Wkino

Hvordan pusse opp rommet

Soverommet ditt er ditt hjem, hvor du bor, hvor du komme tilbake til hverdagen. Det bør representere deg selv og din stil, ikke noen du pleide å være. Denne guiden hjelper deg å pusse opp soverommet ditt hvis du ikke er fornøyd med det nå.

Trinn

Hvordan pusse opp rommet. Bestem deg for et budsjett.
Hvordan pusse opp rommet. Bestem deg for et budsjett.
 1. 1
  Bestem deg for et budsjett. Dette er det viktigste steget for oppussing fordi det tillater deg ikke å bruke for mye på ting du egentlig ikke trenger. Budsjettet bør bare være et grovt anslag, men.
 2. 2
  Se deg rundt rommet ditt og skrive ned hva du ønsker å beholde, selv om du ønsker å forbedre et element du allerede har (i e:.. Maleriet din eksisterende garderobe). Hvis du ønsker å fullstendig begynne på nytt, være klar over at det vil koste mer.
 3. 3
  Alle de tingene som du ikke ønsker å beholde, gi dem til et søsken, nestekjærlighet, eller selge dem. Det er ingen vits i å kaste noe ut med mindre det er helt ubrukelig, slik som en gammel, rotting kurv.
 4. 4
  Tenk om belysning alternativer, for eksempel lysekroner, lamper, lampetter, og vinduer. Det er virkelig mye bedre å ha to vinduer, ett stort og ett mindre på soverommet. Hvis det fortsatt ikke er nok lys, men du har ikke råd til belysning alternativer som lampetter, enn å prøve å få en svært høy gulvlampe som enten har en bred, rund topp som peker til taket eller en gulvlampe med tre lamper knyttet til det.
 5. 5
  Bestemme hvilke nye ting du ønsker. Noen vesentlige at de fleste mennesker har, og som jeg vil anbefale er: en stor bokhylle, et skap / kommode, en forfengelighet (hvis du er jente), et stort bord, et nattbord, en kiste å lagre ting i, en ny madrass, sengesett, seng, ny maling, tre lamper, og tre stoler. Husk at du sannsynligvis kunne finne en masse ting på loftet eller fra dine foreldre.
 6. 6
  Bestem hvilken størrelse seng du får. En queen size seng er en god størrelse, fordi ikke bare vil det være mye plass, er det også mange flere ark sett og tepper som størrelse enn Full eller tomannsrom. Det koster også mindre enn King, men hvis du ikke har penger eller plass, så bare få en Twin. (For å oppklare eventuelle misforståelser, er en seng ikke arket sett, tepper, puter og madrass helt. Det er bare en ramme for å sette sengen på.)
 7. 7
  Tenk på hva selskapene du stoler for dine møbler / maling. Noen butikker som folk liker er Ethan Allen, Home Depot, og Benjamin Moore. Det hele avhenger av ditt budsjett og din smak.
 8. 8
  Velg et tema. Dette er nesten alltid en av de morsomme delene. Du kunne ha en rolig strand følelse, en lys, rosa romantisk tema, en høstlig preg, og mange flere. Du kan finne mange av dem i en Ethan Allen katalog. Hvis du ikke vil ha et tema, trenger du ikke å ha en, men et tema gjør alt i rommet kommer sammen. Det trenger ikke å være komplisert, kan du bare ha en enkel fargevalget eller en bestemt følelse, som moderne eller stilig. Et annet alternativ er å ha små temaer alle i hele rommet, som polka-dot gardiner og sengetøy og et hav-tema skrivebord og bokhylle. Noen temaer utfylle hverandre, som prikker og blomster, mens andre ser glorete med hverandre, som striper og striper. Sørg for at temaet er ikke altfor overfylt ellers øynene dine vil gjøre vondt.
 9. 9
  Lage et rom plan. Dette vil fortelle hvor alt går på rommet ditt, og er svært viktig. Du trenger ikke noe fancy, bare en skisse.
 10. 10
  Få veggene malt først, må du finne ut om sengetøy vil jobbe med det eller ikke. Mens veggene blir malt, be om malerne å også male noen møbler du vil male.
 11. 11
  Kjøpe sengetøy tema. Det er det første som folk ser på når de kommer inn på rommet ditt, så du må sørge for at du får gode senger og et teppe / dyne som går med det. En kaste pute eller to kunne ikke vondt, heller.
 12. 12
  Etter kjøp av sengetøy, kjøpe madrass / seng. Dette er fordi du trenger å vite om sengen vil gå med sengetøy eller ikke. Tre senger ser enkel og landlig stil, mens smijernssengene ser elegant og sofistikert. Begge kan se moderne hvis malt svart.
 13. 13
  Kjøp gardiner / nyanser. Det kan være lurt å ha bare gardiner, gardiner og shiffon, bare shiffon, bare nyanser, eller bare gardiner og nyanser. Shiffon er et godt valg fordi de koster mindre, ser bra ut, og de filtrerer lys samtidig som personvernet. Land Gardiner er veldig bra for gardiner og shiffon, mens Smith and Noble er bra for nyanser.
 14. 14
  Hvis alt koordinerer, kjøpe ny belysning. Lampene kan se asiatisk, moderne, elegant, osv. Lysekroner er svært avansert, men enkel takbelysning med hvite nyanser ser moderne.
 15. 15
  Kjøpe en armoire / dresser. Kommoder ta opp mer plass og er bedre for jenter, som det er vanligvis et speil over en. Men armoires er bra for begge kjønn, tar mindre plass, og etter min mening, ser bedre ut. Hvis du har en armoire og er en jente, bør du vurdere å kjøpe en forfengelighet.
 16. 16
  Kjøp brystet hvis du vil. Brystet kan være høy eller kort som en romanse. Du kan bruke en nattbordet som en kiste hvis du vil.
 17. 17
  Kjøp en nattbordet hvis du vil. Nattbordet kan være en krysning mellom en forfengelighet / nattbordet, å ha et speil på toppen, en skuff, og en stol.
 18. 18
  Kjøpe bokhylle og bord. De kan bare være ren gamle bord og bokhyller, fordi de er bare der for funksjon, med mindre du virkelig ønsker et hyggelig bord / bokhylle.
 19. 19
  Endelig kjøpe aksenter, og voila-du gjort!

Tips

 • Legg en bønne bag i stedet for to stoler. Det ser kult og er behagelig.
 • Husk at når du vokser opp, kan det hende du ikke liker rommet ditt lenger, så velg et klassisk tema som du vet at du alltid vil, i hvert fall for en god stund (Du skal slippe å pusse opp rommet mer enn to ganger)
 • Husk at aksenter kan endre hele følelsen av rommet. Accents er biter av hjem innredning som tepper, lamper, statuer, mugger osv. Ikke få for mange av dem, men med mindre du ønsker å ha en godt reist tema.
 • Hvis du har et fargevalg, husk at komplementære farger fungerer veldig godt med hverandre! Komplementære farger er motsetninger på fargehjulet, som blå og oransje. Hvis du ikke kjenner de komplementære farger, kan du bare søke opp "fargehjulet" på Google bilder og se på bildet for det motsatte av den fargen du ønsker.
 • Mens velge sengetøy og tepper, alltid velge noe sånt som 300-ply. Jo mer ply bedre kvalitet materiale.
 • Kjenn dine definisjoner! En kaste pute og humbug er de samme. En dyne er et dekke for din dyne, som er som en fyldige-up teppe. En støv krusning / seng skjørt er fine filer, men ikke veldig praktisk. Vet hva jersey ark er, og forskjellen mellom naturlige og syntetiske materialer.
 • Svart og hvitt fotografering er en fin, klassisk touch for alle rom.
 • Vær kreativ! Lim skjell bort på armoire din for en fin touch. Relieff navnet ditt i glitter på bokhyllen din. Husk at dette kun er en veiledning, og at du kan gjøre hva du vil!
 • Ikke bruke tapet. Bakgrunn vanligvis ikke ser så bra, og det kan få bli skadet lett. Ikke bare det, men som regel må du kjøpe pre-laget tapet i stedet for tapet du ønsker.

Advarsler

 • Pass på at du ikke går forbi budsjettet!
 • Hvis noen andre er å leve med deg i samme rom, sørg for å spørre dem om du kan pusse opp soverommet.
 • Flytte tunge møbler er svært farlig-vær forsiktig.