Wkino

Hvordan hunden bevis kattens litterbox

Hunder og katter kan leve sammen i relativ fred og harmoni, men det er noen uønskede bivirkninger av forholdet. Det ene er det faktum at hunder ikke kan motstå fristende godbiter av katten poo i valpekassa. Når hunden innser de små sandstrender nuggets er der, vil det gjøre noe for å holde kommer tilbake for mer, med mindre du gjør noe med det.

Trinn

Hvordan hunden bevis kattens litterbox. Finn et skap i hjemmet som har plass på gulvet inne for valpekassa, og at du ikke har noe imot å forlate litt på gløtt.
Hvordan hunden bevis kattens litterbox. Finn et skap i hjemmet som har plass på gulvet inne for valpekassa, og at du ikke har noe imot å forlate litt på gløtt.
 1. 1
  Finn et skap i hjemmet som har plass på gulvet inne for valpekassa, og at du ikke har noe imot å forlate litt på gløtt.
 2. 2
  Test bredden katten din trenger for å komme inn og ut av åpningen. Sett Kitty i skapet, og fast holde døren åpen omtrent 4 "eller så. Hvis Kitty har å slite eller presse for å komme seg ut, åpne den akkurat nok til å la henne komme og gå fritt.
 3. 3
  Mål avstanden av åpningen.
 4. 4
  Kjøp en krok og øye låsen som bare er litt kortere enn målingen.
 5. 5
  Sand en liten oppdatering av overflate / maling av av innsiden av skapet døren, ca 2 "fra kanten, og om lag to tredjedeler av veien opp.
 6. 6
  Sand en av de brede sider av klossen for ujevn.
 7. 7
  Påfør et par klatter med trelim til blokken, og stikke den inn på slipes lapp på døren. Dette kommer til å gi låsen øyet et solid sted å ankre, i tilfelle at døren er hul.
 8. 8
  Klemme med c-klemme over natten for limet tørke.
 9. 9
  Velg et bor som er mindre i diameter enn øyet anker.
 10. 10
  Bore et lite hull starter i midten av blokken.
 11. 11
  Skru øyet anker av låsen i hullet, sørg for at den er senket så langt det kan gå.
 12. 12
  Mål høyden av øyet anker, og markere seg på dørkarmen som passer.
 13. 13
  Bruk samme drill til å bore en liten forrett hull i dørkarmen.
 14. 14
  Skru på kroken anker så langt du kan.
 15. 15
  Lukk døren til din pus-bredde, og hekte låsen sammen. Gi døren et godt slingringsmonn for å kontrollere at maskinvaren blir verande satt.
 16. 16
  Test bredden igjen med pus inne i skapet, denne gangen med låsen på. Hvis det er for lite, kan du få et lite rom ved å skru ut øynene på begge ender bare litt.
 17. 17
  Vis kitty den nye plasseringen av litterbox flere ganger, bare for å unngå eventuelle misforståelser.

Tips

 • Mål to ganger, bore én gang.
 • En annen god idé er å installere en "Cat Flap" inn døra, så hunden din ikke vil passe gjennom døren. Selvfølgelig sikre at du lærer pus hvordan du bruker den nye klaff.
 • Holde litterbox så ren som mulig vil ikke bare la mindre fristelse for Poochie, men det vil også hindre elementer i skapet fra å plukke opp litterbox lukt.
 • En alternativ idé er å heve søppel boksen (på en boks eller en gammel tabell) slik at katten kan nå den og hunden ikke kan.
 • Påfør et lag med latex maling som matcher døren eller dørkarmen på låsen for å kamuflere det.
 • Et annet alternativ idé er å sette et stykke kort tre (eller en baby gate) over døren til rommet der søppel boksen er plassert. Hunden min, en stor schæfer, ville ikke gå over et styre bare seks inches høy. Mennesker kan gå over tre eller baby gate og katter vil sikkert hoppe over det.
 • Hvis du ikke har en drill, kan du lage en forrett hull med en hammer og en liten spiker. Pass fingrene!

Advarsler

 • Dette vil kun fungere hvis katten din er betydelig mindre enn hunden din. Du vil sannsynligvis nødt til å heve boksen hvis hunden er nær katt størrelse.

Ting du trenger

 • drill og diverse små-sized biter
 • store (5 "- 6" lang) krok-og-eye låsen
 • trelim
 • sandpapir (medium korn)
 • C-klemmen
 • Målebånd eller målestokk