Wkino

Hvordan fjerne pet hår fra klær

Alle elsker sine kjæledyr, det er Shedding håret som klynger seg til klærne våre at vi protesterer mot! Det er ikke mye vi kan gjøre for å hindre Shedding, men vi kan enkelt fjerne hår fra våre klær.

Trinn

Hvordan fjerne pet hår fra klær. Plasser et rent håndkle på toppen av sengen.
Hvordan fjerne pet hår fra klær. Plasser et rent håndkle på toppen av sengen.
 1. 1
  Bruk tape metoden. Få en rull med bred tape, helst i teipen som brukes for tetting av bokser. Klipp av en bit, stor nok til å vikle rundt håndflaten. Klebrige siden opp og klapp den lett over klærne dine før du forlater huset.
  • Ta et stykke med deg, for en rask touch opp når du når ditt reisemål og finne du har tatt med seg noen få hår.
  • Ikke glem å kjøre tape eller pensle over sengeteppe din - hvis kjæledyret ligger på sengen, vil den ha mange hår og vi har en tendens til å sitte på våre senger å sette våre sokker eller sko på, samler flere pet hår på vår klær.
 2. 2
  Bruk en klesbørste. Du kan finne lo børster i de fleste dyrebutikker, narkotika butikker (apotek), eller supermarkeder. Rull den over klærne, før du forlater huset eller når du setter bort klærne på kvelden.
  • Bruk lobørsten på møbeltrekk møbler et par ganger i uken, for å fjerne hårene. Mindre hår, mindre sjanse for at de klamrer seg til klærne dine.
 3. 3
  Plasser et rent håndkle på toppen av sengen. Spre ut dine bukser, eller skjørt, slik at du kan rydde opp baksiden. Ikke skift klær på håndkleet, men straks sette dem på å unngå å få mer hår på dem. Etter dressing, og umiddelbart før du forlater huset, rydde opp igjen med lobørsten.
 4. 4
  Bruk en pimpstein. Dette er en enda billigere, lett-å-gjøre-løsning for å få av dyrehår. Den kan brukes igjen og igjen.
  • Bruk en ren, tørr pimpstein mot dyrehår, akkurat som du ville gjort med en klesbørste. Vær forsiktig og børst bare en retning og ta vare med stoffer som fange og kjøre lett.

Tips

 • Holde klærne utilgjengelig på kjæledyret ditt. Katter er spesielt glad i å slappe av på klærne. Hvis klærne ikke er der, kan de ikke hvile på dem. Dette er svært viktig med klær ferskt ut av tørketrommelen eller hentet inn fra hengende utenfor - de søker varmen i klærne.
 • Så snart du kommer hjem, skifte klær, brett eller henge dem i skapet vekk fra kjæledyr.
 • Akkumulert dyrehår kan ofte fjernes fra klut møbler ved å gni en tørketrommel ark i en sirkelbevegelse. Håret faller av og det etterlater stoffet lukter friskt.
 • Innse at lange hår hunder kaste så mye som katter gjør. Noen korthårede raser, ikke kaster så mye, men forstår at når du får et kjæledyr inn i huset, vil du ha kjæledyr hår på klærne.

Advarsler

 • Støv på møbler, og støvsuge tepper daglig. Tepper bør tas utenfor og banket regelmessig for å fjerne både hår og støv. Hår fluer, så jo mindre hår rundt, jo mindre sjanse for å ha pet hår over klærne.

Ting du trenger

 • Lobørsten, eller
 • Scotch ™ tape eller annen emballasje tape