Wkino

Hvordan konstruere en blokk støttemur

Ønsker du å oppgradere din landskapsforming rundt huset og en støttemur ville passe perfekt rundt garasjen eller i bakgården. Her er et sett av enkle instruksjonene for å få deg på rett spor og vil spare deg for penger i det lange løp. En blokk støttemur er holdbart, langvarig og kan konstrueres i noen form til å passe dine landskapsarbeid behov. Bygging av en av disse vegger kan være ganske enkel, avhengig av utformingen og størrelsen på veggen. Dette kan ta deg litt tid og litt fysisk arbeid, men til slutt vil du ha spare penger og har en følelse av å gjøre ditt eget arbeid.

Trinn

Hvordan konstruere en blokk støttemur. Lag en plan eller to.
Hvordan konstruere en blokk støttemur. Lag en plan eller to.
 1. 1
  Lag en plan eller to. En godt utformet plan vil være avgjørende i byggeprosessen. Planlegg ut området der du ønsker å bygge din vegg og sørg for at den er detaljert og å skalere, så når i byggeprosessen du slipper å gå på toppen av hodet og muligens gjør en feil.
 2. 2
  Bestille materialer. Du vil ha mye materiale å velge mellom, så ta deg god tid og sørge for at fargen og design vil matche ditt hjem og dens omgivelser. Fra dine planer anslå hvor mye du trenger, med rundt 10% ekstra for å sikre at du er dekket for en mulig feil.
 3. 3
  Skissere prosjektet ditt område. Ved hjelp av spray maling for å trekke ut det området som du kommer til å grave er en god idé eller staking det ut vil fungere også.
 4. 4
  Grave ditt område. Når grave ut området eller grøft for veggen din, skal du ønsker å grave rundt 6 til 7 inches under overflaten for å tillate nok dybde for grus base for veggen. Også grøften bør ligge ca 14-16 inches bred.
 5. 5
  Tips: Når du grave grøft prøver å holde det så flatt og jevnt som mulig, slik at når du bygger basen vil det være lettere å holde det nivået og flat også.
 6. 6
  Gjøre basen. Ved hjelp av grus for å fylle grøften langsomt og pakker det i trinn for å bygge opp basen. Du kommer til å ønske å gjøre basen rundt 4-6 inches, avhengig av høyden på veggen din. Også du vil være sikker på at din base er bred nok slik at blokken vil sitte helt på bunnen. Også sørge for at bunnblokk er minst en tomme under overflaten for å sikre at grusen basen vil ikke vaske ut på undersiden.
 7. 7
  Tips: Bruk en motorisert plate packer vil sikre en solid base. Du kan også bruke en hånd Packer, som ville være billigere, men ikke så effektivt. Ved hjelp av en streng linje kan bidra til å sikre en rett vegg ved legging av basen blokken.
 8. 8
  Sett foten blokken. Nå som du har basen satt og nivået så nært som mulig, kan du nå sette din base rad av veggen. Dette kommer til å være den mest tidkrevende og viktig steg av byggeprosessen. De verktøyene som trengs for å gjøre denne oppgaven ville være en gummihammer og 12 tommers nivå. Når du setter foten blokken du ønsker å være sikker på at det er nivået fra foran og bak og side til side. Også når han kom blokkene, vil du sørge for at de stiller opp og er i flukt med hverandre.
 9. 9
  Tips: Hvis basen rad ikke er plant og i flukt med hverandre, vil det kaste av hele veggen og du vil merke at etter et par ekstra rader.
 10. 10
  Bygge opp veggen. Nå er den enkle oppgaven med å legge radene og det eneste å holde et tett øye på er å sørge for blokkene linje opp eller lage en glatt sving. Du kan gjøre dette ved å se ned veggen for å se om de alle oppstillingen.
 11. 11
  Tips: Hvis lage en sving i veggen du kan ha til chip av noen av knotten på bunnen for å gjøre svingen. Dette er en dom del og litt prøving og feiling.
 12. 12
  Fylle hulrommet i veggen med stein. Som du sakte bygge muren opp, vil du ønsker å fylle hulrommet med river rock eller annen mellomstor stein for å hjelpe vil filtrere vann og gjørme når det regner. Dette vil også bidra med ryggen fylle bak veggen i stedet for hauling masse skitt i.
 13. 13
  Hetten av veggen. Nå tar veggen caps og lim dem til slutt av veggen. Du vil ønske lokket til over henge omtrent en tomme over det endelige rad eller om lengden fra tuppen av pekefingeren til at første linje eller bøye av finger. Du må kanskje kutte cap med en sement så for å gjøre svingen.
 14. 14
  Tilbake fylle og rengjøre området. Bak fyll bak veggen opp til toppen av hetten eller like under. Rydde opp området foran veggen slik at den ser bra og hindre basen fra å vaske ut.

Ting du trenger

 • Spade
 • Trillebår
 • Laser Nivå
 • 12 "Hand Nivå
 • Motorisert Plate Packer eller hånd Sabotasje
 • Rubber Mallet
 • Bygging Lim
 • Sement Saw
 • String
 • Hammer
 • Meisle
 • Hage Rake