bevegelser før du går videre til den endelige posisjon.
 • Flere kontakter vil gjøre prosessen enklere.
 • Mindre bevegelser er bedre enn større bevegelser.
 • Wood knuser på £ 625 psi, men en jack kan løfte tonn. Det er viktig å bruke tunge stålplater mellom jekken og bjelker for å unngå knusing trefiber i bjelkene (ødelegge sin integritet) eller enda verre, punching et hull gjennom gulvet. Stålplatene bør være et minimum på 0,25 cm tykkelse, og stor nok til å fordele den fulle belastning av at kontakten på tvers av bjelken.
 • Mange foretrekker skrue knekt til hydrauliske fordi du kan få en fysisk følelse for hvor mye motstand du får.
 • Før du sette ditt senter jack plassering være at området vil være i stand til å håndtere belastningen med oppgjør. Hvis det er "myke flekker" under jack det kan skifte og forårsake noen alvorlige problemer. Komprimering av dine jack poeng vil sikre konsekvent oppgjør under drift.

Advarsler

 • Flytte deler av en struktur kan føre til andre problemer, inkludert, men ikke begrenset til, avløp lekkasjer, sprekker Sheetrock eller gips, taket lekker.
 • Mange ganger noen av dørene ikke lukkes etter at huset er planert. Bruk en elektrisk høvel på dørene der de gni.
 • Vær oppmerksom på gass linjer som kan være til stede i strukturen. Inspisere etter hver bevegelse.
 • Vær oppmerksom på vannledninger i huset. Inspisere etter hver bevegelse.
 • Bruk av hydrauliske jekker kan være farlig. Bruk riktig sikkerhetsutstyr. * Vær forsiktig mot fare for tunge gjenstander faller av jack eller innleggene.
 • Utjevning en stiftelse er en alvorlig oppgave. Jo mer bevegelse kreves jo høyere er risikoen for skade. Vær forberedt på å kalle en profesjonell spesielt hvis små bevegelser forårsake uventede, uønskede resultater.

Ting du trenger

 • Hydraulisk eller tung skrue jack (s)
 • Stålplater, min. 0,25 cm tykk, for vektfordeling
 • Blokker for støtte
 • Målebånd
 • Laser nivå, streng linje, vannstand eller akterspeilet
 • Beam materiale og / eller utskifting foundation len