Wkino

Hvordan konvertere en gammel TV til en fisk tank

Har du oppdaget en dinosaur av et TV-apparat på loftet? Du vet, de med imitert tre og knotter i stedet for knapper? Det sikkert ikke kan konkurrere med dagens flatskjerm-enheter, men det trenger ikke å dra rett til søppelhaugen - hvis du er kreativ. Blant annet kan du konvertere din gamle TV til en unik fisk tank. Bare følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan konvertere en gammel TV til en fisk tank. Åpne tre TV-konsollen.
Hvordan konvertere en gammel TV til en fisk tank. Åpne tre TV-konsollen.
 1. 1
  Åpne tre TV-konsollen. Konsoll-TV har som regel en flyttbar tilbake, men du kan måtte gå i gjennom siden.
 2. 2
  Fjern TV-rør og elektronikk. Vær spesielt forsiktig med å knuse røret, som de eldre modellene kan være svært farlig. Se Advarsler for ytterligere informasjon.
 3. 3
  Om nødvendig fjerner eventuelle interne skillelinjer paneler. Med mindre du har tenkt å integrere dem i utformingen, fjern innvendige lommer for å frigjøre plass.
 4. 4
  Vurdere om ikke å fjerne eventuelle bryterne. Knottene på TV kan stikke fram i kroppen av tre konsollen avhengig av TV-modell. Siden målet er å tømme konsollen for å gjøre plass til et akvarium, må du kanskje fjerne en knapp eller to, men hvis de er alle på den ene siden, vurdere å forlate dem på plass og vie den trange enden av boksen for å noen stygge, eksterne stykker av akvariet som må tas med i oppsettet (ex. luften pumpe).
 5. 5
  Mål brukbare interiør av TV. Hvis det er nødvendig, måle mellomrom for selve akvariet og dets out-of-vann komponentene separat.
 6. 6
  Kjøpe nødvendige akvarium komponenter. Bruke TV interne målinger, kjøpe et akvarium og eventuelle andre komponenter som er nødvendige, inkludert et filter, luftpumpe, overhead lys, og tubing. Pass på at tanken som er bredere og litt høyere enn skjermen. Vær spesielt nøye med å forlate rommet mellom toppen av akvariet og lokket på konsollen for en indirekte lys, som fisk og planter trenger hvis de kommer til å stå i en mørk boks.
  • Plasser luftpumpen inne i kabinettet for å undertrykke støy. Imidlertid kan det være montert utenfor Hvis det ikke er nok plass.
  • Hvis du ikke har plass til å passe en overhead lys inne i konsollen, vurdere å få en ekstern ballast lys i stedet.
  • Hvis TV-konsollen ikke vil passe en standard tank størrelse, kan du ha en spesialbygd for å passe.
 7. 7
  Test-fit akvariet i den tomme TV. Ordne dem inni TV-konsollen og sørge for at det er plass til alt. Ikke fyll akvariet ennå.
 8. 8
  Bor ledningen og / eller tube hull gjennom baksiden av konsollen om nødvendig. Hvis mulig, kuttet ut en ekstra diskret hull å oppmuntre ventilasjon og motvirke kondens.
 9. 9
  Sett på baksiden av TV-en og lage et lokk på toppen. Den mest elegante måten å tilnærme seg dette på er å kutte hele eksisterende lokket av i sømmene, fest hengslene, og gjøre det til en flip lokk. Alternativt kan du fjerne den eksisterende toppen og erstatte den med en flip lokk laget av en ny trebit farget for å matche den gamle panel.
 10. 10
  Forsterker bunnen av konsollen om nødvendig. Hvis den nederste ser ikke stand til å holde opp gallons og gallons av vann, kan du enten erstatte den med en sterkere trestykke eller forsterke det med under med tre eller metall.
 11. 11
  Værbestandige alle overflater flere ganger. Bruk av et vannresistent overflate slik som polyuretan for å beskytte det lukkede rom fra å bli vann-skadet.
 12. 12
  Montere et overspenningsvern på utsiden av baksiden av kabinettet hvis det er nødvendig. Hvis du trenger å kjøre en ledning fra innsiden av tanken til en strømkilde, og det vil ikke nå veggen, feste et overspenningsvern med en lang ledning direkte til den tørre baksiden av akvariet å bygge bro over avstanden samtidig området relativt ryddig.
 13. 13
  Monter tanken inne i konsollen. Fest pumpe, filter og slanger, deretter sette opp selve akvariet. Bruk disse guider for å sette opp enten en ferskvann eller et saltvannsakvarium.
  • Cycle tanken før du legger fisken. Dette er et absolutt must hvis du vil at fisken å leve for mer enn en uke eller to. Til humant syklus tanken, gjør en.

Tips

 • Wire lys for fisken tank gjennom en av kontrollene på den opprinnelige tv. Dette kan kreve at du tar ut en av de opprinnelige kontrollene.
 • Bygg tanken å overstige bredden på skjermen i stedet for å bare dekke den, og du vil ha et større volum av vann og være i stand til å skjule filter og varmeapparat.
 • For kaldere områder, isolerende boksen er en god idé. Dette vil bidra til å opprettholde en konstant temperatur.
 • Kul bakgrunn er nøkkelen til en stor TV-akvariet. Du kan bruke en undersjøisk scene (som du finner på de fleste fisk-dyrebutikker), eller du kan lage en egendefinert en av et TV-show du liker. (Få målingene og bildet, så hodet til nærmeste trykkeri og få dem trykker det for deg.)
 • Bruke ekstra plass inne som lagringsplass for mat og renhold verktøy.

Advarsler

 • Det kan være lurt å ta den gamle TV-en til en reparatør og fjerne ham har CRT (Cathode Ray Tube). Mens innholdet i den CRT er normalt ikke farlig, kan luften vakuum inne forårsake glasskår å fly dersom dens glass huden blir ødelagt eller brutt på en eller annen måte. (TV-rør opp til ca 1960 ikke har integrert implosjon beskyttelse og kan være svært farlig. Du vil merke en etikett på alle rør som er mindre volatile som sier noe sånt som: "Dette røret gir integrert implosjon beskyttelse." Hvis du skjønner ' t skjønner det, ikke rote med det.)
 • Hvis du bruker din eksisterende TV-stativ, sørg for at den er sterk nok til å takle vekten av vannet.
 • Kondensatorer og annen elektronikk kan lagre kostnad for år etter at den sist ble brukt. Støt kan fortsatt eksistere, så forsiktighet bør brukes i fjerning og disponering av de elektroniske komponentene.
 • Stråling skjold og andre komponenter kan ha svært skarpe kanter.
 • Sørg for at du er ferdig med å bygge kabinettet før du begynner å sette tanken.
 • Pass på at du er klar til å ta på seg ansvaret for å eie fisken. De er mer arbeid enn du kanskje tror!