Wkino

Hvordan gjøre om soverommet ditt uten maling

Er rommet ditt kjedelig eller rett og slett stygg? Du kan gjøre rommet ditt ser bedre uten å gjøre store, store endringer eller bruke en masse penger!

Trinn

Hvordan gjøre om soverommet ditt uten maling. Rydd opp rommet ditt før du begynner.
Hvordan gjøre om soverommet ditt uten maling. Rydd opp rommet ditt før du begynner.
 1. 1
  Rydd opp rommet ditt før du begynner. Det er mye lettere å gjøre om rommet ditt når alt er på plass.
  • Vaske ned veggene og støvsuging bort støv, spindelvev og skitt på teppet hjelper.
  • Plukk opp alt og sette det bort. Finne et sted for ting som ikke har noe sted, som på en hylle eller i en skuff.
  • Lag en haug av ting du ønsker å bli kvitt. Hvis de er i god stand, kan du vurdere å gi dem til en veldedig organisasjon eller donere dem til en bruktbutikk. Ellers kaster gjenstander unna.
 2. 2
  Bestem deg for hvor mye penger du er villig til å bruke. Hvis det ikke er mye, kan du gjøre noen rimelige dekorasjoner selv. (Se trinn 4 for ideer) Også prøve shopping for eks på en bruktbutikk, og holde øye på garasje salg. Ikke glem å bestemme hvorvidt du vil ha et tema til rommet ditt. Et tema holder rommet sammen, og kan være farger, dyr eller fag. Imidlertid er et tema ikke nødvendig. Hvis du har et tema, prøver å få elementer til å matche det.
 3. 3
  Sette opp plakater og bilder av ting som interesserer deg. For eksempel kan det være lurt å sette opp plakater av dine favoritt-kjendiser, filmer eller TV-programmer. Du kan også sette opp kunst du gjort deg selv hvis du tegne eller male i fritiden.
 4. 4
  Hvis du ønsker å gjøre ting selv, kan du også sette opp innpakningspapir ark og lage en uttalelse veggen, eller bruke kule stoffer å dekorere veggene dine. Hvis du elsker å sy, sy noen kaste puter. De kan virkelig bidra til å knytte et rom sammen. I tillegg kan du sy dine egne gardiner og lage dine egne beaded gardiner.
 5. 5
  Slå av møbler rundt i rommet ditt. Dette høres kanskje ikke ut som mye, men det kan gjøre en stor forskjell. For eksempel, bare bytte seng og kommode rundt. Det er så enkelt som det!
 6. 6
  Pusse opp! For eksempel kan du få eller lage en ny lampeskjerm, dekorere lysbryter plate, få flere puter, endre ark og sengeteppet, og selv kjøpe nye gardiner! Du kan også sette opp beaded gardiner og bean bag stoler å sitte på. Uansett hva du gjør, ha det gøy maskinressursar rommet ditt!

Tips

 • Lage dine egne dekorasjoner er både billigere og mer moro.
 • Bruk litt musikk for litt motivasjon og også litt moro!
 • Kontroller at det er greit å gjøre om rommet ditt før du begynner.
 • Lag en liste over ting som du trenger å kjøpe. Før du kjøper noe, sjekk med en venn eller familiemedlem for å se om de har det du leter etter. Hvis de gjør det, og de vil ikke ha det, vil de mest sannsynlig gi den til deg for liten eller ingen kostnader. Pass på at priser passer hva du liker og selv om rommet er lite det kan fortsatt være en fantastisk rom som passer hva du vil
 • Lag et budsjett før du begynner, slik at du ikke gå over.

Advarsler

 • Ikke gå over toppen med lyse farger fordi du vil våkne opp med hodepine hver morgen
 • Ikke gjør noe permanent med mindre du er 100% sikker på det.