Wkino

Hvordan endre en engangs bleie

Endre en engangs bleie kommer ikke naturlig. Med trinnene i denne artikkelen, og litt trening, vil du være i stand til å endre en bleie raskt og smertefritt.

Trinn

Hvordan endre en engangs bleie. Samle alle elementer før start.
Hvordan endre en engangs bleie. Samle alle elementer før start.
 1. 1
  Samle alle elementer før start. Dette inkluderer å gripe en ny disponibel bleie, noen baby bleie (rengjøring)-våtservietter, en cover klut for små gutter, og bleie utslett salve (hvis du bruker), en endring av klær (hvis nødvendig). Du vil ikke være i stand til å gå bort fra det endrede området når du begynner, slik at alt er innen lett hånd rekkevidde.
  • Hold disse objektene utilgjengelig for barnet og ut av veien for hans eller hennes føtter.
 2. 2
  Vær forberedt på å bo på stellebordet eller stasjonen gjennom hele skiftende prosessen. En baby eller spedbarn bør aldri stå uten tilsyn når du endrer hans eller hennes bleie - ulykker kan lett oppstå hvis barnet ruller over, klatrer av skiftende området eller blir fanget opp i noen elementer rundt skiftende området.
  • Dersom du må forlate endre området en eller annen grunn før du fullfører endringen, ta babyen eller spedbarn med deg, eller be noen andre om å ivareta barnet umiddelbart.

Fjerning av den brukte bleie

 1. 1
  Lå babyen eller barnet på et flatt underlag, helst med et håndkle under, slik at han eller hun vil være komfortable og ikke prøve å vri seg. Fjern eventuelle yttertøy som hindrer endring av bleie.
 2. 2
  Åpne ren bleie ved å folde alle de ytre flaps, men ikke åpne bleie kassetter ennå. Legge denne nye bleie under babyens skitten en. (Dette holder overflaten ren hvis babyen bestemmer seg for å gå mens du erstatter bleie.) Fjern bleie tapes med barnets ben i en nedadgående posisjon.
 3. 3
  Grab begge sider av bleien med to hender - en hånd på hver side av den fremre bleiepartiet-side - og senke den. Ta frontklaffen av bleie og legge det ned (utfolder det mot deg), og kontroller for å sikre at barnets bunnen er fortsatt på baksiden klaffen på bleie.
 4. 4
  Ta tak i barnets ankler forsiktig med den ene hånden og heve dem slik at barnets bunnen er av bleie men barnets korsryggen er fortsatt på den gamle bleie selv.
 5. 5
  Fjern skitten bleie ved å trekke den ut fra undersiden babyen. Plasser skitten bleie til siden eller direkte inn i en disposisjon bin om det er rett ved siden av skiftende området.
 6. 6
  Grab en baby tørk. Rengjør babyens skittent område (r). Tørke forfra og bakover (i stedet for tilbake til foran), for å minske sjansen for å skape noen mulig smitte til barnet. Sjekk at alle hudfolder og barnets kjønnsorganer er rene.
  • Hold barnets bunnen opp mens du tørke av store biter av avføring off først, tørk resten av den. (Det vil vanligvis ta ca 4-6 våtservietter for en veldig rotete bleie.) Som du bruke våtservietter, plasserer de brukte våtservietter på toppen av skitten bleie som du nettopp fjernet.

Sette på ny bleie

 1. 1
  Senk barnet forsiktig på den nye bleie igjen, og slipper barnets ben når barnet er gjemt trygt og sikkert tilbake ned på ny bleie.
 2. 2
  Ta med klaff inneholder bleie-kassetter fremover og forsiden innover (mot barn) og tape disse to sidene sammen rundt barnets midje, og starter med den ene side og etterbehandling med den andre.
  • Pass på at sidene ikke er for stramt.
  • Kontroller at krusning vender ut rundt beinet for å hindre lekkasjer, som kan føre til gnagsår på beina og skrittet og bleie utslett.
 3. 3
  Endre ditt barns klær, hvis behovet være.
 4. 4
  Plassere barnet tilbake på et trygt sted, mens du rengjør det endrede området og fjerne skittent tøy for hygienisk avhending.

Tips

 • Hvis barnet ditt er sprelle rundt, gi ham eller henne en leke eller noe å holde barnet opptatt. Du kan også synge, spille av radioen, eller bare snakke med barnet, for eksempel som beskriver hva du gjør mens du gjør det. Noen ganger sang kan hjelpe deg til å glemme hva du faktisk håndtering ved hjelp av skitne bleier!
 • Lær hvordan du kan bade et spedbarn i tilfelle det er så rotete at det er mer effektivt å bare gi et bad enn å forsøke å rydde opp i rotet på skiftende området.
 • Når du endrer en mannlig barn, prøve å holde ham dekket med et tykt klut eller et lite håndkle for å unngå å bli sprayet.
 • Ingen stellebord? Du kan bruke en seng med en gammel håndkle spredt på den for å unngå søl. Du kan alltid endre på gulvet på et håndkle så vel - dette er tryggere fordi babyen ikke kan falle ved et uhell.
 • Bare bruke A og D salve og sink oksid baserte salver (vær forsiktig selv med merkevarer) hvis det er bleie utslett. Det er ikke nødvendig å bruke slike salver hvis babyens hud er i god stand.
 • Hvis du trenger å bruke pulver, bruk cornstarch-basert babypudder i stedet for talkum. Bruken av talkum er blitt assosiert med lungecancer og kvinnelig genital cancer. Cornstarch-basert babypudder er gode på å tiltrekke og voksende gjær skjønt, så kommer pulver gratis er best.
 • Bruk to varme våte vaskekluter hvis du ønsker å være mer miljøbevisste. Bruk den første vaskeklut til å tørke av den store skitt, og deretter bruke en andre vaskeklut til slutt rensing barnerumpe. Du vil gjøre en bedre jobb med renhold og la færre kjemikalier på babyen. Pass på at klutene blir vasket godt før neste gangs bruk, hold en separat vask bin for disse skitne kluter.
 • Hvis du ikke liker å få hendene skitne, bruker engangshansker når du endrer baby.
 • For eldre babyer og småbarn, noen ganger er det lettere å sette ren bleie på mens han eller hun er i en stående posisjon.
 • Babyer liker ikke å føle seg utsatt. Hvis babyen er opprørt mens du bytter ham / henne, kan det være lurt å prøve å dekke hans eller hennes magen opp med et teppe eller laken.
 • Dessuten kan duft i noen baby pulver føre til bleie utslett, så unngå lagt dufter når det er mulig.
 • Stå vinkelrett på barnet for å unngå å bli urinerte eller defecated på.
 • Svært små babyer kan være allergisk mot enda hypoallergenic våtservietter. Hvis de har bleieutslett prøve å rengjøre med vatt. Fukt den og deretter presse overflødig vann ut.

Advarsler

 • Mange babyer (gutter og jenter) vil tisse når deres bleie er slått av og de blir utsatt for kald luft. For å få dette ut av veien, trekk forsiden av bleien ned, blåser på bleie-område, dekker den opp igjen for en kort tid, for å fange opp ytterligere urin. På den måten splitter ny tørr bleie ikke er umiddelbart skitten når den er lukket.
 • La aldri et barn på et stellebord uten tilsyn, uansett årsak, selv ikke for en enkelt minste øyeblikk. Selv de yngste, minste babyer kan potensielt rulle seg av bordet og opprettholde meget alvorlige skader. Faller av et stellebord (eller annet underlag) er en av de mest vanlige og likevel mest forebygges spedbarn skader.
 • Ikke bruk bleieutslett salve eller A & D salve, hvis de ikke har en bleieutslett, hvis det ikke er noen utslett, ved hjelp av en slik salve er dyrt og unødig.
 • Rådfør deg med barnelege om hud problemer, kan det hindre andre problemer som følge av bruk av feil produkter på barnet ditt.
 • Bleie utslett og gjær infeksjoner ser annerledes ut. Bleie utslett ser ut som en solbrenthet (rød over). Gjær ser ut som prikker av lyse røde enten gruppert og rørende eller over hele kroppen som fregner. Hvis du mistenker at barnet ditt har en soppinfeksjon, ta ham eller henne til barnelege.
 • Ikke mate en baby under endring (selv ikke tenner kavringer, noen ganger kalt teething ringer), det er uhygienisk og barnet risikerer kvelende.
 • Ikke bruk produkter som barnet er allergisk mot.

Ting du trenger

 • Engangsbleier
 • Våtservietter til baby
 • Søppelbøtta
 • Bleie utslett salve / krem ​​eller en sink oksid-basert krem ​​/ salve eller A & D salve (valgfritt, bare hvis nødvendig)