Wkino

Hvordan å kaste en klut bleie

Før du trenger å endre en bleie, må du lære å kaste en korrekt. I denne artikkelen vil du lære hvordan å kaste en klut bleie før bruk, inkludert en rekke forskjellige typer klut bleie folder.

Trinn

Hvordan å kaste en klut bleie. Kjøp ett femtinitti tøybleier (eller i det minste én pakke).
Hvordan å kaste en klut bleie. Kjøp ett femtinitti tøybleier (eller i det minste én pakke).

Trefalset / standard bleie fold

 1. 1
  Kjøp ett femtinitti tøybleier (eller i det minste én pakke). Ta dem med til bleie skiftende området. Et godt sted er noe som har en flat overflate og sider som barnet ikke kan rulle over.
 2. 2
  Åpne plastposen-cover og og trekk ut bleier.
 3. 3
  Brette ett femtinitti bleier og legg dem flatt ned på bordet. Plasseringen av bleien skal se ut som et vertikalt rektangel. Hvis du bruker to, bør de være en på toppen av den andre. Ved hjelp av to bleier er bra for ekstra oppsugingsevne.
 4. 4
  Plukk opp nedre venstre hjørne av bleie, og brett det om lag en tredel diagonalt. I øverste venstre hjørne skal ikke flytte fra sin plass.
 5. 5
  Plukk opp den nedre høyre hjørne og og speile den første fold du har gjort. De to folder vil ende opp overlappes nederst til midten av rektangelet.
 6. 6
  Brett bunnen av rektangelet en tredjedel av veien opp, slik at du har en bleie som har en 6-ply (eller i tilfelle der du har brukt to bleier, en 12-ply) tykkelse.

Triangle bleie fold

 1. 1
  Starter med en firkant med ett hjørne (nederst) peker til deg, fold ved stolperoten nede i halvparten mot deg for å møte den nederste hjørne, slik at du ender opp med en trekant.
 2. 2
  Stram det press i folden.
 3. 3
  Plasser barnet på bleie. Hold arrowed enden peker mot deg.
 4. 4
  Trekk innover alle tre tips i trekanten (nederst, venstre, deretter til høyre) og pin bleie med en bleie pin i sentrum der alle tre hjørnene overlapper hverandre.

Bikini vri bleie fold

 1. 1
  Legg din klut ut flatt til en vertikal rektangel.
 2. 2
  Vri bunnen i en slags kryss og tvers. Hvis du bruker en fleece liner, må den plasseres på langs i midten skrittlengde (over den vridde område) for å holde fuktighet fra barnet når bleie front er trukket opp over babyens strak arm. Hvis du legger til en bleie dobbler for ekstra absorberingsevne, plasserer direkte på langs under barnet på samme måte som du ville fleece liner.
  • Med mindre tynn og smal, trenger bleie doublers ikke fungerer godt med dette fold.
 3. 3
  Plasser barnet på toppen og brett den nederste kanten av duken opp, holder den vridd.
 4. 4
  Brett ned den nye øvre kanten (og tilbake om nødvendig) i midjen hvor det vil passe godt og tett under en bleie dekke. Dette vil også bidra til å holde den vridde del på plass.
 5. 5
  Pakk venstre og høyre vinger tettsittende, trekke opp mer for å få en mer tettsittende passform på. Fest begge sider med bleie pins.
  • Hvis det er nødvendig, brette lagene på beinet for å sikre "containment" av eventuelle søl.
  • Tilbake vinger vikle rundt barnet, og kan være festet med sikkerhetsnåler låsing bleie pins, gjennom frontpanelet som ble kastet opp.
   • Hvis låsing, ikke prøv å pin gjennom alle lag-bare ta ett eller to. Hold fingrene under bleie lag for å sikre at du ikke feste barnet.

Kite-fold bleie fold

 1. 1
  Lå en rektangulær klut bleie horisontalt over bordet.
 2. 2
  Fold den ene siden (enten høyre eller venstre) av bleien innover omtrent en fjerdedel av veien for å gjøre bleien til en firkant.
 3. 3
  Slå den, slik at ett eller hjørnet av plassen vender mot deg. Brett høyre hjørne omtrent til midten.
 4. 4
  Fold den venstre hjørne i samme nærhet (midten av bleien). Pass på at sidene av venstre og høyre folder vil litt overlapping i sentrum. Det skal se ut som en nå.
 5. 5
  Brett den øverste hjørne ned over de første to folder.
 6. 6
  Brett bunnen tips om en fjerdedel av veien opp.
 7. 7
  Brett denne delen opp igjen med en liten mengde ekstra rom slik at den brettede delen skaper en trapesformet form.
 8. 8
  Husk trapesformet form og åpne opp folden igjen. Plasser barnet på bleie. Brett bunnen opp og over babyen (i trapesformet form) og pin på begge sider.

Origami bleie fold

 1. 1
  Dette er det samme som drage-fold, bortsett fra den nederste fold er festet på toppen av den venstre og høyre folder med bare ett bleie pin ved senteret.

Terry-square bleie fold

 1. 1
  Lag en firkantet bleie slik det ble gjort i de to første trinnene i kite-fold. Snu den slik at den brettede side er på bunnen.
 2. 2
  Brett nedre venstre og nedre høyre hjørne diagonalt en fjerdedel av plassen. Disse hjørnene skal treffe midt på plassen (danner en trekant nederst mot deg).
 3. 3
  Brett opp den nederste punktet til sentrum.
 4. 4
  Fold i venstre og høyre side, slik at de møtes på midten. Prøv å ikke la de to øverste hjørnene bevege seg mye.
 5. 5
  Plasser barnet på bleie. Brett bunnen opp og over. Brett venstre og høyre hjørne til sentrum. Fest med to bleie pins.

Engel fløyen folder

Grunnleggende angel-fløyen bleie-fold

 1. 1
  Ser på en vertikal rektangel, brett bleie i tredjedeler - Ta med venstre og høyre side av bleien å overlappe i sentrum for å danne en pad.
 2. 2
  Brett bunnen opp en fjerdedel av veien.
 3. 3
  Spredning eller fan åpne toppen (for maksimal dekning), danner to.
 4. 4
  Plasser bleie under baby.
 5. 5
  Ta med bunnen opp mellom barnets ben. Ta de to fløyene rundt fra baksiden og pin.
  • Igjen, sørg for å presse pinnen gjennom bare et par lag med stoff. Du kan også bruke en Snappi bleie lås som anvist i stedet for pinner.

Double angel-fløyen bleie-fold

 1. 1
  Følg alle instruksjonene som er skissert i "grunnleggende angel-fløyen" trinn. For den tunge våtere, kan to bleier på en gang være nødvendig. Bare stable to bleier oppå hverandre, for engelen vingen fold.

Navel forsvar bleie fold

 1. 1
  Legge bleie på endringen bordet, flatt og vannrett.
 2. 2
  Fold i sidene slik at de overlapper hverandre i midten.
 3. 3
  Brett bunnen oppover en femtedel av veien.
 4. 4
  Flare ut toppen.
 5. 5
  Plasser barnet på bleie.
 6. 6
  Brett bunnen oppover mellom barnets ben. Brett side innover og pin på hver side.

Tips

 • Som barnet vokser, kan du nødt til å slippe den første og andre viktigste sidene litt, men sørg for å kaste den tredje fold minst én gang for å sikre noen absorberingsevne.
 • Tøybleier vanligvis kommer pre-brettet til 14 inches med 20 inches (35.5cm til 50.8cm), men du må kanskje kaste dem mer for å sikre snugness. De fleste bleie tjenester vil gi ut doble bleier, men du kan kaste dem selv, for å sikre en bedre passform på babyen.
 • Å kaste en klut bleie, det spiller egentlig ingen rolle hvem som bretter bleie. Enten det er mannen i gruppen eller kona i gruppen (eller et lite barn i barneskolen, ungdomsskolen eller videregående skole), kan brette en klut bleie bli kastet av pen-mye alle som har evne og de tingene som trengs for å kaste andre deler av vask. Og selv om du er funksjonshemmet, kan du gjøre dette også, det er så enkelt.

Advarsler

 • La aldri et barn uten tilsyn når du endrer på en overflate over bakken. Babyen kan enkelt rulle eller falle av i løpet av et øyeblikk av ryggen blir slått.
 • Navlen Defense Fold skal kun brukes mens babyens navle er healing, i løpet av de første ukene av livet. Hvis du bruker denne fold, bytte til en standard eller annen fold, etter at navlen er helt / helt leget.

Ting du trenger

 • En klut bleie
 • En flat overflate som er trygt for barnet å være på - et stellebord med sider som er best
 • En saks eller en skjærende redskap (valgfritt, bare hvis nødvendig)