Wkino

Hvordan du rengjør et kull boksen

Mye har vært skrevet om katt omsorg. Det finnes uendelige bøker som detalj hvordan ta vare på en katt, men ikke en av disse guidene vil lære deg de fine poeng å sette opp og rense et kull boksen. Følg disse instruksjonene og du vil minimere tiden øste.

Trinn

Hvordan du rengjør et kull boksen. Løft esken og vipp det bakover.
Hvordan du rengjør et kull boksen. Løft esken og vipp det bakover.

Hvis du bare øste

 1. 1
  Løft esken og vipp det bakover. Rist boksen forsiktig opp og ned. Du bør se urin baller dukke opp og flyte mot toppen. Gjenta dette trinnet, løfte esken og riste et par ganger, men denne gangen i motsatt ende. På dette punktet de fleste av avfallet er nå på overflaten og tilgjengelig for enkel removal.If riste boksen gjør at kullet til å kaste av mye støv, hopper du over dette trinnet. Den dustiness av kullet vil avhenge av merke og kvalitet som du kjøper.
 2. 2
  Fjern klumper fra kantene. Alt for ofte finner du en klump med kull sementert til boksen. Dette ting er leire, og det holder seg til boksen som Mississippi mud til en støvel. Ikke forsøk å skrape dette rotet av. Det vil falle til smuler som er umulig å fjerne med en scoop og vil forurense din søppel og boksen vil stinke av urin uansett hvor ren den ser ut. Dette er viktig - holde tisse ballene intakt i den grad det er mulig. Her er trikset: fjern sementert avfall ved å løfte boksen slik at du kan trykke på utsiden av boksen og kutte ut klynge-on i ett stykke. Hvis du har en liner, trekker på det slik at klumpen blir på siden og faller ut av plasten.
 3. 3
  Scoop avfallet i en zip bag, zip tett, og deretter sette inn en liten søppelbøtta med lokk. Ta ut med søpla. Du vil aldri ha en lukt eller rot av et utslipp.
 4. 4
  Etterfyll kullet. Bruk nok kull opptil to inches høy, siden de fleste katter (spesielt langhåret) ikke vil bruke søppel som er dypere eller kanskje grave et stort hull, noe søppel å smitte over sidene. Bruk scoop å gradere grus slik at det bakkene opp høyt på begge ender av søppel boksen, danner en mild trau. Denne skråningen er nøkkelen til å holde boksen ren - du ønsker å maksimere dybden av kullet der katten tisser slik at kullet kan absorbere avfallet før det når plastsidene eller bunnen av boksen og holder seg til det som lim. Katter, spesielt hannkatter, har en tendens til å urinere i hver ende av boksen, sjelden i midten.

Hvis du erstatter duken også

 1. 1
  Hvis du erstatter alle i kullet, og legg et tynt lag av natron til bunnen av kjelen. Dette vil absorbere lukt uten å avskrekke katten - katter blir frastøtt av sterke dufter, så unngå sterkt parfymert søppel eller luftrensere.

Eddik ren

Eddik nøytraliserer lukten av urin og er ikke giftig for deg og dine katter.

 1. 1
  Tømme og vaske søppel boksen.
 2. 2
  Hell en halv tomme av destillert eddik i søppel boksen.
 3. 3
  Vipp eddik rundt boksen slik at den dekker alle hjørner og bunnen av boksen.
 4. 4
  Sett til side for en halv time. La eddik i boksen.
 5. 5
  Hell ut eddik og tørk av med tørkepapir.
 6. 6
  Gjenopprette til sin rettmessige plass.

Tips

 • Hvis katten spark søppel, bør du vurdere et kull boks med lokk og en front klaff
 • Kjøp den beste kullet scoop du har råd - det heavy duty plast kuler med de skrå tips fungerer fint.
 • Metal kuler fungerer godt også.
 • Hvis du vil unngå å rydde søppel boksen helt, bør du vurdere en automatisk kattesand boksen. Flere gode alternativer er tilgjengelige. De fleste er virkelig hendene fri og kan stå å operere i flere uker av gangen.

Advarsler

 • Bleach lukter akkurat som katten urin til en katt. Best å bruke eddik metode for å rense.
 • IKKE bruk blekemiddel for å rense ut katten søppel boksene. Det vil skape giftige gasser, og du vil bli kvalt.