Wkino

Hvordan du rengjør en mann hule

Mannen hule. Pakket til randen med mannen utstyr, slik som trofeer, gevir, spill, menn magasiner, ølbokser (brukt og samleobjekt), falmede rutete lazyboy stoler med mat crumbs gjemt i alle mulige sprekk og elektroniske brukerutstyr, er dette nesten en no-go sonen. Problemet er at dette er en potensiell skadedyr trygg havn med mindre den er holdt rent regelmessig. Og mens det er et sted der mennene går for å være gutter, slik at det å reflektere en frat huset fylt med chips, sølt drikke og fotlukt er oppmuntrende problemer.

Selv om det kan være lurt å ignorere mannen hule eller bare bruke en blåselampe fordi du vet det er en stor (og potensielt ekkel) jobb, til slutt det må angripes. Snøre opp biohazard dress og hente hver flaske, boks eller gallon av sanitizer og angrep. Oh, og ja, kanskje du liker å ta tak i skaperen av mannen grotten også og dispensere noen rengjøring-din-egen-den lærdom samtidig.

Trinn

Hvordan du rengjør en mann hule. Fokuser først på hva du vet å være useriøs.
Hvordan du rengjør en mann hule. Fokuser først på hva du vet å være useriøs.
 1. 1
  Få tillatelse. Nå er dette trinnet er svært personlig for mannen i spørsmålet. Du vil vite om du allerede har tillatelse til å krysse grensen av mannen hulen og starte rengjøringen, eller om du trenger å oppsøke det. Hvis du trenger å oppsøke det, være selvsikker og ha en saklig liste over hvorfor mannen hule må rengjøres. Øverst på denne listen skal være familie / husholdning helse og sanitære trivsel, kvitte stedet for skadedyr hotspots, som har et hyggelig sted å invitere mannen venner tilbake til og det faktum at du vil gå til streik rengjøring noe annet hvis mannen hule forblir skitten.
  • Noen av dere tenker kanskje: "Det er ingen måte jeg er ansvarlig for renhold denne mannens mann hule. Han burde gjøre det selv, akkurat som han forventes å gjøre sin del i huset." Bra for deg, har du fått alt sortert og trenger bare å passere på din hemmelige formelen til alle andre kvinne som søker delt shouldering av husholdningen rengjøring.
 2. 2
  Fokuser først på hva du vet å være useriøs. Finne elementer som må kastes er ikke for mannen hule rengjøring nybegynner, det krever skarpsindighet og intelligens av en erfaren mann hule ninja fordi det er ikke bare det som er åpenbart strødd om - det handler også om å undergrave den skjulte useriøs. Og mens det er sannsynligvis noen fine linjen du aldri kommer til å forstå mellom en collectible ølboks og en øl kan forutbestemt for gjenvinning (trenger du virkelig bryr deg om et slikt skille likevel), er det nok av elementer du vil vite umiddelbart som junk, for eksempel en tom chip pakke eller halv drukket øl flasker. Fokuser først på hva som er klart søppel og skifte den på ut og har en tøff kjærlighet tilnærming til såkalte samleobjekter som trenger gjenvinning, ikke viser.
  • For å unngå en kamp om collectible ølbokser, skyll alle ølbokser og returnere dem til ham. En annen ting å se etter - hvis de er flate, de er for resirkulering. Hvis de er hele og undented de blir samlet inn for noe. Vil du vil at han skal komme inn i scrapbooking området og kaste ut alle løse stykke papir som ikke var pent stablet etter farge i en skuff? Også spørre om han sparer de resirkulering etter noe spesielt, som en sak, eller hvis det er husholdningenes resirkulering. Respekterer grenser.
  • Vær smart og kunnskapsrike når jakt etter søppel. Halv spist poser med chips lett sidle veien inn i intrikate sprekkene av sofaer, stoler og bak hver eneste møbel. Ølflasker rulle under ting og bokser er knust (i demonstrasjoner av mennesket styrke) og kastet hver hvilken vei.
  • Grave midt i mellom sofaen puter. Forbered deg selv for hva du kan finne mellom og under sofaen eller stolen puter fordi det kan bli stygt. Trekk forsiktig tilbake hver pute og fjerne mat, godteri, avis eller mynt stash skjult under. Tenk utpakking hver pute også - noen ganger også menn løpe ut av gjemmesteder for sine wrappers og bokser og kan ende opp med stuffing dem inne selve puten.
  • Sjekk under omtrent alt som kan flyttes, dyttet til side eller skrelt bort. Hvert møbel i mannen grotten er fritt vilt for søppel hide n 'søke og muligheter for stuffing junk stikker dypt. Ikke bare se under omkretsen av møbler, sørg for å se hele veien til baksiden, spesielt hvis det butts opp mot en vegg.
  • Se opp. Junk kan være skjult i ulike steder som på toppen av høye underholdning sentre eller lamper. Hvis du tenker som en av gutta, bør du vurdere hva du vil gjøre med din pose med cookies etter at de har blitt spist, men du egentlig ikke ønsker å stå opp og måtte kaste den bort i søppelbøtta. Og hvis du er virkelig uheldig, kan det også være noe sprutet på taket fra en mandig konkurranse for å se hvem som kunne kaste høyest (la oss bare håpe for din manns skyld at det ikke har involvert matlaging).
 3. 3
  Fjerne lukt. Det er en ganske god sjanse for at din mann har blitt sittende på sin mann hule sofaen etter å ha rullet rundt i hagen med hunden og det blir bare verre når sokker slitt i flere dager på rad er funnet stappet inn i sofa kanter. Å gjenopprette lukt-vennlig likevekt, er neste forsvarslinje å fjerne lukt og rense stedet, som følger:
  • Sofaer og stoler. Hvis du hadde framsyn å sette varetrekk på alle de polstrede elementer, ta dem av og vask dem med "sanitære"-innstillingen på vaskemaskinen. Men hvis du arbeider med rett opp møbeltrekk, kan du angripe situasjonen på flere måter. Leie eller leie en damp rengjøring selskapet å rense møbeltrekk eller du kan drukne alt i Febreeze (eller et annet stoff deodorizing spray).
  • Bleke-og / eller desinfisere overflater. Den beste måten å myrde bakterier er å gå hard core og bruke blekemiddel. Selvfølgelig, sørg blekemiddel vil ikke skade overflaten eller du vil aldri høre slutten av hvordan du ødela bilen bagasjerommet salg finne av århundret. For de områder som er flislagt eller har en ikke-porøse overflater, er blekemiddel nok greit, men det er den eneste måten å fortelle å teste sammensatte på en liten, uanselig område. Hvis du ikke kan bruke blekemiddel, se etter en desinfisering typen middel i stedet. Selv en skylle ned med eddik og vann vil gjenopprette sunn atmosfære.
  • Air. Spray desinfeksjonsmiddel i luften, mellom sofaen puter, under møbler og inne søppeldunker å frigjøre lukt og bakterier fra området.
  • Velg luktene han godtar å, han kanskje foretrekker enkle furu desinfeksjonsmiddel til floral luktene, "ferskt brød" eller andre dufter. Hans luftrom er personlig også, og det er noen dufter du ville ikke ønsker i syrommet om han gjengjeldt og renset den. Hvis han er allergisk mot dufter bare få det rent og lufte det ut ved å åpne vinduene.
 4. 4
  Finn alle brukte boller, kopper og tallerkener. Hvis du har lagt merke til at noen av rettene mangler fra deres vanlige kjøkken stasjon, mest sannsynlig kan du finne dem i mannen hule. Se etter kopper, glass, tallerkener, skåler og bestikk på de samme stedene hvor du fant wrappers og ølflasker. Også vurdere å sjekke vinduskarmer eller benkeplater. Du kan også finne fat, salsa boller og nacho retter i mannen hule. Være forberedt på ekle rester på enkelte elementer.
 5. 5
  Plukk opp hjelpe-elementer. Fra skitne klær til stykker av uåpnet post, samle alle elementer som kan ha funnet et nytt hjem i mannen hulen og gjøre en haug. Vurdere å opprette din haug på toppen av en renset benkeplate eller, hvis du allerede har deodoriseres sofaen gjøre haug på en sofa pute. Ideen er å rydde rommet med elementer som vanligvis ikke hører hjemme i mann hule, slik at du kan fullføre rengjøring.
  • Bruk en tom skittentøyskurv å samle skuddpremie. En effektiv måte å samle de fleste elementer på en gang er å finne en stor kurv eller en søppelpose å laste opp. Ikke bry deg om hva du plukker opp (så lenge det ikke er en tom chip bag eller brusboks - de går rett i papirkurven), bare samle og fjerne.
  • Lag en haug med en rake. Hvis det ser ut til å være en enorm mengde "ting" strødd over gulvet, bruk en ren rake å gjøre en haug og deretter plassere alt i kurv eller bag.
 6. 6
  Organisere, støvsuge og tørke støv. Grave i haugen av "ting" og begynne å organisere. Gjøre mindre hauger som en haug for mail, magasiner, klær osv. Hvis noe bare trenger å bli satt tilbake på en hylle eller returneres til sitt opprinnelige hjem i mannen hulen og fortsette å organisere.
  • Blir transportert av peler tilbake til den tilsiktede område. For eksempel, hvis du har endelig funnet den kabelen regningen (blant andre stykker av post), bringe den til skrivebordet eller hvor du betaler regninger, så det er klar til å bli betalt. Ta skitne klær til vaskerom, etc.
  • Revurdere rom for villfaren utklipp eller gjenglemte gjenstander. Hvis du har en stor jobb å gjøre, er det lett å overse elementer så gå tilbake og gi rommet en gang (eller to ganger over) for å sikre at du har funnet alt.
  • Ved hjelp av tre eller annet renere, fjerne støv fra alle overflater. Du kan også trenge glass og andre typer rengjøringsmidler avhengig av møbler i mann hule.
  • Hvis din mann hule har teppe, dryss området med natron og / eller deodorizing teppe oppfrisker. Vent noen minutter, slik at løsningen for å suge inn i teppet og deretter vakuum.
  • Hvis mannen hulen har fliser eller tregulv, feie, Swiffer (ved hjelp av en støvkost) og deretter vaske gulvet med den anbefalte gulv renere.
 7. 7
  Frigjøre deg fra rengjøring mannen hule. Dette trinnet bør egentlig være det første skrittet fordi du trenger å ta mannen med deg som du er rengjøring. Fordi i virkeligheten, trenger dette for å være en treningsøkt, der du vise hva han skal gjøre fra nå av. Hans plass, hans ansvar. Og forlegenhet kan bare være nok til at du aldri trenger å gå til fots i det å vaske igjen. Og hvis du er virkelig heldig, kan han be om unnskyldning ved å vise en spesiell film for dere to i sin mann hule. Heldig du.

Tips

 • Legg noen luftfriskere til rommet som en plug ins eller parfyme olje gjennomvåt tre siv. Sørg for at duften er akseptabel for mannen som hule det er eller noe sånt brent papir vil erstatte det fort.
 • Husk at til tross for din strenge tiltak, kan mannen hule gå tilbake til sin tidligere tilstand i løpet av noen dager (eller timer). Du må være i orden med dette og vet at du kan ha minst forhindret noen helsefare med arbeidet ditt.
 • Vurder å leie et teppe renere å fjerne skitt og smuss skjult inne i teppet.

Advarsler

 • Før kaste alt i rommet, be din mann å fjerne eventuelle verdisaker som kan bli feiltolket som useriøs.
 • Ikke alle vil oppleve grotty mann grotte. Noen mann hule eiere er veldig ryddig og rent. Hvis du opplever dette i stedet, denne artikkelen er ikke aktuelt, selvsagt.

Ting du trenger

 • Rengjøring utstyr
 • Søppelsekker
 • Medisinsk eksamen hansker, flere par