Wkino

Hvordan lage øl kan julepynt

'Tis sesongen for å feire din kjærlighet til brygge ved å lage julepynt av dine brukte ølbokser. Ved gjenbruk dine gamle bokser, vil treet bli beery lystig denne høytiden.

Trinn

Hvordan lage øl kan julepynt. Vaske ut ølbokser og la tørke.
Hvordan lage øl kan julepynt. Vaske ut ølbokser og la tørke.

Decoration 1: øl kan sesongmessige cut outs

Aluminium egner seg godt til å bli kuttet og selv støpt i former av valget. Alt du trenger å gjøre er å velge festlig alternativer for figurene.

 1. 1
  Vaske ut ølbokser og la tørke. Bruk så mange bokser som du ønsker å gjøre ornamenter. Avhengig av størrelsen på ornamenter, bør du få rundt 2-3 ornamenter per boks.
 2. 2
  Designe ornament figurer. Bruk millimeterpapir og skissere ferie figurer som skal brukes til pynt. Hvis du er tom for ideer, kan mange maler lastes ned fra nettsteder for deg å spore rundt. Det viktigste er å holde det veldig enkelt. Klipp ut design på papir eller kort. Typiske ornament design inkluderer: Angel, snømann, stjerne, i Santa, reinsdyr; strømpe.
  • Eksempel: Du har valgt en engel. Malen kan være så enkelt som en sirkel for hodet og en trekant for kroppen hennes, med to trekanter for vinger. Dine barn kan tegne det for deg.
 3. 3
  Skjær bokser åpne ved hjelp av tinn klipp (aka tinner er klipp / luftfart klipp) eller lignende heavy duty kuttere. Pass fingrene, som kuttet aluminium er skarp. Hvis du ønsker å fjerne splintret kanter eller skarpe biter, er det mulig å slipe kantene, men vær forsiktig når du gjør dette. Iført heavy duty, er bøyelige hansker tilrådelig når kapping og sliping. Deretter flate kan for å ta høyde for design å bli kuttet ut.
 4. 4
  Fest design mal til en del av aluminiumsplate med plakat tack eller rulles opp tape for midlertidig feste. Deretter kuttet rundt design ved hjelp av tinn klipp og en skarp saks for de mer vanskelige deler.
  • Hvis du har flere deler, kan disse bli limt på, spesielt der det er for vanskelig å kutte ut hele design, men mye lettere å kutte ut grunnformer og lim dem inn i formasjonen. Heavy duty superlim vil fungere best å binde bitene.
 5. 5
  Hole slag eller stikk et hull på toppen av hver ornament. Træ litt hyssing eller bånd gjennom og knyt en knute for å lage en kleshenger.
 6. 6
  Heng hvert ornament på treet. Hvis det ser bra ut, tjene litt mer.

Dekorasjon 2: nisse og hans slede

En veldig jolly i Santa vil godkjenne dette hysteriske bruk av ølbokser for å danne sin slede og reinsdyr.

 1. 1
  Vask og la tørke ni ølbokser. Åtte bli reinsdyr og en sleden, så hvis mulig, gjøre sleden kan forskjellig fra rein bokser.
 2. 2
  Monter rein bokser. På hver reinsdyr kan, lage et merke om en kvart vei ned fra toppen av hver boks. Du vil lage et hull her gjennom til den motsatte av boksenden og på nøyaktig samme sted på hver boks, for å aktivere en plugg stang blir sendt gjennom alle de bokser for å holde dem sammen.
  • Sjekk at hvert merke er på nøyaktig samme høyde på hver boks. Det hjelper å bruke den første kan som indikator.
 3. 3
  Skjær ut et hull i hver boks på mark. Gjør at hullet er stort nok til å passe dowel stang gjennom.
 4. 4
  Skyv dowel gjennom fire av bokser, slik at selv mellomrom mellom hvert kan (slik at reinen ikke er invaderende hverandres personlige plass). Skyv den andre plugg gjennom de andre fire bokser.
 5. 5
  Bli med de to lagene sammen.
  • I de to foran og to bak bokser i rader med bokser, lage et merke omtrent halvveis ned hver boks på stedet der boksene ville møte hverandre når den plasseres ved siden av hverandre. Markeringene må være nøyaktig motsatt av hverandre, for å sikre jevn sammenføyning, begge ender.
  • Stikk hull på disse merkene og sett et stykke dowel ca 3 inches (7,5 cm) i lengde inn i bokser på én rad.
  • Neste, ta pluggen inn i hullene i de bokser i den andre raden å koble de to radene sammen. Det er en god idé å legge en klatt lim også, for å sikre pluggene ikke skifte når ornament henger eller vises.
  • Reinen er nå montert. Du vil komme til å dekorere dem snart.
 6. 6
  Fest slede.
  • Finn noen sterk wire og kuttet i to biter ca 4 inches (10cm) i lengde.
  • Pierce et hull i hver boks ved enden av rein-apparatet og sette inn ledninger, en til hver boks.
  • Slå sleden kan på sin side, lokket enden mot reinen. Så stikk to tilsvarende hull i lokket på sleden ved å jevnt fordelt steder i midterste halvdel av lokket sirkel.
  • Sjekk at sleden holdes fast til reinen - det bør svever omtrent halvveis mot oppreist rein bokser, i luften.
 7. 7
  Gjør rein bokser ser ut som rein. Trekk opp CAN tappene på hver reinsdyr kan. Fest gevir laget av papir eller trebåter cut-outs. Stikke noen små dusker eller glitter lim på å lyse dem opp. Båndet kan være sikk-zagged over noen av de gevir også.
  • Legg en rød dusk nesen til en av reinen, for Rudolph.
 8. 8
  Dekorer sleden. Lim litt bomull på boks for Julenissens sete. Deretter lim en Santa figur på vatt. Bak julenissen, lim på noen gaver. Disse kan gjøres ganske enkelt ved å pakke små kuber av papir eller kartong med julepapir.
 9. 9
  Legg nyrer og en kleshenger.
  • For tømmene, lim to lange hyssingbiter hver side av fronten av rein sett og få strengen opp til Julenissens hender (eller så nær en tilnærming av hendene som mulig gitt din figur).
  • Å henge ornament, feste en lang snor bundet til midten av pluggene i rein sett og til slutten av Santa slede (du kan bruke heavy duty lim eller stikk to små hull i slutten av julenissens slede og træ hyssing gjennom og knyt en knute).
 10. 10
  Henge i treet. Sjekk at den sitter jevnt - du trenger å gjøre noen justeringer på hengeren stykke. Jolly good.

Dekorasjon 3: beer label kjærlighet

 1. 1
  En hyllest til din favoritt øl ved å gjøre øl etiketten hele poenget med utsmykningen. Det flotte med denne dekorasjonen er at du ikke trenger å gå hele listige for å tilbe din favoritt brewsky. Alt du trenger er noen få kan topper, noen følte stoff og din favoritt brygge label.
 2. 2
  Klipp ut en stor følte stoff sirkel. Vurder å bruke samme farge stoff som øl kan, for eksempel, hvis du gjør Pabst Blue Ribbon, gå for kongeblå følte stoff.
  • Gjør sirkelen minst samme størrelse som i bunnen av en øl kan, nok til å holde klistremerket stolt i sentrum.
 3. 3
  Nøye enten kutte ut etiketten av øl din kan eller skrelle av klistremerket fra en ølflaske. Uansett, pass på at logoen er helt intakt.
 4. 4
  Kleb etiketten til sentrum av filten. Bruk superlim for en aluminium etikett og en limstift for en øl flaske papir etiketten.
  • Bruk lim sparsomt for øl flasken, for å unngå muligheten for blødning gjennom.
 5. 5
  Samle et dusin til et dusin og en halv øl kan faner. Omringe stoffet sirkel med fanene for å lage en sirkulær grensen. Lim på plass med superlim.
  • Legg på den siste fanen øverst med åpningen pekte oppover. Denne kategorien vil holde ornament kroken på plass. Bruk superlim til å holde den på plass.
 6. 6
  Træ et stykke bånd eller hyssing gjennom den oppadgående kategorien. Knyt en fast knute for å lage hengeren.
 7. 7
  Heng ornamenter når helt tørt.

Dekorering 4: øl kan vinkle tre topper

Dette ølet kan vinkle vil skinne på toppen av treet.

 1. 1
  Vask og la tørke øl kan.
 2. 2
  Tegne formen av en kjole, vinger og hode på kannen.
 3. 3
  Med stor omhu, skjære bort alle de umerkede del av kannen, slik at kjolen, vinger og låsehodet festet til toppen og bunnen av boksen. Kast kuttet ut delen.
 4. 4
  Skyv vingene fremover slik at de ikke blir fortsatt buet bakover.
 5. 5
  Skjær ut bunnen av øl kan for å tillate det å gli over treet. Dette kan gjøres ved hjelp av en boksåpner eller tinn klipp.
 6. 6
  Det er opp til deg om du ønsker å fjerne toppen av boksen eller la det som en del av den endelige ornament. Eksperimentere med hva som fungerer best. En halo, kan bli gjort ved å lime på en gylden eller sølvfarget piperenser formet til en halo.
 7. 7
  Henge på toppen av juletreet. Hvis du ikke ønsker å klippe ut formen på denne måten, er et annet alternativ å bruke to ølbokser. Man kan vil danne legemet og hodet, og den andre vil bli kuttet for å gjøre vinge figurer:
 8. 8
  Skjær av bunnen av en av de bokser. Dette vil være kroppen av angel og den åpne ende føres inn på toppen av treet.
 9. 9
  Tegn to wing figurer på papir eller kort. Skjær ut design for å bruke som en mal.
 10. 10
  Klipp opp en av bokser med tinn klipp. Se Advarsler nedenfor om skarphet. Flate kan.
 11. 11
  Fest maler med plakat tack eller lignende. Skjær rundt vingene. Ubrukt del kastes.
 12. 12
  Lim vingene til baksiden av det kan i den øverste del.
 13. 13
  Vipp fanen øverst oppreist. Dette blir "hodet" av engelen.
 14. 14
  Fest en gylden piperenser glorie til kategorien. Hold deg engelen på toppen av treet.
 15. 15
  Henge på toppen av juletreet.

Dekorasjon 5: lat personens øl ornamenter

Følelsen for lat eller for full til å virkelig komme inn i denne laging caper? Her er den enkle løsningen som ikke vil ta lang tid. Bare ferdig brygg, feste en snor til kan og henge på vilje.

 1. 1
  Vaske ut kan før henger på treet. Bruk varmt såpevann og en ren oppvaskklut til å gjøre jobben.
 2. 2
  Nøye stikke hull på de beste sidene av boksen for å få strengen. Du kan enten bruke en skarp saks eller en veldig skarp shish-kabob spyd.
 3. 3
  Træ en tråd eller hyssing gjennom hullene på sidene av boksen. Pass på at du har nok strengen til å gå gjennom den kan og deretter knytte på toppen.
 4. 4
  Feste en krok til toppen av strengen. Når du har festet en Christmas ornament krok til toppen av strengen du vil være klar for plassering på treet. Vurdere å slå den kan slik at du kan se på etiketten.

Tips

 • Gå hele hog og lage en krans laget av ølbokser. Bruk en frisk krans og wrap laging hyssing rundt hver tomme øl kan å feste den til krans din. Ikke glem baugen.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du arbeider med et kutt kan som kantene er svært skarp og kan skjære hender eller fingre. Heavy duty men bøyelige hansker anbefales og kanter kan slipes for å redusere skarpheten. Vernebriller er også anbefalt når du skjærer aluminium, i tilfelle en skarp stykke flyr av.
 • Ikke forsøk å kutte bokser når drukket. Seriøst.
 • Skarpe biter av aluminium offcuts er ikke hensiktsmessig å kaste inn i resirkulering bin for sorters å skade seg selv på. Enten kaste disse opp med omsorg i trygge blobs av ikke-skarp aluminium før resirkulering eller pakk i avis og kast i vanlig søppel.

Ting du trenger

Decoration 1:

 • Ølbokser (så mange du vil)
 • Tinn klipp eller lignende
 • Skarpe, sterke saks
 • Papir / kort for maler
 • Poster tack
 • Hullemaskin eller noe å pierce bokser med
 • Bånd eller hyssing
 • Heavy duty lim (valgfritt)

Dekorasjon 2:

 • 9 ølbokser, 8 av én type, ett annet merke eller farge
 • 2 lengder av dowel, lang nok til å passe fire bokser hver med mellomrom mellom
 • 2 lengder av dowel ca 3 inches/7.5cm i lengde for å bli med reinen setter
 • Heavy duty lim
 • Nisse figur
 • Reinhorn (laget av papir eller tre cut-outs - sjekk håndverks butikker for tre versjon)
 • Vatt
 • Glitter lim, bånd, pongponger til pynt
 • Små papir gave kuber (dekorert), lage eller kjøpe fra store dollar
 • Streng eller bånd for nyrer og hengeren

Dekorasjon 3:

 • Ølbokser og flasker, med passende etiketter
 • Øl kan tabs
 • Stoff som følte
 • Saks til å kutte stoff
 • Tinn klipp hvis du bruker bokser
 • Bånd eller snor for oppheng
 • Superlim

Dekorering 4:

 • Ølboks
 • Tinn klipp
 • Superlim
 • Golden eller sølv glitrende piperenser

Dekorasjon 5:

 • Rene ølbokser
 • Saks eller shish-kabob spyd for piercing hull
 • Wire eller streng