Wkino

Hvordan pusse opp rommet ditt uten å kjøpe nye ting

Noen gang lurt på hvordan du kan gi rommet et helt nytt utseende uten å sprute ut en ny tapet, møbler og tilbehør? Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du kan gi rommet en makeover, bare ved hjelp av de tingene du allerede har.

Trinn

Hvordan pusse opp rommet ditt uten å kjøpe nye ting. Tenk hvordan du kommer til å forandre ditt rom.
Hvordan pusse opp rommet ditt uten å kjøpe nye ting. Tenk hvordan du kommer til å forandre ditt rom.
 1. 1
  Rydd opp! Sørg for at rommet ditt er rot gratis! Ikke bare skyve alt ut av syne, ta deg tid til å plukke opp alt fra gulvet, ryddig dine garderobeskap, skrivebord og skap og avslutt med støvsuging og polering rommet ditt.
 2. 2
  Ha en klar ut! Mens rydde rommet ditt, sortere gjennom alle klærne, spill, bøker, CD-er etc. Alt som ikke passer deg, eller din har ikke slitt eller brukt på en stund, bli kvitt det! Hvis det er noe som fortsatt er i god stand, slik som gode klær og bøker, ikke bare bin dem. I stedet donere dem til en veldedig butikk, eller har en garasje salg eller angi en mini-stall for din familie, slektninger. osv.
 3. 3
  Tenk hvordan du kommer til å forandre ditt rom. Nå som du har ryddet ut og rydder rommet ditt riktig, kan du begynne å tenke på hvordan du kommer til å endre utseendet på rommet ditt. Skal du ommøblere, kanskje legge noen plakater eller bilder til veggene osv. Du bestemmer.
 4. 4
  Gjøre det unikt til deg! Soverommet ditt er din private plass, som du kan dekorere slik du ønsker. Pass på at ting i rommet ditt f.eks plakater, CD-er, bøker, fargetemaer, osv. virkelig reflektere deg og hva som gjør deg lykkelig.
 5. 5
  Lag en "mood board". En flott måte å dekorere en tom vegg billig og enkelt er å gjøre noe som kalles en "mood board". En stemning ombord er en samling av ting som gjør deg lykkelig, alle festet på en stor kork oppslagstavle, som deretter kan henges på veggen. For å gjøre en av disse er svært enkel. Bare samle sammen ting som gjenspeiler deg, for eksempel bilder, gamle konsertbilletter, CD-omslag, sitater fra sanger, bøker, TV-programmer og filmer, og utklipp fra blader eller bilder fra dine favorittfilmer og TV-programmer. Ordne alle disse inn i en collage på brettet, låsing hver og en trygt på plass. Ikke bekymre deg hvis det begynner å bli litt rotete, jo mer rotete og fylt det er, jo bedre det ser ut.
 6. 6
  Husk at små detaljer kan gjøre en stor forskjell. Små detaljer til rommet ditt, gjøre en stor forskjell for hvordan du ser på det, og hvor lykkelig og avslappet du føler mens du er i der. Bare vise noen fine bilder av deg og venner eller familie i dekorative fotorammer kan gnist gamle minner, og gjøre deg happy.It 's disse små detaljene som virkelig Avslutt rom.
 7. 7
  Også når du er ferdig kan du legge glødende stjerner i taket som natten kommer du føler at du er under stjernene.
 8. 8
  Du kan selv trekke noen ting på veggene fra tillatelse fra foreldrene dine hvis du er barn.

Tips

 • Og prøv å ikke skitne til vegger. Det kan bli svart og alle rotete.
 • Nå som du har gjort ditt rom se fint ut, holde det slik! Ikke la det bli rotete og regelmessig støvsuge og polsk rundt i rommet.
 • Sørg for å holde rommet ditt ser fint og sette alt tilbake der du finner den.
 • Ha regelmessige klare outs av tingene dine, slik at skap og hyller ikke blir for rotete.
 • Ikke holde ting på veggen med tape, for eksempel plakater eller bilder, fordi det har en tendens til å ta av noen av maling eller vegg-papir off! Leder for lim-tack!
 • Tidy skuffene dine ut hver måned eller uke.