Wkino

Hvordan du rengjør avløp

En sta flekken, lukt eller en tresko kan fort bli noen synke inn en plage. Ren avløp regelmessig for å hindre lukt. Hvis du finner vann ikke lenger avløp riktig, kan du bruke en rask gjør-det-selv fikse å ha vasken fungerer på kort tid.

Trinn

Hvordan du rengjør avløp. Hell 1 kopp hvit eddik ned i avløpet.
Hvordan du rengjør avløp. Hell 1 kopp hvit eddik ned i avløpet.

Bli kvitt flekker og lukt

 1. 1
  Hell 1 kopp hvit eddik ned i avløpet. La den sitte i 30 minutter, deretter skyll vask med varmt vann for å fjerne flekken.
 2. 2
  Kok 3 kopper vann for å fjerne avløp lukt og delvis blokkering. Hell en kopp natron i avløpet først og følg den med kokende vann. Hvis det fortsatt renner sakte, gjenta til eventuell lukt og tette er borte.
 3. 3
  Klem noen sitroner over avløpet og la saften sitte uten rennende vann i minst en time. Hvis du ikke har ferske sitroner, en 1/2 kopp sitronsaft konsentrat vil fungere.
 4. 4
  Fyll en hvit porselen vask med blekemiddel direkte fra flasken. La blekemiddel for å sitte i vasken i 10 minutter før du tømmer og skyller den for å få vasken hvit igjen. Bruk et blekemiddel penn for gjenstridige små flekker.

Rengjør en tresko

 1. 1
  Bruk et stempel. Fyll vasken med nok vann til å dekke i avløpet og bunn. Trykk stempelet godt ned over drain å lage en tett forsegling og gi det flere raske stuper.
 2. 2
  Sprenge en sta tette ut av en renne med en våt / tørr butikk vakuum. De fleste butikk støvsugere har en utgang utblåsingsmodus som bør være kraftig nok til å rense avløpet tette.
  • Hold enden av vakuumrøret hardt over avløpet og danner en tetning rundt røret ved hjelp av et håndkle. Sørg for at andre avløp åpninger er lukket eller tett koblet.
  • Snu butikk VAC til utblåsingsmodus. Raskt slå strømmen av og på gjentatte ganger til du løsne tette fra avløpet. Forlater blåser for å kjøre kontinuerlig i lang tid kan skade rørene.
 3. 3
  Vikle en varmepute rundt fellen rør under vasken hvis du vet at avløpet er tilstoppet med fett fra matlaging. Slå oppvarming pad på å varme opp røret, og deretter kjøre varmt vann gjennom avløpet til fettet forsvinner.
 4. 4
  Kjøp en billig kabel Auger, eller rørlegger er slange. Du kan også være i stand til å leie en fra en jernvarehandel. Mens kablene kveilet på en spole kommer i mange lengder, bør en 25-fots (7,5 m) kabel være nok for de fleste husholdningenes behov.
  • Fjern vasken felle under vasken med en rørtang. Ha en bøtte nær ved å fange noe vann som renner fra røret etter at du fjerner det.
  • Trykk forsiktig auger kabel eller slange inn i røret åpningen til du føler motstand.
  • Sveiv håndtaket på skruen mens skyve spolen godt inn i røret. Skruen vil sakte kjøre dypere inn i røret og gjennom hindringen.
  • Fortsett prosessen til tresko er ryddet og du er i stand til å skyve spolen gjennom røret uten motstand.

Advarsler

 • For mye press fra et stempel eller butikk VAC kan skade avløp eller rør. Hvis du har prøvd flere ganger for å fjerne en hindring uten resultater, ringe en rørlegger som kan fjerne tresko uten å skade rørene.