Wkino

Hvordan hjelpe barnet velge et instrument for å studere

Muligheten til å spille et instrument er en fantastisk ting, og du kan aldri begynne for tidlig. Barn er nysgjerrige og fantasifulle av natur, og mange vil være i stand til å plukke opp musikken svært raskt, og utvikle en forkjærlighet for det. Muligheten til å spille et instrument og lese musikk vil være uendelig nyttig senere i barnets liv, og studier har vist at musikk kan bidra til å gjøre et barn smartere, utvikle, mer moden, og mer. Hvis de er ennå ikke ute av barneskolen, vil en god musikalsk bakgrunn hjelpe dem å lykkes i midten og high school band, sette et eksempel for alle sine jevnaldrende.

Trinn

Hvordan hjelpe barnet velge et instrument for å studere. Sette et eksempel og motivere barnet ditt.
Hvordan hjelpe barnet velge et instrument for å studere. Sette et eksempel og motivere barnet ditt.
 1. 1
  Sette et eksempel og motivere barnet ditt. Hvis du har noen musikalsk talent, spille instrument foran barnet ditt, og svare på deres nysgjerrige spørsmål. La dem eksperimentere med det (innenfor rimelighetens grenser... virkelig små barn sannsynligvis ikke bør rote med obo, spesielt uten tilsyn). Snakk om dine dager i skolekorps, hvor mye moro du hadde tilbake når du tok pianotimer, og andre ting som vil vekke deres interesse. Ta oppmerksom hvis de viser en spesiell interesse i et bestemt instrument.
 2. 2
  Eksponere barnet ditt til musikk. Begynn tidlig - når barnet er svært ung, spille rolig musikk for dem og la dem sovne til CDer med klassisk musikk. Når de blir eldre, ta dem til skolen og profesjonelle konserter, og påpeke visse instrumenter. Du kan også lytte til musikk eller se videoer av konserter sammen. Prøv å lære dem å "føle" musikken, og legg merke til de mange ting som skjer på en gang. Gjør det til en vane å spille klassisk musikk i bakgrunnen når du leser, sy, eller gjøre noe annet avslappende. Prøv å lære dem å "føle" musikken, og legg merke til de mange ting som skjer på en gang.
 3. 3
  Snakk med dem om musikkundervisning. Tvinge barnet til å lære et instrument, eller føre dem opp som undervisning uten å fortelle dem først, ikke kommer til å hjelpe fostre kjærlighet og forpliktelse til musikk som du vil at barnet skal utvikle. Hvis du hadde noen suksess med det forrige trinnet, vil de sannsynligvis være ivrige etter å starte. Spør hvis det er en bestemt instrument som de ønsker å lære. De kan være lurt å prøve samme instrument du spiller, eller de kan si "jeg vet ikke", i så fall, fortsette.
 4. 4
  Se inn alternativene. Hvis barnet ditt kommer inn i ungdomsskolen, sjekk for å se hva slags band og / eller orkester programmer tilbys. Hvis de er i barneskolen, sjekk og se om noen av de eldre karakterene har et musikkprogram. Mange barneskoler underviser, som er en stor forrett instrument. Noen skoler kan også tilby piano eller gitar klasser. Ellers hva leksjoner er tilgjengelig i ditt område? For å finne musikk instruktører, kan det være lurt å spørre et band direktør eller medlem av et lokalt band eller orkester.
 5. 5
  Hjelp barnet velge et instrument. Det er lurt å ta flere ting i betraktning... blant dem, ditt barns engasjement for musikk (det er mulig at de vil miste interessen neste uke... kanskje det ikke er den beste ideen til å gå ut og kjøpe dem en sousaphone), deres størrelse (ikke gi en 8 år gammel en tenor saksofon, som de ikke vil være i stand til å holde det eller støtte det), og løpetid (kanskje den dyreste instrumentet er ikke en god idé, hvis det vil være i fare fra hensynsløs atferd). Når du har fått en generell idé om hva du kan være på jakt etter, ta dem til en musikkbutikk eller ordne for dem å møte med et band regissør å prøve en rekke vanlige "startpakke" instrumenter - disse er som følger:
  • - Enkel instrument, billig og solid. Flott for yngste musikkstudenter.
  • Klarinett - Lignende kvaliteter som opptaker, et stort skritt opp når barnet "akademikere" spilleren. Større og noe tyngre, men ganske lett å få en lyd på og operere. Fra klarinett, mange studenter bytte til andre instrumenter, som bass klarinett, obo, eller fagott.
  • - En annen vanlig instrument i skolekorps, kan fløyte være ganske lett å lære. Husk, derimot, kan det være ganske vanskelig å få det første tone ut av en fløyte, og barnet kan bli motløse hvis det tar dager eller uker å få det riktig. Avanserte, dedikerte fløytespillere kan ha mulighet til å gå opp til en dag, vanligvis etter fire eller fem år.
   • Husk, hvis du starter et svært ungt barn på fløyte, kanskje de trenger en buet, eller J-formet hode joint. En fløyte med en rett headjoint er omtrent to meter lang, og som kan skade små barnas skuldre hvis de spiller holder den opp for en lang tid. En J-formet headjoint er formet som bokstaven J og tar ca 6 inches av lengden på fløyte. Når de er klare, kan de oppgraderer til en vanlig, sundet, headjoint. Noen student fløyter kommer med både en rett og buet headjoint.
  • Altsaksofon - Når folk flest sier "saxophone", de henviser til altsax. Det er den vanligste saksofon, og er av en størrelse som kan håndteres av mange ulike aldre mennesker. Fra altsax, studenter ofte bytte til andre størrelser på saksofon, som sopran (mindre), (litt større), og baryton (enda større enn det).
  • - Trompeten er en vanlig messinginstrument, og kornett er et mindre instrument som er svært lik. Begge er populære blant nybegynnere og erfarne spillere.
  • Trombone - Den trombone er en annen vanlig messinginstrument, som er unik fra de andre ved at den bruker et lysbilde i stedet for ventiler.
  • Baryton / euphonium - Disse to instrumentene blir ofte beskrevet som "små tubaer ", og noen musikk programmer tror på start barn på baryton eller euphonium før du bytter dem til en full størrelse tuba. Den største forskjellen mellom de to er at euphonium har fire ventiler, men baryton bare har tre.
  • - Den franske Horn sies å være en vanskeligere messing instrument å lære, så valget å starte en student på en fra start eller for å starte med et annet instrument, og deretter bryteren er vanligvis opp til bandet direktør eller instruktør.
  • - Perkusjon faktisk refererer til mange forskjellige instrumenter - trommesettet, skarptromme, pauker, tastatur perkusjon, hjelpemotor, og mange andre, avhengig av hva du kan kjøpe eller av skolens tilbud.
  • - Fiolinen er det minste instrumentet i fiolin familie, et populært instrument blant yngre barn som ønsker å være i et orkester program.
  • Viola - Viola er lik den fiolin, men litt større, har en mindre stigning, og spiller på en annen nøkkel mesteparten av tiden.
  • - Den cello er en lav, bass strengeinstrument, spilte i oppreist stilling, i motsetning til under halsen.
  • Guitar - Mange barn drømmer om skjev gitar, og det er en veldig interessant og nyttig instrument.
  • Piano - Pianoet er vanligvis betraktet instrumentet å ha barn lære å spille, og tilbyr uten tvil den beste samlede musikkutdanning. Pianoet er et godt instrument for å lære sammen med en av de andre som ovenfor, så en forståelse av piano kan hjelpe et barn utvikle en forståelse av alle slags andre musikalske ting som innarbeiding, skala mønstre, etc.
  • Ikke glem vokal! I stedet for å lære å spille et fysisk instrument, kan noen barn være interessert i sang. Mens de kanskje må vente på sine stemmebånd å modne akkurat nok til å tåle stress, er det et alternativ til kostbare instrumenter og de samme teknikkene kan brukes til mange forskjellige musikkstiler.
 6. 6
  Kjøp, låne eller leie et instrument, når du har tatt en avgjørelse. Mange musikkbutikker tilbyr en leie-til-egen-programmet, som kan være det beste alternativet hvis du ikke er sikker på at barnet er dedikert til instrumentet ennå. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en, bo i ganske billig prisklasse (spør noen på musikk butikken for å hjelpe deg med å avgjøre dette).
 7. 7
  Oppmuntre barnet til å praktisere. Når de har begynt å ta leksjoner eller trene med en gruppe, den beste måten for dem å utmerke seg på å spille er å øve i minst en halv time eller så hver dag. Ikke vær for hard om å tvinge dem, men sørg for at de forstår hvor viktig det er å øve. Oppmuntre og motivere dem, og sørg for å gratulere dem når de gjør noe eksepsjonelt godt.

Tips

 • Hvis barnet ditt er ikke spesielt interessert i å spille et instrument, kan de alltid komme inn vokal. De må kanskje vente til de er eldre og deres stemme har utviklet, og deretter rundt 8-9 år gamle, kan de begynne kor vokal. Koret er mindre aggressive og litt svakere enn opera vokal, som kan startes rundt 15-16 år, når stemmebåndene har modnet og en full, korrekt serien er utviklet.
 • Etter hvert som barnet blir eldre og mer moden, kanskje de ønsker å ta opp et annet instrument, og bli en multi-instrumentalist. Hvis du tror de kan håndtere det, la dem gi det et forsøk. Selv om de ikke kan spille begge instrumentene i samme orkester, kunne de spille sin nåværende instrument i bandet og bare ta regelmessige leksjoner på en ulike instrumenter.
 • Noen instrumenter kan komme i flere "barnevennlige" versjoner, eller har nære familiemedlemmer som er lettere spilles av barn.
  • Det er spesielt utformet for barn klarinetter, samt metall-vegger enere, som er betydelig lettere og lettere for små hender å arbeide. Metal klarinetter, overraskende, ikke høres mye forskjellig fra sine tradisjonelt tre eller plast kolleger.
  • Begynnelsen trompetister kan finne det lettere å starte ut på, noe som er mindre enn trompet og er "kortere" og "feitere" enn trompeten.
 • På temaet folkeinstrumenter, sekkepiper, enten det skotske høylandet rør eller de irske uilleanns (avledet fra gamle gælisk krig rør) kan gjøre et godt instrument nedover veien, men kanskje ikke> for et lite barn. De er for store, for skjøre, tar mye krefter på å spille (spesielt uilleanns) og er veldig, veldig dyrt.
 • Ikke glem om folkeinstrumenter! Hvis barnet ikke synes interessert i å spille en konsert instrument, se inn forskjellige folkeinstrumenter, som bodhran, Guitarron, viole, etc.
 • Være rimelig når hjelpe barnet velge et instrument. Hvis barnet ditt kunne passe inn i saken, eller instrumentet er dobbelt så høye som de er, kan det være lurt å gå litt mindre. Du kan heller ikke ønsker å plukke en sjelden eller mindre hørt-of instrument, for eksempel en kontrabassklarinett eller mezzo-sopran saksofon. Instrumenter som dette vil være vanskelig å finne, enda vanskeligere å finne musikk til, og kan være praktisk talt umulig å finne en lærer for, og de fleste bandet programmer ikke har et sted for dem. Hvorfor lære dem la contra-altfløyte, bare for å oppdage at de må bytte til en konsert fløyte når de begynner å spille på skolen.

Advarsler

 • Snakker av stereotypier, ikke bli offer for dem i skolekorps, heller. Stereotypisk, fløytespillere er motbydelige, selvsentrerte jentete jenter. Men det er nok av vellykkede mannlige fløytespillere, og de fleste kvinner er ikke på langt nær så ille. Trompetister er sagt å være stormannsgal, ytterst ubehagelig gutta, og har en generell "jeg er bedre enn deg" holdning ", samt egoer som kan sees fra verdensrommet Ikke hør på dette -. Jenter kan spille trompet også, og det er mange fine trompetister med mye mindre egoer. Listen fortsetter. Selv i hver seksjon, kan det være noen spillere som samsvarer med slike stereotypier, de fleste av teppe uttalelser bare er ikke sant. Eller rettferdig.
 • Akseptere at noen barn bare ikke vise seg å være musiker materiale. Det er helt OK. Oppmuntre dem til å forfølge noen andre, sunn aktivitet som de er interessert i. Hvis barnet ville egentlig heller ikke sitte gjennom bandet leksjoner, vil den gjøre alle involverte, mye mer skade enn godt.
 • Noen instrumenter er vanskeligere å lære enn andre, og alle lener seg på hans eller hennes eget tempo og er vellykket på ulike instrumenter. Bare fordi noen barn kan produsere toner på en fløyte på første forsøk, det betyr ikke nødvendigvis at barnet vil. Ikke la dem bli motløs, men på samme tid, ikke tvinge dem til å gjøre noe de ville egentlig heller ikke.
 • Unngå stereotypier og de gamle standarder. Det er ingen regel som sier at barnet skal lære, eller at du må tvinge dem til å ta pianotimer til de er tenåringer. Mange barn lærer å spille andre instrumenter som tuba eller obo som små barn. Kanskje det dreper noen av de vanligste stereotypier av barnets musikere, men hvis de gjør det bra med det, bør stereotypier være den siste ting på hjertet.