Wkino

Hvordan lage en ringeklokke for døve person

Dette er et vanskelig prosjekt å bygge og egentlig ikke egnet for allmennheten. Du må være ganske god på elektronikk og lodding å forsøke dette selv. Heldigvis finnes det en løsning tilgjengelig. (Se link)

Likevel, hvis du er en kløpper på elektronikk eller interessert i å prøve, her er en metode. MEN, og dette er en fin, men kan du gjennomføre dette prosjektet uten elektronikk ved hjelp av gjeldende dørklokken pluss noen enkle elementer.

Trinn

Hvordan lage en ringeklokke for døve person. Kjøp en radio-ringeklokke.
Hvordan lage en ringeklokke for døve person. Kjøp en radio-ringeklokke.
 1. 1
  Kjøp en radio-ringeklokke. Dette er en ringeklokke hvor knappen sender ut et radiosignal som utløser en høyttaler.
 2. 2
  Velg en annen metode for å varsle døv person. En elektronisk motor og vekt arbeid vil gjøre høyttaleren vingle forsiktig, eller en lett kablet til høyttaleren vil lyse opp. En skjematisk for en dør lys kan bli funnet på http://www.zen22142.zen.co.uk/Circuits/Misc/deafdoorbell.htm
 3. 3
  Hvis du ikke vet forskjell på elektronikk, ikke prøv å koble ekstra komponenter i høyttaleren. Få en av disse lyd-aktivert dans nye leker, og slå følsomheten ned, men holder høyttaleren i nærheten av det. Kalibrere følsomheten til at den danser til døra, men normale lyder ikke utløse den.
 4. 4
  Har døv person holde høyttaler med dem rundt i huset.
 5. 5
  Kjøp en lampe veggen holder, de runde plast ting, vanligvis hvit, enn det som kan skrus på veggen. Kjøp en lengde på to-kablet flex og en 60 watts vanlig reflektor lampe, koble flex til terminalene på døra og ta linje til rommet døv person er mer sannsynlig å være, koble flex til terminalene på pære holderen, skru den på veggen og tråd lampen i. Når det ringer pæren lyser fortelle døv person noen er på døren. Om nødvendig sted en annen lyspære i noen andre rom.

Tips

 • Du kan trene en Sony Aibo eller lignende intelligent læring leketøy å fortelle deg når det ringer. Dette er moro å gjøre, men ikke helt pålitelig!
 • Noen ganger, avhengig av hva slags døvhet, trenger du ikke å legge til høyttaleren, vil det være høyt nok.

Advarsler

 • Ikke tinker med elektronikk uten å prioritere sikkerhet. Ta ut batteriene når fiksing og triksing, alltid forvente en tinkered stykke maskinvare for å gå fryktelig galt.
 • Slå strømmen av hvis du velger å legge til reflektorlampe til dørklokken terminaler. Gjør alt i gode dagslysforhold, hvis det ikke er mulig å bruke en liten lommelykt eller en hodelykt eller bare har noen holder en pålitelig lommelykt for deg.