Wkino

Hvordan du installerer en isolert barrikaden modulært panel system i kjellere

Hvis du planlegger å fullføre kjelleren den isolerte Barricade modulært panel systemet kombinerer stiv ekstrudert polystyren bundet til inter-låsing OSB paneler for å gi en ett-trinns løsning for å isolerende betong gulv og grunnmurer som møter eller overgår bygge kode bestemmelser.

Trinn

Hvordan du installerer en isolert barrikaden modulært panel system i kjellere. Den isolerte barrikaden modulære panel system for uferdige kjellere inkluderer naturlig OSB 2'x 2 'r3.
Hvordan du installerer en isolert barrikaden modulært panel system i kjellere. Den isolerte barrikaden modulære panel system for uferdige kjellere inkluderer naturlig OSB 2'x 2 'r3.
 1. 1
  Den isolerte barrikaden modulære panel system for uferdige kjellere inkluderer naturlig OSB 2'x 2 'r3 0,2 undergulvet fliser og 2'x8' R12 veggpaneler. Disse undergulvet fliser interlock sammen med not og fjær kanter og veggpaneler har et skip lap joint. Den stive extuded polystyren (XPS) isolasjon på undersiden av flisene og paneler har kanaler scoret inn i dem for å tillate luftstrøm ventilasjon.
 2. 2
  Begynn med undergulvet installasjon første siden omkretsen veggfliser og delevegger skal installeres på toppen av undergulvet.
 3. 3
  Beregne antall brikker du trenger ved å dividere arealet av rommet ved 4 deretter multiplisere med en 0,1 Rengjør betonggulv og reparere sprekker og uregelmessigheter.
 4. 4
  Akklimatisere flisene i kjelleren i 48 timer, slik at flisene tilpasse seg den relative fuktigheten i kjelleren.
 5. 5
  Når du er klar til å installere undergulvet, plukke en åpen tilgjengelig hjørne av kjelleren grunnmur lengst fra der flisene er lagret som utgangspunkt.
 6. 6
  Kutt "tunge" av sidene av første start flis og plassere klippekanten i starten hjørne mot midlertidige 1/2 "spacere plassert mellom flis og grunnmur.
 7. 7
  For det andre elementet i den første raden skjære tungen kanten av side går mot 1/2 "spacer mot grunnmuren. Tapp tungen på toppen av den andre flisen inn i sporet i den første flisen ved hjelp av en kloss og gummihammer.
 8. 8
  Hvis det ferdige gulvet på toppen av underlaget er et flytende gulv av noe slag, slik som et laminat, kan undergulvet flyte på plass betydning er det ikke nødvendig å lime kantene sammen eller for å feste flisene ned til betonggulvet.
 9. 9
  Hvis en vegg-til-vegg teppe vil bli installert på toppen av undergulvet så er det viktig å feste alle av omkretsen fliser og en rad på midten av undergulvet med to "tapcon betongskruer. Dette åpner for teppet å være strakte uten at flisene å flytte.
 10. 10
  Hvis en stiftlignende ned tregulv legges på toppen av undergulvet så er det viktig å lime alle kanter med not og fjær sammen, samt å feste hele omkretsen fliser og en rad i midten med to "tapcon betongskruer. Dette vil gi en stabil stiv undergulvet for spiker-down tregulv. Bruk 1-1/2 "gulvet klossene for å installere tregulv.
 11. 11
  Monter den første raden i undergulvet installasjon til du kommer til den siste flisen. Skjær den siste flis for å gi rom for den 1/2 "spacer. Bruk en slepebøyle å trekke den siste flis på plass.
 12. 12
  Begynn andre rad med en 12 "x 24" halv flis og pass på å bruke 1/2 "spacere mot grunnmuren. Dette vil rave flisen sømmer for å gi undergulvet mer struktur.
 13. 13
  Fullfør undergulvet installasjonen ved å fullføre en rad om gangen kontrollerer at undergulvet er nivået som du går. De fleste brikkene vil rette seg etter ujevnheter i betonggulvet, men hvis utjevning er nødvendig oss flate stykker av polystyren isolasjon plassert løst under fliser.
 14. 14
  Legg igjen en 1/2 "gap rundt hindringer i kjelleren som støtte innlegg, trapper og bærende vegger. Legg igjen en avstand på minst 24" rundt ovn, varmtvannsbereder eller peis. Denne plassen kan bli ferdig med keramiske fliser.
 15. 15
  For den siste raden av undergulvet, kutte flisene for å tillate en 1/2 "gap. Bruk en pull bar eller Barricade installasjon verktøy for å trekke disse panelene på plass.
 16. 16
  Nå at undergulvet er installert er det på tide å installere veggpaneler.
 17. 17
  Starter på samme utgangspunkt på veggen som undergulvet.
 18. 18
  Sørg for at grunnmuren er fritt for hindringer som ville hindre installasjon av panelene.
 19. 19
  Beregn hvor elektriske stikkontakter og kabel-bokser vil være i rommet slik at veggpaneler kan være forberedt på ledningene.
 20. 20
  Plasser det første veggpanel flatt mot grunnmuren rett inn i hjørnet på toppen av den nye undergulvet. Kutte panel kan være nødvendig å passe panelet rundt hindringer eller uregelmessigheter på veggen.
 21. 21
  Ved hjelp av to "tapcon betongskruer feste panel på seks steder; to på toppen av panelet, to i midten og to på bunnen, 2" i fra kanten av panelet.
 22. 22
  Monter det andre panelet inn i skipet lap joint av det første panelet og installere de seks tapcons.
 23. 23
  Fortsette å installere panelene på denne måten rundt omkretsen av grunnmuren montering rundt kjellervinduer og andre vegg hindringer og uregelmessigheter.
 24. 24
  Installer spesielt forberedt veggpaneler for stikkontakter og kabel som du har utpekt dem i utgangspunktet.
 25. 25
  Når du har fullført veggpanelet installasjon rundt omkretsen av grunnmur, er du klar til å installere skillevegger på toppen av undergulvet påkrevd for kjelleren layout.
 26. 26
  Installasjonen av veggpanelene eliminerer behovet for en lettvegg rundt grunnmuren.
 27. 27
  Tre-eller stål stud ikke-bærende skillevegger kan være installert på toppen av undergulvet. Fest bunnplaten til en lettvegg med festene rett til undergulvet. På hver ende av åtte 'bunnplate bruk 2 "Tapcons å feste bunnplaten til betonggulvet.

Tips

 • Er du i tvil, leie en bygning inspektør å sørge for at kjelleren foundation er strukturelt lyd og ikke lekker vann inn i kjelleren.
 • Hvis det er vannlekkasje tydelig gjennom stiftelsen, reparasjon før etterbehandling kjelleren.
 • Skjær undergulvet fliser og veggpaneler utenfor eller i et godt ventilert plass
 • Bruk godkjent støvmaske og vernebriller når du skjærer fliser og paneler
 • Bruk arbeidshansker å bære fliser og paneler
 • Kontrollere overflødig fuktighet i kjelleren med en de-luftfukter satt til en relativ luftfuktighet på 45% ved 70 grader F

Advarsler

 • Ikke dekke opp en renne med mindre du gir en tilgang dekke for å tillate avløp vedlikehold.
 • Ikke installer solid tregulv i kjellere. Bruk konstruert tregulv godkjent for kjellere i stedet.

Ting du trenger

 • Målebånd og blyant
 • 3 "x 3" x 1/2 "tre avstandsstykker
 • Nivå
 • T-Square
 • 2 "Tapcon betongskruer
 • Elektrisk drill
 • Slagbor
 • Sirkelsag eller håndsag
 • Stikksag
 • Portable arbeidsbenk
 • Trekk bar
 • Hammer eller gummihammer
 • Wood slagkloss
 • Vernebriller
 • Godkjent støvmaske
 • Arbeidshansker