Wkino

Hvordan kjøpe sengetøy

Er du stabber av massiv rekke sengetøy i verden synes å tilby? Er du revet mellom to avgjørelser? I så fall, les videre!

Trinn

Hvordan kjøpe sengetøy. Finn ut hvilken størrelse sengetøy du trenger.
Hvordan kjøpe sengetøy. Finn ut hvilken størrelse sengetøy du trenger.
 1. 1
  Finn ut hvilken størrelse sengetøy du trenger. Dronning og konge er den enkleste sengetøy ark setter du kan ha, mens Full og Californian kongen er vanskeligere å finne. Twin sengetøy sett er vanligvis laget for små barn eller én person senger. Noen college og sommer feltsenger er "ekstra lang", men du må kanskje spesiell rekkefølge disse.
 2. 2
  Tenk på hva temaet du vil. Ville du ønsker en enkel stripe, prikker, eller en floral design? Hvis du allerede har en plass, tenker på sitt tema og farger, spesielt av veggene. Husk at sengetøy de det første folk ser når de går inn i et soverom, så det er en lengre inntrykk.
 3. 3
  Vær oppmerksom på hva arkene du kjøper er laget av. Bomull eller bomull blander er vanligvis det beste valget. Flanell holder deg varm i vinter, men hvis du holde huset på 60 grader eller varmere om natten, vil du være for varmt i flanell ark. Polyester satin kan virke som moro, men det kan være klebrig og rare.
 4. 4
  Vær oppmerksom på veven av bomull hvis du kjøper bomull. Du kan velge mellom standard, knivskarp, sateng og sateng vever. Sateng føles fint og er bra for gjestene sengetøy som ikke kommer til å bli brukt daglig, men det er ikke fullt så holdbart som sier presisere for daglig bruk. Satin ser fin og er bra for putevar (mindre slitasje på håret), men ikke for laken som de ikke holde på sengen, er glatte og ikke puster eller absorberer fuktighet samt standard og presisere vever.
 5. 5
  Sjekk "thread count" på etiketten. Trådtall henviser til tettheten av veven i gjenger per kvadrattomme. Jo høyere tråden teller, jo dyrere arkene (fordi mer materiale, spunnet mer fint, er nødvendig for å gjøre dem), men høyere thread count er også bedre kvalitet. På minimum tråden teller bør være 175-200 men for finere følelse ark satse på 350. Vær forsiktig med ark som hevder høye tråden teller som de kan være ark med tråder spunnet sammen og deretter vevd. Resultatet kan bli en etikett som leser "500 thread count", men føles som 250.
 6. 6
  De fleste ark sett kommer med en montert ark, en topp ark, og en eller to putevar. Du trenger også å kjøpe et teppe og / eller dyne.
 7. 7
  Du har et valg mellom dyner: de med avtagbare trekk og de ​​som ikke gjør det. Plukk en dyne som matcher arkene, soverommet vegger og passer best til din sengetøy vask regime.
 8. 8
  Vasking: Noen dyner kan vaskes i hjemmet vaskemaskiner hvis maskinen er stor nok. Noen dyner kan imidlertid kreve at du skal ta dem til rens eller til et vaskeri (laundromats tendens til å ha noen større maskiner for dette formålet.) Vær tålmodig og følg omsorg retninger. Hvis du vil vaske hjemme eller vaskeri, ikke bruk sterke vaskemidler og bruke ekstra skylling. Når det gjelder å tørke dynen i tørketrommelen, kaste en tennisball eller to i tørketrommelen med dyne og la dynen å ta 3-4 timer for å tørke.

Tips

 • Prøv ikke å bestille fra Internett. Vanligvis ser sengetøy annerledes i ditt rom og Internett.
 • Det viktigste å huske på er å velge en bedding stoff som føles mest behagelig.
 • Å sette ark i orden og gi dem en skarp, luksuriøse hotellet følelse, ta dem til renseri for rengjøring og trykke.
 • Bare velg hva du vil!
 • Uavhengig av stilene du foretrekker, bør du velge sengetøy som gir en solid base å pynte rundt.

Advarsler

 • Pass på at du måler størrelsen på king bed. Avhengig av produsenten, kan kongen senger kommer i forskjellige størrelser.