Wkino

Hvordan toalettet trene katten din

Katter kan trenes til å bruke toalettet i stedet for søppel boksen. Det tar tålmodighet, det tar tid (uker opptil flere måneder), og helst tar det et ekstra toalett dedikert til katten virksomhet, men det kan gjøres!
Hvis få katten din til å bruke et toalett ikke fungerer for deg, kan du også trene en katt å bruke en søppel boksen.

Trinn

Hvordan toalettet trene katten din. Flytt kattetoalettet slik at det er plassert rett ved siden av toalettet.
Hvordan toalettet trene katten din. Flytt kattetoalettet slik at det er plassert rett ved siden av toalettet.
 1. 1
  Flytt kattetoalettet slik at det er plassert rett ved siden av toalettet. Holde det slik i minst en dag, eller så lenge som du tror er nødvendig for katten din til å vokse vant til det nye toalettbesøk ordningen.
 2. 2
  Gradvis øke søppel boksen opp ved å plassere telefonen bøker (eller noe lignende) under den. Gjenta daglig til boksen er av lik høyde på toalettet. Når du heve boksen, ta en liten bit av den ut av esken. Du må kanskje sikre søppel boksen til telefonen bøker eller hva det er å sitte på, slik at den ikke beveger seg når katten hopper på den.
 3. 3
  Beveg boksen over en tomme (2 1/2 cm) ned på setet. Gjentas daglig inntil esken er direkte over setet. Fortsett gradvis redusere mengden av søppel i boksen til det bare er et tynt lag (mindre enn 1 inch/2.5cm) av det igjen.
 4. 4
  Erstatte kull-boksen med en "trening box". Du har et par forskjellige alternativer her, men det viktigste å huske på er å sørge for at "trening box" kan holde kattens vekt hvis han går eller hopper in på det:
  • Løft toalettsetet og tape et stykke voks papir over hullet slik at toalettet ser ut som en. Senk setet over voks papir.
  • Hvis du kan, legge flushable kullet.
  • Løft toalettsetet og tape en bolle eller aluminium pan til kantene. Sett setet nedover slik at den holder skålen på plass. (Se video under.) Hvis du kan, legge flushable kullet.
  • Alternativt kan du bruke en kommersiell treningsredskap, selges spesielt for dette formålet. Spør på din lokale dyrebutikk for å få råd.
  • Rense kull i din trening boksen etter hver bruk og strø litt kattemynte i ren søppel.
 5. 5
  Overgang til katten med bare toalettet. Ved hjelp av vokspapir eller en aluminium pan, skjære et hull omtrent en tomme (2,5 cm) i diameter i sentrum og gradvis øke størrelsen på hullet inntil det er nesten borte.
  • Hvis du bruker en trening sete, fjerne ringer, én om gangen. Dette er gjort for å gradvis få katten brukes til urinering eller avføring i vannet.
  • Samtidig, uansett hvilken metode du bruker, å redusere mengden av kull, slik at det ikke er kull når papiret, bolle, eller enheten fjernes.
 6. 6
  Skylle toalettet etter kattungen urinates. Ikke bare er denne lyden hygiene for alle medlemmer av husstanden, men noen katter er sjenert om avføring på urinen.
  • Ikke lære katten å tømme. Selv om det er mulig, når de lærer, mange synes å nyte det og vil gjøre det hele tiden, selv når det ikke er hensiktsmessig å gjøre det som ingen har blitt gjort. Dette er sløsing med vann.
 7. 7
  Prøv å belønne katten eller kattunge med godbiter etter en vellykket toalett opplevelse. Dette vil positivt forsterke en godt utført jobb.

Tips

 • Alltid, alltid, alltid vente til katten er komfortabel med et oppsett før du bytter det. Gå sakte. Hvis du stresser katten, vil dette ikke fungere, og du er mer sannsynlig å ha ulykker. Ikke noen gang prøvd å tvinge en katt til å gjøre noe som det ikke ønsker å gjøre. For eksempel bør du aldri trenger å plukke opp katten og legg den i søppel boksen eller på "trening box". Hvis du må vise eller tvinge en katt til å gjøre noe, har du beveget seg for raskt fra ett stadium til det neste. Gå tilbake til utgangspunktet.
 • Dette vil ikke fungere med innendørs / utendørs katter, som de vil sannsynligvis bare lære å holde den i stedet avtale med dette dramaet. Det kan ikke engang fungerer med innekatt, det avhenger av hvor mye renter katten din har i å bli manipulert på denne måten.
 • Ikke tving katten din, eller det vil ikke lære.
 • Hvis katten nekter å bruke toalettet etter at du har kuttet hullet for å avsløre vann, prøv å kutte hull på kanten av voks papir / aluminium pan i stedet. Hvis du bruker en aluminium pan, rulle opp kanten av brikken du bare kutte for å skape en vegg (eller "dam") for å hindre for mye søppel fra å falle ned i hullet.
 • Hvis når du fjerner "trening box" katten virker forvirret, prøv å strø litt flushable kull i vannet for å gnist hans eller hennes minne.
 • Dette fungerer best hvis du er hjemme på heltid for varigheten av treningstiden.

Advarsler

 • Kattunger kan drukne hvis igjen uten tilsyn i toalettet og fall i ubemerket.
 • Hvis du ikke har en ekstra toalett, dette kommer til å kreve mye mer arbeid, spesielt hvis det er andre mennesker som bor i huset. Alle vil ha til å flytte kullet holder hver gang de ønsker å bruke toalettet og deretter sette den tilbake slik de fant det.
 • Kattunger liker å begrave sitt arbeid så sørg for at du fjerner små elementer fra badet. Ellers kosedyr haien kan bli funnet bading i bollen.
 • Katter kan kontrakten Toxoplasma gondii og skille ut det i deres avføring i de første 7-10 dager for å pådra protozoer. Det er ikke kjent om rensing av avløpsvann dreper denne parasittiske protozoer, så hvis du bor nær havet med sjø oter og du vet dine vannbehandlingsanlegg dumper ned i havet, anbefales det at du ikke trene katten din til å bruke toalettet.

Kilder og referanser