Wkino

Hvordan feire Amerika resirkulerer dag

Europa Resirkulerer Day (ARD) feires hvert år den 15. november. Hele poenget med denne dagen er å resirkulere ting, å kjøpe resirkulerte produkter, og for å lære mer om resirkulering prosessen, særlig når det gjelder til ditt lokale område. Deltakelse i ARD kan være en stor erfaring og kan også hjelpe deg å fjerne noen rot. Her er noen forslag til å engasjere seg i Europa Resirkulerer Day.

Trinn

Hvordan feire Amerika resirkulerer dag. Ta løfte om å resirkulere på den offisielle europa resirkulerer dag (ARD) nettside.
Hvordan feire Amerika resirkulerer dag. Ta løfte om å resirkulere på den offisielle europa resirkulerer dag (ARD) nettside.
 1. 1
  Ta løfte om å resirkulere på den offisielle europa resirkulerer dag (ARD) nettside. Gjør dette før du begynner. Fortell vennene dine om pant, også, og foreslår at de blir involvert.
 2. 2
  Lære mer om. Det er et vell av anerkjente informasjon om resirkulering tilgjengelig på nettet, egnet for barn til voksne. Gjør litt research og bruke litt tid på å lære om hva som kan og ikke kan resirkuleres (og hvorfor), der resirkulering som skjer i verden, og de elementene som resirkulerte produkter ender opp som.
  • US EPA har en utmerket samling av resirkulering publikasjoner på; http://www.epa.gov/epawaste/inforesources/pubs/recycling.htm.
  • CalRecycle har massevis av fritt tilgjengelige publikasjoner om avfall og gjenvinning på: http://www.calrecycle.ca.gov/Publications/.
  • Mange av de næringene som er involvert i produksjon av produkter som kan resirkuleres vil også ha informasjon om resirkulering på sine nettsider. Se spesielt etter produsenter av metaller, papir, glass, plast, batterier og stål.
  • Se etter plakater, bøker, spill, kalkulatorer og quizer samt lesestoff på nettsteder. Det er mange morsomme, interaktive måter å lære om resirkulering.
 3. 3
  Vurdere hosting en resirkulering arrangement i ditt område. Du kan registrere hendelsen med Europa Resirkulerer Dag og la dem vite hva du gjør. Det er mange fantastiske ting du kan gjøre for å komme inn i resirkulering ånd, inkludert:
  • Ha en garasje salg eller verft salg, arrangere et fellesskap swap møtes, spør kontorer for å gi bort sine uønskede møbler til folk som kan bruke den, holder en hageredskaper swap møte, shoppe på en bruktbutikk, utveksle uønskede innbo og klær, osv.
  • Gjøre håndverk fra resirkulerte elementer, selge resirkulerte håndverk og kunst, dekorere og forbedre gamle klær og sko, gjør fuglebrett fra gamle elementer, gjør dette til årets julekort fra fjorårets kort, etc.
  • Samle og donere elementer som briller, klær, kostymer, skrivesaker, datamaskiner, brannslukningsapparater, blekkpatroner, byggevarer, etc.
  • Hold en resirkulert kunst og håndverk utstilling. Oppfordrer alle lokale innbyggere til å skrive noe de har laget av resirkulerte elementer. Award resirkulerte premier til de beste bidragene og prøve å få media interessert slik at vinnerne får sine navn i avisen eller på nettet.
 4. 4
  Finn ut hva din egen by retningslinjer for resirkulering er. Den enkleste måten å få et svar ville være enten ved din by / rådhuset eller på en lokal gjenvinningsstasjon. Ha rikelig med tilgjengelig dersom du trenger å vente. Skriv ned eventuelle spørsmål du har på forhånd for å unngå glemsel. Pass på å skrive ned et raskt svar, også. Spør om når du kan slippe av resirkulering og hva slags resirkulering ditt senter tar.
  • Hvis du ikke er fornøyd med omfanget av resirkulering som tilbys i ditt område etter at du har mottatt informasjonen, hvorfor ikke følge det opp med brev til din lokale myndighet å lage forslag til mulige forbedringer. Noen forslag kan inkludere å spørre kommunen til å samle flere typer resirkulering, for å gi bedre gjenvinningsstasjoner og spann, for å oppmuntre sine egne ansatte til å samle resirkulering på jobb, til kompost og mulch hageavfall og juletrær, til å kjøre programmer som viser folk hvordan å kompostere, etc.
 5. 5
  Samle resirkulering. Samle gjenstander som aviser, brus bokser, flasker, og noe annet din gjenvinningsstasjon tillater. Ikke bare sparer opp din egen. Få dine venner, familie og naboer involvert! Du kan til og med tilby belønninger, hvis du ønsker det.
  • Resirkuler elementene du har samlet inn. Enten du har resirkulert en flaske eller 200 flasker, vil du ha gjort en forskjell i miljøet.
  • Lær hvordan du kan resirkulere batterier, mobiltelefoner og andre elektroniske ting lovlig. De fleste bysentre har spesielle krav til slike elementer, så bør du få en fra en resirkulering stasjon, spørre om elementet før slippe den av.
  • Last ned en widget som lar deg vite hvorvidt et element kan resirkuleres. Europa Resirkulerer Day tilbyr en gratis widget for nedlasting som tar gjetting ut av det for deg.
 6. 6
  Fortell alle du kjenner at resirkulering er nyttig og morsomt. Hvis familiemedlemmer og venner er ennå ikke overbevist om verdien av resirkulering, og peker på sine fordeler kan bidra til å forbedre sin holdning til det. For eksempel resirkulering ikke bare fjerner rot ut av livet ditt, men det bidrar til å beskytte miljøet ved å gjenbruke ressurser heller enn alltid søker nye ressurser, det gir arbeidsplasser for folk i gjenvinning bransjen, og på den morsomme siden, kan gjenvinning brenne kalorier som du sortere elementene og kaste dem inn i hyllene!
  • Resirkulert håndverket har blitt mer og mer populært de siste årene og kan være en morsom måte å uttrykke din kreativitet uten å måtte bruke for mye penger på materialer. For flere ideer om håndverk med resirkulerbare gjenstander, lese Hvordan lage resirkulerte håndverk.
  • Hvis du har Microsoft Excel, laste den amerikanske EPAs iWarm verktøy for å beregne hvor mye din nåværende gjenvinning reduserer karbonutslipp. Den er tilgjengelig på: http://www.epa.gov/osw/conserve/tools/iwarm/.
 7. 7
  Skriv til din lokale myndigheter (senatorer, guvernører, osv..) Om å øke mengden av penger for å fremme og opprettholde gjenvinning. Dessverre har de fleste stater ikke gi nok penger til tilstrekkelig resirkulering sentre. Du kan bidra ved å stille de riktige personene til å øke finansieringen og gi en lyd liste med grunner til hvorfor dette er en god idé (herunder fordeler for samfunnet som helhet), og noen forslag på hvordan du tror det kan gjøres, hvis du har noen.
  • Skriv inn bokstavene for et mer profesjonelt utseende. Hvis du er sjenert om å skrive til guvernør, kan du prøve å skrive til din by leder eller ordfører.
  • Delta på lokale folkemøter tid etter at du har sendt brevet ditt, eller i det minste prøve å finne et svar på det filmes.
 8. 8
  Gjør det til en vane å resirkulere ting. Bare fordi en dag ut av 365 er dedikert til gjenvinning betyr ikke det er den eneste dagen for resirkulering. Gjør resirkulering normen i husholdningen din, og hvis du allerede er godt inn i vanen, tenke på måter du kan skru det opp litt mer og redusere søppel, og øke resirkulering. Også tenke på måter du kan redusere mengden av disponibel elementer du bringer inn i hjemmet ditt i første omgang.
  • Kjøp lerretet vanskeliggjør å sortere bokser, flasker, etc. og komme i vane med å bringe din fulle vanskeliggjør til gjenvinningsstasjon etter behov.
  • Ta poser til supermarkedet i stedet for å akseptere plastposer. For bulk store kjøp, ta med dine egne gjenbrukbare beholdere (godt rengjort).
  • Les hvordan du be en butikk for å selge deg elementer i dine egne containere for noen flere ideer.

Tips

 • Hvis du velger å tilby belønninger for resirkulering, kan du prøve å holde det med temaet. Prøv en miljømessig knapp, en fluffy eller noe jord-vennlig og... resirkulert!
 • Være stolte over hva du har gjort. Klapp deg selv på ryggen hver gang du legger noe til papirkurver.
 • Lytt til Jack Johnson sang "De 3 R". Det vil hjelpe deg til mer av en "resirkulering ånd".

Advarsler

 • Pass på å ikke skjærer deg på glasskrukker eller flasker.
 • Vask hendene etter håndtering av resirkulering og gjenvinning binger.

Ting du trenger

 • Resirkulering containere
 • Internettilgang
 • E-post eller brevskriving elementer