Wkino

Hvordan bli kvitt spindelvev

Siden mange mennesker lider av edderkoppfobi kan bli kvitt spindelvev være skremmende. Heldigvis finnes det måter å få en web ut av kriker og kroker uten overraskelser og skremmer.

Trinn

Hvordan bli kvitt spindelvev. Se etter levende edderkopper eller insekter i eller rundt nettet.
Hvordan bli kvitt spindelvev. Se etter levende edderkopper eller insekter i eller rundt nettet.
 1. 1
  Se etter levende edderkopper eller insekter i eller rundt nettet. Når du renser ut på nettet, vil de insekter og edderkopper Skitter overalt hvis de ikke er fjernet før rengjøring, gjør jobben mye vanskeligere. Hvis du har mistanke om en edderkopp er giftigste, sjekk Relaterte Googles nedenfor for tips om hvordan man skal håndtere det.
 2. 2
  Ta med alle de tingene du trenger for å fjerne den, for eksempel en stol å stå på, hansker og papirhåndklær.
 3. 3
  Bestem hvilken metode du vil bruke til å fjerne spindelvev. Det er minst fire metoder du kan bruke, som er detaljert neste.

Metode 1

 1. 1
  Bruk et papirhåndkle. Hvis en edderkopp er inne på nettet og du kan ikke fjerne den, grip den raskt med et papirhåndkle og kaste det bort eller sette den fri utenfor, hvis det er fortsatt i live.
 2. 2
  Tørk av web unna med et papirhåndkle. Du kan bruke hansker hvis du ikke føler for komfortabel.

Metode 2

 1. 1
  Bruk en pinne for å fjerne den. Størrelsen av pinnen er avhengig av størrelsen av sprekkene. For eksempel, hvis du var rengjøring en sykkel, bruke en liten kvist eller spisepinne. For taket hjørnene, bruke kost.
 2. 2
  Pakk pinnen med noe å ta nettet mer effektivt. Duct tape fungerer godt med koster og slike hvis pakket med den klebrige siden vender ut. Toalettpapir fungerer tilstrekkelig for kvister og mindre enheter. Små furu grener med mange nåler fungerer veldig bra.
 3. 3
  Grab med stokken. Bare bruke stokk for å ta alle de duk fra en behagelig avstand.
 4. 4
  Kast pinnen bort, eller hvis det er en kost, skyll den med en slange når du er ferdig med å få duk av.

Metode 3

 1. 1
  Bruk en liten, håndholdt støvsuger for å raskt bli kvitt web i det fri. Dette vil ikke fungere med alt som trenger rengjøring, som sykler.

Metode 4

 1. 1
  Mist nettet med en fortynnet blekemiddel løsning som clorox opprydding.

Tips

 • Hvis du er virkelig mortified av disse hårete åtte-legged skapninger, ikke vær sjenert til å spørre et familiemedlem / venn hvis han / hun er i nærheten.
 • Edderkopper er der de er fordi det er mat. Hvis du fjerner alle duk, men maten er fortsatt så edderkopper vil flytte tilbake til området. Mens edderkopp befolkningen er senket de andre insekter vil øke i befolkningen sin. Mange edderkopper i et område betyr masse mat i området. Det ville trolig være bedre å lære å slutte fred med edderkoppene som de hjelper holde bug befolkningen ned.
 • Noen selskaper selger store, tykke børster for web fjerning, vanligvis kalt "Websters".
 • Fly swatters fungere like bra for edderkopper som de gjør for fluer. Du har sannsynligvis allerede har en, så få det ut og bruke det.
 • Normal vann vil ha liten effekt på nettet, siden det vil passere rett gjennom dem. I stedet, spray på nettet med trykkvann. Dette vil fungere bedre, men kan likevel la noen web. Bare bruke dette utendørs.

Advarsler

 • Edderkopper gir en naturlig balanse til insekt overbefolkning. De bør behandles med mer respekt enn den gjennomsnittlige bug. Bli kvitt sine webs bare hvis du absolutt må. Når det er mulig, er det best å fange edderkoppen og slipp det utenfor, der det kan fortsette å tære på insekter. Fange edderkoppen er enkelt med en pensel og en kopp eller skål. Direkte kontakt med en hvilken som helst edderkopp bør unngås.
 • Ikke bli frustrert når du forsøker å kvitte området for edderkopper og deres Web. Edderkopper har flyttet inn i huset ditt fordi de har funnet mat (insekter) der. Eliminere edderkopper vil ikke eliminere matkilde (det vil faktisk oppfordre matkilde å vokse), og andre edderkopper er sannsynlig å ta deres plass.
 • Selv om alle edderkopper er giftige, de fleste er ufarlige for mennesker. Den lille mengden gift de bærer er som regel for lite til å skade et menneske, og de fleste artene er svært føyelig og neppe å bite i første omgang. Men noen edderkopper som Black Widow, Brown eneboer, Redback, Trakt Web, etc. kan være farlig for mennesker. Identifisere eventuelle ukjente edderkopper du støter på, og unngå nærkontakt med arter som kan være farlig.
 • Hvis det er nødvendig å drepe en edderkopp, unngå metoder som plasserer deg i direkte eller nær kontakt med edderkoppen, spesielt hvis det er av en farlig art. En støvsuger utvidelsen er vanligvis tilstrekkelig, noe som gir en rask og enkel måte å bli kvitt edderkopp uten å komme for nær.