Wkino

Hvordan gjøre soverommet ser koselig

Dette er en steg-for-steg guide for å hjelpe deg å gjøre soverommet føler og ser varm og koselig.

Trinn

Hvordan gjøre soverommet ser koselig. Legg en komfortabel seng med ark som samsvarer med maling.
Hvordan gjøre soverommet ser koselig. Legg en komfortabel seng med ark som samsvarer med maling.
 1. 1
  Male rommet ditt. Kjøp litt maling for rommet, for eksempel: en dyp rød, sjokolade, kremer eller en beige farge. I utgangspunktet, de mørke fargene vanligvis gi ethvert rom en koselig følelse. Og her mørkt trenger ikke å bety kjedelig.
 2. 2
  Endre møbler. Investere i noen pynteting, sofa og andre møbler for å gi det en koselig og innbydende følelse. Eller hvis du føler for det, dekorere et lite hjørne i rommet ditt og fylle det med rene puter og tepper.
 3. 3
  Legg en komfortabel seng med ark som samsvarer med maling. Dine ark kan være heldekkende hvit, som vil gjøre rommet litt mer luftig. Bruk puter på eget initiativ! For mange puter kan gjøre rommet virker rotete eller barnslig - ikke koselig.
 4. 4
  Fyll den med personlighet, som i ting du liker og er personlig for deg. Dette vil gjøre rommet virker vennligere og mer velkommen. Det kan være din favoritt bok, malerier, bilder av familie og friends.Posters er strålende å spre på veggene, men gi rommet et mer funky utseende, som kanskje ikke synes innbydende.
 5. 5
  Accessorize rommet. Legg i nødvendigheter som gardiner og lagring (paller er strålende-de gir lagringsplass for tilfeldige elementer, kan brukes som sitteplasser, og har en hjemmekoselig følelse).
 6. 6
  Invester i noen fin belysning. Dette gjør underverker for rommet ditt... særlig hvis den er liten. Du kan henge opp noen fine istapp lys, for å gi rommet et gnisten. Et speil, opplyst eller ikke, gjør et rom virker større.

Tips

 • Tenk på hvordan du vil at rommet for å slå ut først.
 • Vær forsiktig hvis du ønsker å kjøpe sterke neonfarger som de ikke vil gjøre det føles koselig
 • Kjøp bare dype nyanser av farge for å gi den som varm stemning.
 • Bland teksturer å gjøre rommet virke mer interessant.
 • Sørg for å holde rommet ditt ryddig, om du ikke ønsker at det blir et rot!
 • Husk at dype farger gjør et rom ser mindre. Hvis rommet er lite, opt for en varm beige (en havremel farge ville fungere fint) med dype røde detaljer.

Advarsler

 • Dekk alle overflater før du maler.

Ting du trenger

 • Paint
 • Room aksenter