Wkino

Slik vert et bevegelig salg

Flytte til et nytt sted har massevis av gode fordeler. Men hvis du er nedbemanning og flytting ut av et stort hus til en leilighet eller mindre hjemme, sjansene er det vil ikke være nok plass til å lagre alt du har samlet gjennom årene, selv med rikelig lagringsplass arealer tilgjengelig i mange leilighet bygninger. Så hva er en person skal gjøre? To ord: Moving Sale. Fjerne det rot slik at du kan lette belastningen på bevegelige dag og gjøre et par dollar i prosessen, også.

Enten det foregår i garasjen eller på plenen, her er noen nyttige tips for å holde en stor bevegelse salg.

Trinn

Slik vert et bevegelig salg. Holde kunden fornøyd.
Slik vert et bevegelig salg. Holde kunden fornøyd.
 1. 1
  Plan fremover. Ikke begynn å rote gjennom skap og gjennomgå mellomrom dagen før du planlegger å ha salget - så snart du vet at du kommer til å flytte, holde øye med elementer du tror du vil ønske å bli kvitt så du gå langs din daglige rutine og sette disse elementene i en egen boks. Før du vet ordet av det, har du flere esker fulle av ting klar til å gå uker før salg selv finner sted. Ikke vær for kresen når du bestemmer hva du skal sette opp for salg, enten - folk vil kjøpe omtrent alt. Tross alt, som de sier, er en persons søppel en annen persons skatt. Men for større elementer slike pianoer, akvarier og møbler, kan du prøve å selge på nettet via eBay, Craigslist, FINN Torget eller andre lignende auksjon / rubrikkannonser nettsteder. Folk vil være mer sannsynlig å kjøpe disse større elementer over nettet enn de vil være ved flytting salg, hvor de fleste er bare interessert (og i stand til) å plukke opp små pyntegjenstander og klesplagg.
 2. 2
  Få ord ut. Hvis du vil at folk skal komme til salg, de har til å vite om det først. Annonsene trenger ikke å være noe fancy - det kan være så enkelt som å feste skiltene til telefonstolper på høy trafikk kryss rundt din kommune. Bare sørg for at skiltene er store og lyse nok til å bli sett, og konstruere skiltet for å forberede elementene - bruke papp for å hindre skiltet blåse bort og skrive på stift, i motsetning til markør, for å sikre lettering doesn ' t blir uleselig hvis det skjer med regn. Husk å kjøre ved dine tegn til å sørge for at de er synlige - fordi hvis du ikke kan lese dem, vil ingen andre kunne heller. Så hva slags informasjon vil du ønsker å inkludere i annonsen? Det er viktig å være konkret og konsis (som du ikke vil ha plass på annonsen for å inneholde mye informasjon og fortsatt har det være leselig). Sørg for å nevne spesifikke klær størrelser og merkenavn (spesielt for barneklær) og liste noen big-billett mengden lags (som antikviteter og andre sjeldne elementer du måtte ha). Når du setter en dato for salg din, må du starte på annonsert tid. Hvis du ikke er klar når du sier du vil være, sjansene er folk vil ikke komme tilbake senere på dagen for å se på sakene dine.
 3. 3
  Holde prisene enkel. Gjør ting enkelt på kundene dine - bruk 25-cent trinn for alle elementene. Det er lettere å beregne og enklere å gi endring for. Og siden dette er et salg, må du ha noen gode kjøp - for eksempel for en vare som koster 50 cent, vurdere å tilby en "5 for 5€" salg. Du kan også ha en "av posen" avtale for bulk elementer som bøker, der kundene betaler tre eller fire dollar, og får lov til å fylle posen med så mye ting som de kan passe inn i den. Tilbyr gode kjøp som dette er en stor, garantert måte å flytte elementer raskt og enkelt. For å spare plass og tid, og gjøre det enklere for kundene dine, kan du også ønsker å skille alle elementene etter pris og har ulike tabeller for 50-cent elementer, ett-dollar elementer, de to-dollar elementer, etc. Viktigst, ikke belaste for mye - noe høyere enn 1/3 av den endelige prisen vil skremme folk bort. Hvis du fortsatt har en haug med ting igjen mot slutten av handelen, bite kulen og holde deg åpen for alle tilbud. Husk at alt du selger noe du ikke vil ha lenger uansett, så å få enda litt penger i retur er en bonus. Hvis noe ikke selge, betyr at du må ta det tilbake inn i huset (og til slutt, til den nye leiligheten).
 4. 4
  Holde kunden fornøyd. En hyggelig atmosfære skapt av noen behagelig bakgrunnsmusikk og en positiv holdning fra din side kan gjøre underverker for salget. Og hvis det er en varm sommerdag, vurdere å selge bokser av pop eller flaskevann. Dine kunder vil sette pris på det, og du vil få et par ekstra dollar i tillegg. Sørg for å rydde opp i de tingene du planlegger å selge - folk er mer sannsynlig å kjøpe elementer som minst ser skinnende og ny i motsetning til noe som ser ut som det er blitt begravet i kjelleren for det siste tiåret. I tillegg, gjør det ikke vondt å vise ting pent. Henge klær på et stativ i stedet for uforsiktig dumping den i en boks - ikke bare vil dette gjøre det lettere for kundene å bla gjennom valg, men den opplevde verdien av klærne blir høyere.

Tips

 • Gi deg selv tid til å holde to salg hvis mulig. I tilfelle regn eller dårlig vær kan du fortsatt flytte elementene.
 • Vurdere å kontakte et auksjonshus eller bedrift som har spesialisert seg på eiendom salg. De arbeider på provisjon, men hvis du selger en masse elementer eller dine elementer er upassende for et verft salg (noe som er for dyrt) du kan tiltrekke seg en bedre shopper basen.
 • Inviter noen venner over og tilby dem en spesiell avtale på elementer du ikke selger. Dette er også flott hvis du har noen siste minutt ting for å bli kvitt og ingen tid for et verft salg.
 • Hvis du ikke bor i et godt verft salg området kan du leie et bord på en lokal loppemarked. Ring en uke eller to fremover.
 • Få nok hjelp. Hvis du kjenner folk som er gode på salg du kan verve dem til å hjelpe. Tilby å la dem bringe elementer for å selge for og fremme det som en "Multi-Family Moving Sale". Dele kostnadene av skilt og reklame.
 • Noen ganger er det lettere å selge alt og kjøpe nytt. Dette kan være spesielt smart hvis du skal flytte lang avstand og i noe mindre. Hold sentimentale elementer og selge alt annet.
 • Husk å legge inn skiltene i hele nabolaget ditt, så vel som på travle gatehjørner. Innlegg skilt med piler, bruk ballonger eller gi et landemerke hvis huset ditt er enda litt utenfor allfarvei.
 • Før du begynner å planlegge salget, bør du sjekke din lokale vedtekter, som enkelte miljøer krever tillatelse til å holde et verft salg.
 • Hvis du har møbler, antikviteter eller elementer som har vært i familien din må du først åpne salget opp til familie, barn, etc. Forklar beveger du deg, og det vil ikke passe, og gi dem den første muligheten til å holde i familien.
 • Vurdere å sette inn en annonse om salg din på Craigslist eller å sette inn en annonse i lokalavisen. Du vil bli sjokkert hvor mange eldre, ikke-databrukere fremdeles sjekke fredag ​​rubrikkannonser for verftet salg informasjon.
 • For å sikre at arrangementet går knirkefritt, der et par ting du bør alltid ha for hånden, inkludert en papirkurv kan, poser (for folk å kjøpe flere elementer), en kalkulator (vi er ikke alle matematiske professorer) og elektriske kontakter / skjøteledninger / batterier for å teste ut ting, som folk vil være mer sannsynlig å kjøpe den gamle klokke eller VCR hvis de vet at det faktisk fungerer.
 • Markedsføre salg som en "Moving" salg og ikke bare en "Yard" eller "Garasjen" salg. A "Moving Sale" innebærer som regel at større gjenstander og møbler av kvalitet vil bli solgt og at du ikke bare å selge søppel.
 • Besøk din lokale kontor supply butikken. De selger super tykke permanente markører som er bra for tegn.
 • Til slutt, er den viktigste delen av et bevegelig salg å ha det gøy og møte en haug med nye og interessante mennesker. Ikke bli for bekymret for hvordan salget går, heller. Hvis det fremdeles er noen få elementer igjen på slutten av dagen som du nettopp ikke var i stand til å selge, kan du alltids donere noen ting til veldedige organisasjoner og sparsommelighet butikker (og du kan selv være i stand til å få en kvittering som Resultatet av donasjon). Husk, er hovedmålet å fjerne det rot slik at du faktisk har plass til å leve i den nye leiligheten. Noe oppå som er brun saus.
 • I stedet for å holde ting som ikke selger ringe en lokal veldedighet. Noen ganger skatt pause vil gjøre deg enda mer penger enn verft salg.

Advarsler

 • Mange tyver stole på det faktum at du er for opptatt til å se på alle eller holde styr på hvert salg. Få nok poser (spare opp gamle matbutikk poser eller få statister fra venner). Akkurat som butikker, satte hver kjøpt varen i en pose. Hvis du ser noen går av med elementer, og de er poseløse du kan stoppe dem.
 • Holde kontanter i en pose og holde den på deg hele tiden. Hvis du bruker en kasse tildele noen til å sitte ved siden av det hele dagen. Fest en bjelle til det hvis du kan.
 • Ikke nøl med å ringe noen ut hvis de ikke har betalt for noe. Sjansen er de vil betale opp eller legge det ned.
 • Ikke oppbevar gjenstander utenfor før salget. Mange mennesker liker å speide ut salg i pre-daggry timer for å fastslå om det er verdt å komme tilbake for. Mange mennesker også plyndring gjennom elementene og ta ting.
 • Vær på utkikk etter butikktyver. Dette er svært vanlig på verftet og flytte salget. Ha rikelig med hjelp på hånden. De bruker ofte en person for å distrahere deg mens de andre stjeler elementer.
 • Hvis salget er å legge igjen utenfor dørene låst til enhver tid. Mange innbruddene skjer mens folk er bundet opp med verftet salg.
 • Vokt dere for "veldedige" selskaper som tilbyr å hente usolgte objekter. Verifisere veldedighet eksisterer, og at du ikke leverer varene over til noen som vil profittere av av Ebay.