Wkino

Hvordan du fjerner en "knock out " fra en elektrisk boks

En "knock out" eller "KO" er en delvis stemplet åpning i elektriske skap som gir rask oppføring av en wire, kabel eller rør via kontakt eller montering til interiøret. Her er hvordan du fjerner en "KO" fra elektriske paneler og andre elektriske kabinetter med letthet.

Trinn

Hvordan du fjerner en "knock out " fra en elektrisk boks. Pass på at ledningen / ledningene du kommer til å være med å gjøre ikke er drevet.
Hvordan du fjerner en "knock out " fra en elektrisk boks. Pass på at ledningen / ledningene du kommer til å være med å gjøre ikke er drevet.
 1. 1
  Pass på at ledningen / ledningene du kommer til å være med å gjøre ikke er drevet. Slå av alle mistenkelige breakers og bruke en egnet meter eller tester for å sikre at strømmen er slått av - reduserer muligheten for støt eller brannskader.
 2. 2
  Finn knock out stempling (KO) dimensjonert for å passe ønsket kontakt (eller montering). Det vil sannsynligvis være flere KO er av forskjellige størrelser på mer enn én overflaten for å velge. Velg den som vil være lettest å koble kabelen eller røret.
 3. 3
  Finn festepunktet for dette KO. Singelen størrelse KO-tallet og minste av flere KO-er er vanligvis sikret på ett sted. Trykk på kanten av en skrutrekker mot innerst KO er stemplet kanten, bort fra dette punktet av vedlegget, og trykk på (eller rap kraftig hvis nødvendig) å presse KO vekk fra veggen av boksen.
 4. 4
  Vri KO frem og tilbake med fingrene eller tang for å fullstendig fjerne. Den minste KO er vanligvis en 3/8 "og 1/2" handel størrelse åpning. De fleste moderne kontaktene krever minimum 1/2 "handel størrelse åpning hvis dette er størrelsen på KO fjernet og kontakten som skal installeres, hopper til trinn 10 hode,. Ellers fortsetter å øke til neste trinn KO størrelse.
 5. 5
  Finne den neste KO ring festepunkt. Den andre ringen av KO er mye mindre og kan være knyttet til enda en tredje (eller flere) KO ring. Disse KO ringene er også ofte sikret med to (eller flere) festepunktene. De vil kreve litt mer innsats og tålmodighet for å fjerne uten å skade noen ekstra KO ringene som er større enn nødvendig. En over-sized åpningen vil ikke støtte i kontakten uten ekstra kostnader.
 6. 6
  Sett bladet på skrutrekker inn i åpningen som vist, slik at spissen strekker seg utover bare åpningen. Spissen skal være så langt unna som mulig fra festepunktet. Bladet bør ikke strekke seg utover den ytre kant av den indre ringen. Forsiktig lirke skrutrekker i spissen inn i boksen. Bare den indre ringen på KO skulle bøye innover.
 7. 7
  Gjenta forrige trinn på en slik måte at spissen vil presse den andre delen av ringen KO inn i boksen lignende som vist.
 8. 8
  Trykk bladet mot veggen, mellom den og KO ring å lirke den videre innover - nok til å ta tak i kanten med en tang.
 9. 9
  Twist og rock KO ringen frem og tilbake med tang bare så mye som trengs for å tretthet tilknytningspunktet. Snart vil KO ring rett og slett bryte ut. Overdreven kraft kan skade noen ekstra KO ring - gjengi åpningen for stor til å støtte kontakten.
 10. 10
  Fortsett å fjerne KO ringer til riktig størrelse åpning er oppnådd.
 11. 11
  Fjern låsemutteren fra kontakten.
 12. 12
  Sett kontakten inn i åpningen fra utsiden av boksen.
 13. 13
  Spinn låsemutteren på kontakten.
 14. 14
  Hold kontakten på plass for å holde skruer tilgjengelig mens hånden strammer låsemutteren.
 15. 15
  Stram ved å plassere bladet på skrutrekkeren i en "dal" av låsemutteren, og rap kraftig med tang eller hammer.
 16. 16
  Sett ledninger, kabler eller rør inn i kontakten, og fest den med skruene som følger med på kontakten kroppen.

Tips

 • "Handel" størrelser er veldig forskjellig fra "målte" størrelser. Elektro-størrelser og rørleggerfaget størrelser er like, og er basert på rørdimensjoner. Et eksempel er 1/2 tommers handel størrelse, for å fastslå den faktiske åpningen for denne størrelsen må du legge 3/8ths av en tomme som er 7/8ths av en tomme åpning. 3/4 tommers handel størrelse er en 1 1/8 tommers åpning. Tilsvarende er en 1/2 tommers elektriske rør (EMT, IMC & HW Conduit) eller montering og 1/2 VVS rør (galvanisert, sort jern og kobber) eller montering har samme OD (ytre diameter).
 • Et par av "reduksjon skiver" vil tillate en plugg å bli støttet i en over-størrelse åpning. Reduksjonsmidler skiver er riktig størrelse ved å bestemme en.) Størrelsen på den eksisterende åpningen i boksen, og b..) Størrelsen av armaturen. For eksempel, en "2 x 1/2" (to til det halve) vil bli valgt for å installere en 1/2 "plugg inn i en eksisterende to tommers hull. To skive pr åpning er nødvendig.

Advarsler

 • Sjekk alltid meter og testere på kjente live-kretser for å sikre at de fungerer før bruk. En defekt tester eller meter vil sannsynligvis indikere hver krets som "off".
 • Det kan være skarpe kanter og grader som er blitt stående på kanten av åpningen, særlig på punktet (e) av festet for KO. Disse skarpe kanter kan bli fjernet med elektrisk tang. Bare å sette hodet av tang inn i hullet og vri før har fullstendig omskrevet åpningen. Metallet er vanligvis myke nok for tang til kjedelig eventuelle grader som kan være til stede.
 • Alltid ta deg god tid og være forsiktig.

Ting du trenger

 • Skrutrekker
 • Tenger
 • Hammer (valgfritt)